Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Druga kolumna to % wydajności GPU względem RTX 4080 w 1440P Raster z wyników Recenzji w Techpower

X współczynnik opłacalności  czyli ile płacimy za każdy % wydajności

Niebieski kolor Nowe GPU

Zielony Allegro z wysyłką

Czerwony OLX z wysyłką

Nie uwzględniam kart 8GB bo nie warto.

GPU maj.jpg

• Thanks 1
  • Upvote 3
Opublikowano
4 godziny temu, deathrabit napisał(a):

Mniejszy numer w kolorowej kolumnie znaczy bardziej opłacalna.

Czy to przypadek, że najmniejszą liczbę w kolorowej kolumnie można zauważyć przy GPU, które sam posiadasz?

Opublikowano
13 godzin temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a):

A co tutaj rozkminiac? 1500+ 7700xt, 2000+ 7800xt, 2500+ 5070, 3000+ 9070, 3500+ 5070TI, tableki sa zbedne %-) Miales ochote to zrobiles, szacun za zapal :)

6800XT za 1500pln gorsze od 7700XT??? W czym? Na pewno nie w grach.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Każdy tu wycenia komfort grania... a w tym czasie ludzie kupują loty w biznes klasie o wartości takich 3x rtxów. Dlatego jedno hobby nie może być tak drogie, a drugie już może, bo w końcu jazda na rowerze jest zdrowa.    Dobrze że nie ma tu przelicznika fajerwerków na rtx'a, bo niektórzy by się złapali za głowę, że ktoś wystrzelił kasę na poziomie rtxa 5070ti/80.
    • Jedno i drugie to straszne brednie. W jednym i drugim IMHO ciężko zawiesić niewiarę. Pewnie ze stylistyką anime byłoby łatwiej... I nie chodzi nawet o sam rdzeń fabuły czy świata, ale nawarstwienie dziwactw, tak w fabule jak i w gameplay'u.    To są naparwdę specyficzne gry dla baaardzo specyficznych ludzi. Chyba spora część typowych jRPG będzie bardziej strawna. 
    • Kto o zdrowych zmysłach by się z takim szonem umówił. 
    • Znajdą się i tacy, co uznają że wolą zimowe <dowolna najtańsza marka> niż markowy wielosezon... Że lepszy 10-letni Conti TS850P z 3mm bieżnika itd. itd. To jak z preferencjami politycznymi, upodobaniem do sernika z rodzynkami, sugestią że placków ziemniaczanych nie wolno jeść ze śmietaną i cukrem itd. itd. Niech każdy robi swoje, ma swoje zdanie ale po prostu nie wciska na siłę drugiej Osobie własnych przekonań  I dotyczy to każdej strony. A zresztą mnie tam wesoło jak czytam opinię typu "I jak tam miłośnicy wielosezonówek?"; Gdzie w gorszych warunkach raczej zaufałbym umiejętnością, opanowaniem i kompletowi łańuchów - niż dokazywaniem jakie to ja mam opony. Pamiętam nocleg w Wiśle (Szosów) zlokalizowany na górze (ponad dolną stacją kolejki Soszów) i właściciela, który w zimę zalecał zaparkować auto niżej i on przywiezie pod nocleg. Jak opowiadał, że ile to już asów kierownicy z sąsiadem wyciągali traktorem, bo "Paaaanie mam zimówki" (czyt. i brak łańcuchów). A potem bali się zjechać z powrotem w dół...
    • @Kadajo jeżeli chodzi o wentyle to ja oczywiście trzymam Twoją stronę      
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...