j4z 936 Opublikowano 14 Maja Autor Opublikowano 14 Maja No czytam właśnie że nie ma bocznej zasłony, tej o którą pytałem 1
j4z 936 Opublikowano 14 Maja Autor Opublikowano 14 Maja Problem w tym, że bez tej blachy to ja już nie chcę. Pal licho, że bez wentyli bok będzie słabo wyglądać. Gorzej jak będzie światło się tamtędy dostawać. Niby fajne przyciemniane okno, a w środku światło dzienne... Nah Także szukam nadal obudowy w sklepie Euro. Ewentualnie dorzucę 150zł do wersji nie Core, ale hm, dorzucać 150zł za blachę? Bo z tego co czytam to nic z tego co ma zwykła, a nie ma Core, nie jest mi potrzebne. 🙄 1
DarkeVo 335 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja A zobacz sobie lian li lancool III lub coguar mx600
Send1N 4 153 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Zerknij sobie na BQ pure base 500DX i NZXT H5 Flow - fajne budki w dobrej kasie, masz obie w euro
j4z 936 Opublikowano 14 Maja Autor Opublikowano 14 Maja Myślałem intensywnie o niej, jednak w Korsarzu jest więcej możliwości i jest bardziej przyszłościowy. Plus najarałem się na przyciemkę. Biorę 5000D za 700zł. W sensie o BQ myślałem. NZXT coś mi nie leży i ten przedni panel nie budzi mojego zaufania co do blokowania kurzu. 2
Send1N 4 153 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja No i git, będziesz zadowolony, ja mam mniejszego brata (4000d airflow) ale zwykłej 5000d też składałem pc
j4z 936 Opublikowano 19 Maja Autor Opublikowano 19 Maja Pięć dych dorzucam i mam Meshify 2 RGB TG Light Tint i jeszcze więcej miejsca w środku. I chyba jednak ją wezmę. Dawać ten kod bo już gotuje się pod czapką. 1
j4z 936 Opublikowano 20 Maja Autor Opublikowano 20 Maja Aaaa kurła tam... Ja przeczytałem, że kod dostanę w przeciągu 14-25 dni, a dzisiaj na chacie powiedzieli mi, że bite 35 trzeba czekać. Wziąłem więc za swoje. Za kod co innego wezmę. A i wziąłem 5000d, bo jak spojrzałem na składanie Meshify 2 na YT, to mi się odechciało... 2
DarkeVo 335 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Nie chce nic mówić ale na allegro masz za 550 zł🤣
j4z 936 Opublikowano 20 Maja Autor Opublikowano 20 Maja Myślisz że nie wiem? Edit: wróć! Jakie 550? 550 to core jest, a zwykła była parę duszek tańsza, co i tak mi kodzik na 40zł mniej więcej zrekompensował. 18 minut temu, j4z napisał(a): core A blacha musi być... Dla zagubionych gości
DarkeVo 335 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja A sorry faktycznie core🤭 ale te budy maja teraz cene🙆 to już nie wiem czy już nie lepiej było brać lian li lancool III ale uj już po ptakach
j4z 936 Opublikowano 20 Maja Autor Opublikowano 20 Maja Korsarz na przyciemce bardziej mi się podoba. A najbardziej z tych co rozważałem meshify 2, a jeszcze jakby przyciemka była... No ale ona skomplikowana się wydaje, a ja nigdy nie składałem.
Send1N 4 153 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Szanuję mimo że przepłaciłeś to mi się też design tego corsaira najbardziej podoba u mnie na biurku stoi 4000d airflow którą wymieniłem z aquariusa x70T (nie mogła być szersza i miała wejść chłodnica 280mm na top)
j4z 936 Opublikowano 21 Maja Autor Opublikowano 21 Maja 7 godzin temu, Send1N napisał(a): przepłaciłeś A gdzie ja bym taniej nówkę ofiltrowaną z takimi rozmiarami podzespołów znalazł?
Send1N 4 153 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Nigdzie obecnie nie było tematu, można kupić znacznie taniej ale to są białe wersje (zwykłej nie core) więc mój błąd 1
j4z 936 Opublikowano 21 Maja Autor Opublikowano 21 Maja 1 minutę temu, Send1N napisał(a): białe afe Dopłaciłem 10zł żeby była na dzisiaj i chyba kutasa będę mieć dzisiaj, a nie obudowę. 1 1
Send1N 4 153 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja No tak to jest niestety z tymi dostawami na dany dzień za dopłatą 2 razy tak dopłaciłem na sobotę i zobaczyłem paczkę w sobotę jak świnia niebo raz w ME raz w Morele, trzeci raz już się nie dałem nabrać i nigdy nie dopłacam bo to jak wywalenie kasy w błoto
j4z 936 Opublikowano 21 Maja Autor Opublikowano 21 Maja DPD u mnie strasznie podupadło. Kiedyś mój ulubiony kurier, zawsze o 10 rano u mnie, aktualnie tragedia. Euro stanęło na wysokości zadania, 40 minut po zamówieniu kurier otrzymał paczkę. 2
j4z 936 Opublikowano 21 Maja Autor Opublikowano 21 Maja Ludzie kochani tyle godzin xDDD Ciekawe czy działa USB na froncie nie działa poprawnie. Pomoże ktoś? Podpiąłem tak jak w starej budzie. Stara buda: https://www.silentiumpc.com/en/product/signum-sg1x-tg-rgb/ Płyta: https://www.asus.com/motherboards-components/motherboards/tuf-gaming/tuf-b450-plus-gaming/ Jutro sprawdzę czy wtyki mają takie same. Dzisiaj już mi starczy. 1
ket_rab 227 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja (edytowane) Te USB 3.0 powinny działać bo masz gdzie je podłączyć Edytowane 22 Maja przez ket_rab
j4z 936 Opublikowano 22 Maja Autor Opublikowano 22 Maja To jeszcze fota ze starej budy ale nowej USB z panelu podpiąłem tak samo.
some1 536 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Postaw obok starą budę i podłącz jej kabel, będziesz wiedział czy problem jest w nowej obudowie, czy gdzieś indziej. 1 1
Send1N 4 153 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Odłącz ten konektor z przedniego panelu i zobacz czy wtyczka ma wszystkie piny proste czy żaden nie jest zmiażdżony albo ułamany, tam są "szpilki" jak w cpu 1
Rekomendowane odpowiedzi