Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem w tym, że bez tej blachy to ja już nie chcę. 

42ageh.jpg

Pal licho, że bez wentyli bok będzie słabo wyglądać. Gorzej jak będzie światło się tamtędy dostawać. Niby fajne przyciemniane okno, a w środku światło dzienne... Nah

Także szukam nadal obudowy w sklepie Euro. Ewentualnie dorzucę 150zł do wersji nie Core, ale hm, dorzucać 150zł za blachę? Bo z tego co czytam to nic z tego co ma zwykła, a nie ma Core, nie jest mi potrzebne. 🙄

• Haha 1
Opublikowano

Myślałem intensywnie o niej, jednak w Korsarzu jest więcej możliwości i jest bardziej przyszłościowy. Plus najarałem się na przyciemkę. xD Biorę 5000D za 700zł. 

W sensie o BQ myślałem. NZXT coś mi nie leży i ten przedni panel nie budzi mojego zaufania co do blokowania kurzu. 

• Upvote 2
Opublikowano

Pięć dych dorzucam i mam Meshify 2 RGB TG Light Tint i jeszcze więcej miejsca w środku. 

Screenshot_20250519-164712.thumb.png.aa5629f3a79a0be758ee430e3fe57be9.pngScreenshot_20250519-164903.thumb.png.4ab9d2137d02f0ccbedb07641a3b63c3.png

I chyba jednak ją wezmę. xD

Dawać ten kod bo już gotuje się pod czapką. :boink:

• Upvote 1
Opublikowano

Aaaa kurła tam... Ja przeczytałem, że kod dostanę w przeciągu 14-25 dni, a dzisiaj na chacie powiedzieli mi, że bite 35 trzeba czekać. Wziąłem więc za swoje. Za kod co innego wezmę. A i wziąłem 5000d, bo jak spojrzałem na składanie Meshify 2 na YT, to mi się odechciało...

obraz.png.f20aaf695df70c4df4d79b4ddc5991c7.png

• Like 2
Opublikowano

Myślisz że nie wiem? 

Edit: wróć! Jakie 550? 550 to core jest, a zwykła była parę duszek tańsza, co i tak mi kodzik na 40zł mniej więcej zrekompensował.

18 minut temu, j4z napisał(a):

core

A blacha musi być... Dla zagubionych gości :hihot:

Opublikowano

Korsarz na przyciemce bardziej mi się podoba.

A najbardziej z tych co rozważałem meshify 2, a jeszcze jakby przyciemka była... No ale ona skomplikowana się wydaje, a ja nigdy nie składałem. :hihot:

Opublikowano

Szanuję :thumbup: mimo że przepłaciłeś to mi się też design tego corsaira najbardziej podoba ;) u mnie na biurku stoi 4000d airflow którą wymieniłem z aquariusa x70T (nie mogła być szersza i miała wejść chłodnica 280mm na top) 

Opublikowano

No tak to jest niestety z tymi dostawami na dany dzień za dopłatą :E 2 razy tak dopłaciłem na sobotę i zobaczyłem paczkę w sobotę jak świnia niebo ;) raz w ME raz w Morele, trzeci raz już się nie dałem nabrać i nigdy nie dopłacam bo to jak wywalenie kasy w błoto :/ 

Opublikowano

DPD u mnie strasznie podupadło. Kiedyś mój ulubiony kurier, zawsze o 10 rano u mnie, aktualnie tragedia. Euro stanęło na wysokości zadania, 40 minut po zamówieniu kurier otrzymał paczkę.

Screenshot_20250521-132204.thumb.png.a848404690c0c98670183faf31781c92.png

• Haha 2