Mysz przewodowa vs bezprzewodowa (ten sam model)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Killer85 · Opublikowano
Zapraszam Wysil się bardziej bo ten przykład jest oklepany i wogóle mnie nie rusza -
Przez Doamdor · Opublikowano
Cierpliwie czekają na swoją ofiarę. Jak do wiosny tego nie sprzedadzą, to w lecie tym bardziej, więc poczekają do kolejnej zimy. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Się śmiej, pamiętam jak w połowie lat 90 rodzice kumpla kupili nowego Caro, jechałem nim raz do szkoły z nim i na wszystkich siedzeniach była folia fabryczna Robiłem kiedyś instalację w 2 pomieszczeniach w mieszkaniu w starej kamienicy w Katowicach, żeby było światło w przedpokoju to wtyczka z pralki w kuchni musiała być w kontakcie -
Przez Dermi · Opublikowano
Thor przyszedł dwa tygodnie temu i stwierdzam, że mieliście rację, jestem zadowolony Postukałem trochę przez ten czas, żeby ustabilizować wrażenia. Pierwsze wrażenie po podpięciu było takie, że jest cichszy niż CoolerMaster, którego miałem wcześniej, a to nawet nie wersja Silent z Outemu. Pisze się też jakoś przyjemniej, same klawisze w dotyku są spoko. Z przycisków multimedialnych praktycznie nie korzystam, ale fakt, że pokrętło wypada średnio. IMHO gdyby go nie było, nic by klawiatura na nim nie straciła, a przez te klawisze multimedialne diody num/capslocka są nad strzałkami, do czego trzeba się przyzwyczaić po 30 latach użytkowania zwykłych klawiatur. Podświetlenie klawiszy wystarczające jak dla mnie, czytelne i wygląda przyzwoicie. Ogólnie jestem więc bardzo zadowolony, naprawdę przyzwoity sprzęt Zobaczymy jeszcze, jak z trwałością, ale na ten moment nie ma się do czego przyczepić.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi