sandiz5 1 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja witam, dziś osobiście jadę zakupić kartę graficzną Gigabyte Windforce GeForce GTX 1050 2GB znalezioną na OLX. Pilnie potrzebuje informacji czy na tych zdjęciach jest coś podejrzanego? brakuje czegoś w tej karcie? np pamięci albo coś takiego? nie znam się na tym i porównywałem te zdjęcia do tych znalezionych w internecie i wydaję mi się że wszystko jest ok. Jeśli ktoś może napisać czy wygląda na to że wszystko jest w porządku to byłbym wdzięczny
musichunter1x 1 323 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja (edytowane) Na tych zdjęciach i tak widać tylko radiator... Kto miałby kręcić przy tak słabej karcie, wartej nieco ponad 100 zł? Edytowane 8 Maja przez musichunter1x 1 1 2
RTXnietylko4060tiUSER 450 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Nie ma plomby, wiec pewnie byla grzebana. 1
musichunter1x 1 323 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja (edytowane) Po tylu latach i tak ktoś musiał ją odkurzyć, więc brak plomby to już naturalna kolej rzeczy. Przecież to ma z 6-9 lat, bo to pierwsza rewizja chłodzenia. Edytowane 8 Maja przez musichunter1x 1 1
RTXnietylko4060tiUSER 450 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Wiem, ale pytal co widac na zdjeciach wiec odpowiadam 1 1
sandiz5 1 Opublikowano 8 Maja Autor Opublikowano 8 Maja (edytowane) to co mam robić? mimo to kupować? innych zdjęć niestety nie dostałem ogólnie cena za jaką kupuje to 150 zł Edytowane 8 Maja przez sandiz5
RTXnietylko4060tiUSER 450 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja A nie mozna sprawdzic czy dziala? 1
musichunter1x 1 323 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Przynajmniej jest wyczyszczona, gorzej jeśli szlauchem... Ale żartuję, bo jeszcze się dalej zestresuje kupujący. Jeśli koleś wydaje się wiarygodny to można i bez sprawdzania. Kupowałem już wiele używanych rzeczy wysyłkowo i było dobrze. Za 150 zł to kupowało się gtx1060, a gtx1650 super za 250 zł już sporo czasu temu kupiłem. Gtx1050 nie jest wydajny, ani zbyt młody, ale jak mus to mus.
sandiz5 1 Opublikowano 8 Maja Autor Opublikowano 8 Maja dostałem odpowiedź że niestety nie da rady bo ma komputer cały rozebrany
Slayer 253 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja wtf man, nagle wielki raban o kupno jakiegoś gruza i szybko szybko bo zaraz jedziesz sprawdzić 1 2
sandiz5 1 Opublikowano 8 Maja Autor Opublikowano 8 Maja 5 minut temu, musichunter1x napisał(a): Przynajmniej jest wyczyszczona, gorzej jeśli szlauchem... Ale żartuję, bo jeszcze się dalej zestresuje kupujący. Jeśli koleś wydaje się wiarygodny to można i bez sprawdzania. Kupowałem już wiele używanych rzeczy wysyłkowo i było dobrze. Za 150 zł to kupowało się gtx1060, a gtx1650 super za 250 zł już sporo czasu temu kupiłem. Gtx1050 nie jest wydajny, ani zbyt młody, ale jak mus to mus. ja mam gtx 1650 ale nie ma żadnego obrazu, mimo że wcześniej działa nie wiem co mogło się stać bo na integrze komputer się włącza, dopiero po podpięciu tej karty zaczyna kilka razy pikać i nie ma obrazu ale wentylatory się cały czas kręcą, dodam że karta kiedyś działa w tym zestawie przez długi czas. Potem komp leżał przez pół roku i ostatnio jak próbowałem znów odpalić to takie coś się dzieje
hubio 1 175 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja @Slayer, ale trzeba przyznać, że tymi DRUKOWANYMI LITERAMI i wykrzyknikami przykuł uwagę Myślałem, że mu się spaliła... 2
skunRace 798 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja (edytowane) @sandiz5 Tak szczerze to jest sens kupować tą kartę do tego zestawu z innego tematu jak działa integra ? Przecież ta 1050 2GB na wiele się nie zda, chyba, że chcesz na tym grać w jakieś starocie ? Jak masz takie obawy to już chyba lepiej kupować z wysyłką jak i tak nie można jej sprawdzić na miejscu, bo masz ten niby pakiet ochronny OLX. Edytowane 8 Maja przez skunRace 1
musichunter1x 1 323 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja (edytowane) W sumie stara nie działa, więc pilne. @sandiz5Sprawdź wytyk zasilania, HDMI w karcie oraz inne wyjścia... Ale pewnie część już zrobiłeś. Edytowane 8 Maja przez musichunter1x 1
sandiz5 1 Opublikowano 8 Maja Autor Opublikowano 8 Maja 2 minuty temu, skunRace napisał(a): @sandiz5 Tak szczerze to jest sens kupować tą kartę do tego zestawu z innego tematu jak działa integra ? Przecież ta 1050 2GB na wiele się nie zda, chyba, że chcesz na tym grać w jakieś starocie ? az taka slaba jest? i tak to bedzie tymczasowy komp na jakis miesiac a widzialem na testach na yt ze kolo 60 fps w minecraft przykladowo bedzie 1 minutę temu, musichunter1x napisał(a): W sumie stara nie działa, więc pilne. @sandiz5Sprawdź wytyk zasilania, HDMI w karcie oraz inne wyjścia... Ale pewnie część już zrobiłeś. sprawdzałem wczoraj inną kartę rtx 4060 i wszystko działało bez problemu
skunRace 798 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Nie do do Minecrafta wystarczy Jak nie wytrzymasz miesiąc to możesz brać. Jak to tymczasowy komp to ja bym już do niego nie dokładał, tylko wytrzymał ten miesiąc na integrze 1
Krzysiak 1 529 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja 36 minut temu, sandiz5 napisał(a): ogólnie cena za jaką kupuje to 150 zł Tyle za 1050 2gb? To mnie nikt na miejscu nie chciał dać tyle za 1050ti 4gb 1 1
sandiz5 1 Opublikowano 8 Maja Autor Opublikowano 8 Maja to o ile mogę spytać czy zejdzie? bo średnio się znam ale wydawało mi się że to spoko cena. Jeszcze nic nie pisałem o negocjacji więc wsumie spoko by było napisać
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja (edytowane) Za darmo lub za przysłowiową flaszkę czyli nie więcej niż 50 zł Edytowane 8 Maja przez AndrzejTrg 1
skunRace 798 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja 6 minut temu, sandiz5 napisał(a): to o ile mogę spytać czy zejdzie? bo średnio się znam ale wydawało mi się że to spoko cena. Jeszcze nic nie pisałem o negocjacji więc wsumie spoko by było napisać Za 150zł to możesz bez problemu kupić 1050Ti 4GB, więc ta 1050 2GB to za płowe tego co najwyżej. https://www.olx.pl/d/oferta/gtx-1050-ti-4-gb-CID99-ID15IwDH.html https://www.olx.pl/d/oferta/karta-graficzna-zotac-nvidia-geforce-gtx-1050-ti-4gb-ddr5-CID99-ID15obzG.html 1 1
Eltik 39 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja za 150? pogrzalo za 50-100 zl wiecej masz RX 580 8GB ktory jest kilka razy lepszy od tego 1050 2GB 1 1
sandiz5 1 Opublikowano 8 Maja Autor Opublikowano 8 Maja W sumie macie rację, wiedziałem że dobrym pomysłem będzie napisanie o tym tutaj. Mam napisać że wezmę ją ale za cenę przykładowo 60 zł? Trzeba też wziąć pod uwagę to że nie mogę jej sprawdzić na miejscu także nawet nie wiadomo czy działa
Send1N 4 191 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja (edytowane) Napisz mu że za flaszkę i jeszcze razem ją wypijecie A tak serio to wcale bym nie brał tej karty tylko rozglądał się za czymś innym np taką co Eltik zaproponował. Edytowane 8 Maja przez Send1N 1 1 1
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Flaszka na dwóch jest oki, jak jeden nie pije 4
Rekomendowane odpowiedzi