Monitor do 2k zł - AOC Q27G3XMN/BK
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez CzerwonyJohn · Opublikowano
https://ithardware.pl/aktualnosci/oracle_30000_ai_koszty_utrzymania_rosna-48336.html Coś się dzieje ale nic co by zwiastował koniec. -
Przez Sidr · Opublikowano
No to teraz będzie petarda. Słupki wydajności wystrzelą w kosmos. -
Przez nalewator · Opublikowano
Odkopię , potrzebny tablet dla seniora tylko do przegladania Internetu . 10-12" myślę że będzie ok , nie musi mieć wejścia na sim. Koszt max 500zł a może i taniej, najlepiej z Ali bo u nas chyba nie ma nic w tej cenie. Znalazłem na Ali Teclast P30T czy takie coś będzie ok ? -
Przez MJRegul · Opublikowano
Jestem blisko, okolice 85fps z FG dla mnie jest ok na klawa + mysz w grach single. Ale 60fps to i bez FG się dla mnie grać nie da W tygodniu wjedzie do mnie 5070 12GB o ile mi x-kom czy ktokolwiek to sprzedaje zaraz nie anuluje zamówienia, to porobię testy B580 12GB Limited vs 5070 12GB Founders w 1440p z różnymi DLSS i XeSS i FG i bez FG itd. A tak dla jajec a co, bo mogę -
Przez MadDog · Opublikowano
Nie no trzeba przyznać, że AMD zrobiło spore postępy w ostatnim czasie i jest to całkiem fajna alternatywa w tych czasach. Radek 9070XT to przyjemna karciocha. Ma dobry stosunek ceny do możliwości, FSR4 w końcu wygląda przyzwoicie. A że mam tak czasami, że ni z gruchy ni pietruchy lubię sobie jakiś upgrade sprzętu zrobić to wleci na razie 5080ka. Tak samo nie mogę narzekać na 7900XT bo to też ciągle bardzo dobra karta a zwłaszcza w czystym rastrze. Tak wiem - upgrade raczej mało opłacalny w tych porąbanych czasach ale miałem ochotę wrzucić coś nowego do mojego blaszaka.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi