Nowe części do pc do 2500zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Element Wojny · Opublikowano
Moja kopia już doszła, włączyłem na moment i duże oczy, myślałem że włączyłem Three Houses hahahaha Ale póki co nie odpalam, jestem w połowie Star Ocean Second Story R, wpierw skończę jedno zanim zacznę drugie Kurde i aż szkoda, dziś premiera Trails In The Sky 2nd, mega dobre recki, ale przez Fire Emblem i tego Wolverine'a praktycznie przechodzi bez echa -
Przez KaniaPC · Opublikowano
To najgorszy wyścig tego sezonu, a może i nawet kilku sezonów, a Ty mówisz że wyścig fajny. Poza agresywną jazdą Maxa nic tutaj nie było ciekawe -
Przez NotQuite · Opublikowano
Wszystko fajnie, tylko jakby wsadzali tymczasowo każdego takiego Sebka, to ludzie w celach mieliby po 2m kw na głowę. Idą z góry wytyczne jak mają sędziowie orzekać, to tak orzekają. -
Przez Klima · Opublikowano
Tego typu fotele są czasem rozstawiane w galeriach handlowych. Wrzucasz piątaka i się masujesz. Takie o jakich piszesz, czyli z masażem ud itd, to potrafią kosztować 50k. Z 2 lata temu mój tato kupił jakiś w Agata Meble za ok 1500zl z rozkładanym podnóżkiem. Działa, używa cały czas. Nie sprawia wrażenia solidnego, ale sam masaż jest wyraźnie wyczówalny. -
Przez KaniaPC · Opublikowano
Nie mogę pojąć po co linkowany jest TurboPlato, to przedłużenie marketingu Toyoty. W filmiku o tym że niektóre chińskie suvy źle wypadły najważniejszą informacją jest że Toyota wygrała. Info o rajdach WRC jest tylko wtedy gdy Toyota wygrała. Info o aucie testowanym na Nurburgring? Oczywiście że Toyota lub Lexus. Info o teście aut elektrycznych? Pewnie! Bo Toyota dobrze wypadła, ale w jednej kategorii, pod jednym względem, reszta nie jest istotna.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi