Nowości obudowy PC, różności.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sabaru128 · Opublikowano
wiesz, bardziej mi chodziło o to że jak ktoś kogoś zaczyna nazywać, np. trolem internetowym to takiej osobie zaczyna brakować argumentów na obalenie tej drugiej osoby jej tezy. Takie teksty już zaczynały być niemodne 20 lat temu. Po za tym jestem za stary i za długo korzystam z internetu żeby mnie takim czymś obrazić albo żebym się przeją. -
Przez sc0rpow · Opublikowano
Witam. Które z poniższych opcji w amd adrenaline polecalibyście włączyć lub wyłączyć, żeby uzyskać lepszą płynność w grach, brak stutteringu, ścinek itp.? Na razie zauważyłem, że o dziwo włączenie takich opcji jak "Radeon Anti-Lag", "Radeon Boost", albo "Radeon Chill" jednie obniża wydajność A ich wyłączenie ma wręcz zbawienne skutki, bo nie dość, że fpsy wzrastają i to znacząco, to jeszcze znika paskudny stutter i nagłe 0,5 sekundowe przycinki w randomowych momentach. I przede wszystkim jak poprawnie używać opcji free-sync w grach? Testuję sobie ostatnio Asusa Rog Ally z APU od AMD (Ryzen Z1 Extreme), który ma ekran 120Hz z freesyncem. Czy freesync będzie nadal działał, jeśli w ustawieniach adrenaline pozostawie opcję "freesync premium" włączoną, a w niektórych grach ograniczę klatki do (też za pomocą adrenaline) do 45 lub 60? -
Przez spotek · Opublikowano
Sprawdź na TEJ stronie, czy masz shakowany adres maila. -
Przez VRman · Opublikowano
O nie! Tylko nie sznurek z prank-butelki! Wywalić wszystkich Ukraińców z Polski! - Nie będzie nas tu obcokrajowiec fejk-ketchupem straszył! (ktoś z tyłu dodaje) I zabierał pracę naszym rodzimym debilom robiącym pranki! -
Przez tgolik · Opublikowano
Kiedyś całkiem fajne wiedźmińskie kupiłem w Medicine czy w Cropie. Też za parędziesiąt zł. I niezłej jakości.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi