lukadd 3 338 Opublikowano 3 Października 2025 Opublikowano 3 Października 2025 Wszystko nie bo wentyle w budzie mam na krzywych odpowiednio dostosowanych. Aczkolwiek kiedyś też miałem na sztywno. W GPU zrezygnowałem z krzywej, za szybko się wytelepują te wentyle od gigusia produkowane z przetworzonych plastikowych kubeczków 1 1
j4z 1 182 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) No siema Ogólnie to w steel Nomad zawsze w tym samym miejscu, bodajże w 6 sekundzie mam stutter. Też tak macie? Może jakieś dane ze Steel Nomad pokazać co w tym miejscu się wydarzyło? Edytowane 3 godziny temu przez j4z
eNeSik 400 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @j4z Zrobilem u siebie i nie wyglada to na problem z benchmarkiem, zadnego stuttera Wskazany spadek CPU jest przed 6 sekunda wiec ciezko go powiazac z samym stutterem. Moze specika bencha taka, ze w tym momencie doczytuje cos Ogolnie 6 sekunde zasloniles Stutter zazwyczaj objawia sie peakiem w dol na obciazeniu GPU. Tutaj tego nie widac lub nie rejestruje do benchmark. Chyba, ze uzyj dokladniejszego softu z malym interwalem czasowym Masz problem w benchmarku czy w grach tez? Bo jesli tylko benchmark to daj sobie spokoj
Send1N 5 387 Opublikowano 2 minuty temu Opublikowano 2 minuty temu (edytowane) Ma też w grach, od dawna z tym walczy U mnie wykres wygląda tak po SteelNomad'zie: a nie mam nigdzie żadnego stutteringu te wykresiki można sobie w wsadzić Edytowane 1 minutę temu przez Send1N
Rekomendowane odpowiedzi