Skoki pingu na internecie światłowodowym
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DżonyBi · Opublikowano
Tu jest przepasc miedzy Trio, a Gamerockiem, bo 1301 vs 2186g, ale na temperatury juz tak sie nie przeklada, bo waga jest bardzo wazna, ale nie najwazniejsza. -
Przez galakty · Opublikowano
Może i wygląda ale utrzymać 80 FPS to wyczyn u mnie, za to 2020 na Ultra nie wykorzystuje w pełni 4070Ti... No i przynajmniej menu czy sterowanie działają płynnie, a nie dropy do 20 FPS. Platfusy. -
Przez galakty · Opublikowano
Bądź facetem i zrób to! U mnie minęło pewnie 1700h z czego co najmniej 50% (raczej bliżej 75%) to praca biurowa, nie chowam pasków i nie ma żadnych oznak wypalania. Także jak ktoś w ogóle nie pracuje tylko gra/forum to nie ma CAŁKOWICIE się czego obawiać. Zresztą są testy gdzie katują monitory po 3000h i też gołym okiem nie widać wypaleń. A używają 100% jasności itp, ja powyżej 40-50% nie wychodzę bo nie ma potrzeby. Tylko trzeba się przyzwyczaić, bo OLED świeci inaczej i ciemne motywy mogą się wydawać niedoświetlone. Głównie rozchodzi się o odświeżanie, bo jasność czy czcionki są zbliżone. OLEDy z racji subpixeli mają gorsze czcionki więc 1440p będzie na początku lekko rozmyte. Do 4K to już trzeba mieć mocną kartę... -
Przez Kadajo · Opublikowano
Wystarczy spojrzeć na ciężar karty, niestety nie każdy recenzent to sprawdza a producenci zazwyczaj tego nie podają. -
Przez bergercs · Opublikowano
Jak dla kogoś zabawka jest ważniejsza od dziecka? Jeszcze rozumiem sytuację, że wszystko ogarnięte w domu, dziecko położone do łózka - gościu sam idzie przetestować auto., kobieta zostaje w domu - potem zmiana Ale kto normalny zostawia w domu 3 latka bez opieki? Jak widać pieniądze nie zastępują mózgu. Jedyne szczęście, że nie zabili postronnych osób.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi