dawidoxx 975 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Tyle dobrego że jutro będzie rypane w dlc do Pinokia Po kilkunastu godzinach spędzonych w elden ring nightreign to taki solo dodatek będzie ukojeniem dla mych nerwów
Element Wojny 4 775 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Co za moda przyszła na te coopy i souls-like; pół pokazu na to poszło; kolejne 70% na indyki; a gier typowo fabularnych ze świecą szukać. 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 2 minuty temu, dawidoxx napisał(a): Tyle dobrego że jutro będzie rypane w dlc do Pinokia Po kilkunastu godzinach spędzonych w elden ring nightreign to taki solo dodatek będzie ukojeniem dla mych nerwów Chyba bym musiał całą podstawkę od nowa ograć. Jednak inny klimat niż Elden. Ale przynajmniej parry mam już w łapie po Clair 33. 2
dawidoxx 975 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) 7 minut temu, Jaycob napisał(a): Chyba bym musiał całą podstawkę od nowa ograć. Jednak inny klimat niż Elden. Ale przynajmniej parry mam już w łapie po Clair 33. Podobno od rozdziału 9 idzie odpalic dopiero dlc 🤣🤣🤣 Edytowane 6 Czerwca przez dawidoxx
Jaycob 1 934 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca To nie pograsz. Sejwów z PSa nie przeniesiesz.
DITMD 787 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 32 minuty temu, Jaycob napisał(a): Serio? Dzięki za info! Nie wiedziałem o tym - ostatni raz słuchałem ich jakieś 20 lat temu. Myślałem, że dawno się rozpadli. Nom, aczkolwiek ten album to bardziej kompilacja jednego z ich producentów, Mathematicsa, trochę starych wersów i utworów pomieszanych z nowymi. Można sprawdzić, jeśli ktoś lubi WTC, ale dla mnie to nic specjalnego. Jeden z lepszych kawałków z tego albumu, taki w ich stylu 1
Lyman66 4 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca W tamtym roku Xbox miał dobrą konferencje, oby utrzymali poziom. Trwać będzie około 90 minut, więc trochę gierek przed nami.
Rekomendowane odpowiedzi