Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Start o 23.00

Summer Game Fest to wydarzenie poświęcone grom wideo na żywo organizowane i prowadzone przez dziennikarza gier Geoffa Keighleya. Wydarzenie odbywa się corocznie w ramach wielu transmisji na żywo w okresie letnim w Ameryce Północnej, z których najbardziej godnym uwagi jest „główny pokaz”, który zwykle jest emitowany pierwszego dnia wydarzenia i prezentuje nadchodzące duże premiery. Po „głównym pokazie” zwykle następuje after-show „Day of the Devs”, który skupia się na tytułach niezależnych. Wiele innych transmisji prezentuje inne nadchodzące tytuły gier, które są zarówno powiązane, jak i niepowiązane z oficjalnym wydarzeniem Summer Games Fest, również w ciągu kilku dni po głównym pokazie.Został stworzony w 2020 roku po odwołaniu najważniejszych wydarzeń branżowych, takich jak Gamescom i obecnie przerwane E3, z powodu pandemii COVID-19.

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano (edytowane)

Po co wam ten opis skoro każdy wie co to jest, a i tak każdy ogląda tylko zwiastuny, a cała reszta nikogo nie interesuje.

Mnie się nie podoba, że te wszystkie targi i pokazy zostały przejęte przez hamburgerów nawet niemiecki Gamescom gdzie ten Geoff wszystko komentuje w tym swoim uśmieszkowanym korporacyjnym stylu.

Edytowane przez Gothic
  • Upvote 4
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Gothic napisał(a):

Po co wam ten opis skoro każdy wie co to jest,

A niby skad? ja np nie wiedziałem co to jest ;) moge się jedynie domyślać z nagłówka.. 

18 minut temu, Jaycob napisał(a):

Czyżby jakiś cichy drop po tym evencie? 

No to byłaby bomba :D coś jest na rzeczy bo na steamie podstawka dostała wlasnie promocje 

btw lies of p nie ma w game passie? bo widze ze jest do kupienia tylko

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Jaycob napisał(a):

@musichunter1x czekasz na pokaz HL3? :E 

Nah, równie dobrze mogą wrzucić trailer na YouTube. :E

Aczkolwiek ten numer z tych piosenek wskazywał chyba na któryś tam czerwca.

Edit. Oh jednak to było 197, więc może 16-19 lipca, zależy czy to data lub ilość dni od początku roku. Wtedy będę czatował, bo nie chce mi się wierzyć w taki trolling. :E Tak czy inaczej w tym roku coś musi pojawić się, najpewniej zapowiedź.

Edytowane przez musichunter1x