Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Ta gra to jest jakiś crossover COD'a z innymi tytułami czy pełnoprawna odsłona? 

To jest gówno poskładane na szybko z tego co mieli pod ręką. Kampania jest wyjątkowo tania i to czuć ale jest wlaśnie po to żeby skasować pełną cenę.

• Like 1
Opublikowano

Nawet formuła, która wydaje się być nieśmiertelna, może się w końcu kiedyś wyczerpać. Możliwe że tak się dzieje w przypadku COD'a, spojrzałem na parę streamów i widzę że daleko to odjechało od BO3 czy MW2 na które poświęciłem swego czasu tysiące godzin. 

Opublikowano

Nie mam pojęcia dla kogo jest ta gra. Przecież to jakaś abominacja. Starzy wyjadacze albo będą się z tego śmiać albo intensywnie drapać po głowie na widok trgo co się dzieje w tej kampanii, a dla nowej fali graczy (nie mówię o fanach np. Fortnite, tego fenomenu akurat NIGDY nie zrozumiem) jest więcej ciekawych alternatyw niż to coś. To już nie jest COD.

Opublikowano

Gracze którzy grali w COD'a od samego początku nadal oczekują w miarę normalnego military shootera i już dawno stracili nadzieje ze takiego dostana.

Pamiętacie ujawnienie MW ? To zaskoczenie ze modern time, ta grafika... to było COD na którego wszyscy zawsze czekają.

Ostatni raz coś takiego mielimy w 2019 roku nowym MW :E

Zapewne "sukces" BF6 sprowadzi ich z powrotem na właściwy tor, ale pytani jak bardzo i na jak długo.

Pewnie kolejna odsłona będzie lepsza i bardziej przypominała COD'a a nie jakieś, nawet nie wiem jak to nazwać :E

A pamiętam jak COD 'odleciał w kosmos", dosłownie, ale przynajmniej dalej to dawało FUN i miało jakiś większy sens z perspektywy zamkniętej historii.

A może to tylko moja słabość do kosmosu 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Nawet nie wiem co napisać po zobaczeniu tej walki z wielkoludem. Sama grafika też jakaś taka zbyt kolorowa. Już chyba lepiej pograć w jakąś darmową gierkę niż płacić za takie coś :hmm:

Obejrzałem filmik z walkami z bosami i to by było nawet ok gdyby nie nazwali tego codem. Pewnie nawet więcej by zarobili bo jakaś nowa gierka wychodzi. 

Edytowane przez Pentium D
Opublikowano
23 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

My ciśniemy z chłopakami praktycznie non stop przez weekend. Gra się wybornie! Czekam tylko jak sklep ruszy pełną parą i kolorowe skiny. ;) Niech biorą mój portfel!

Nie wiem na cholere na siłę próbujesz podkurwic ludzi :)

• Upvote 5
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Nie wiem na cholere na siłę próbujesz podkurwic ludzi :)

Dlaczego? Od lat mam stała ekipe do CODa i bawimy się co roku wyśmienicie! Mase hajsu zawsze na te skiny wydawałem czy to do Warzona czy multika i tutaj też czekam. ;)

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano

5 godzin temu, Kadajo napisał(a):

Ostatni raz coś takiego mielimy w 2019 roku nowym MW

MWII iMWIII tez masz miliarny i co ?? NIC :D 

5 godzin temu, Kadajo napisał(a):

Zapewne "sukces" BF6 sprowadzi ich z powrotem na właściwy tor, ale pytani jak bardzo i na jak długo.

Nie ma czegos takiego jak wlasciwy TOR, to za duza marka i pula graczy, zeby jakis bf im dyktowal. Owszem sa male zmiany na plus jak nerf AA rotacyjnego, i inne drobne pierdoly i to dzieki konkurencji tpu bf6 ale na dluzsza mete i tak bf6 nie bedzie wywieral duze wplywu na coda bo bf6 sam sobie nie radzi ze soba, a kolorowe skiny itp nadal beda nadal bo to sila napedowa monetyzacji tej gry. Tak samo jak nadal beda odklejone tematy w czesciach Black ops, ktore to nigdy nie stalo przeciez realizmem ;) 

18 godzin temu, userKAMIL napisał(a):

Piękne skiny czy to broni czy operatorów. 

Skin za 1000lv prestizu Master petarda :D

583808529_1859119694729585_3388662046898203482_n.thumb.jpg.fd301c6e4431661112b78e644a876d48.jpg

• Upvote 1
Opublikowano
3 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

MWII iMWIII tez masz miliarny i co ?? NIC :D

Nie grałem w II i III, ale MW 2019 było po prostu dobre, przynajmniej dopóki Warzone się nie pojawiło.

W klasycznych MW tez raczej tylko 1 i 2 sie dobrze wspomina. 3 Nie wyszła za bardzo. Chociaż przy tych dzisiejszych to i tak majstersztyk.

3 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

Nie ma czegos takiego jak wlasciwy TOR, to za duza marka i pula graczy, zeby jakis bf im dyktowal. Owszem sa male zmiany na plus jak nerf AA rotacyjnego, i inne drobne pierdoly i to dzieki konkurencji tpu bf6 ale na dluzsza mete i tak bf6 nie bedzie wywieral duze wplywu na coda bo bf6 sam sobie nie radzi ze soba, a kolorowe skiny itp nadal beda nadal bo to sila napedowa monetyzacji tej gry. Tak samo jak nadal beda odklejone tematy w czesciach Black ops, ktore to nigdy nie stalo przeciez realizmem ;) 

Właściwy TOR w sensie ze te gry będą coś sobą więcej reprezentowały niż tylko maszynkę do exela.

Przecież taki MW 2019 nie wyszedł im przez przypadek.

A pierwsze części Black Ops'a tez nie były jakieś oderwane kompletnie od rzeczywistości.

• Upvote 1
Opublikowano
41 minut temu, Kadajo napisał(a):

MW 2019 było po prostu dobre

Jeden z najbardziej zepsutych cod byl dobry :hihot: ten cod pod katem projektu map, kampienia, spawnow i tp to jeden z najgorszych codow jaki byl ;) 

42 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Przecież taki MW 2019 nie wyszedł im przez przypadek.

Kampania byla zacna, multi niestery slabe ;) 

Opublikowano

Zreszta Infinity Ward nie potrafi w multi, robi najgorsze multi od lat, jedyne multi ktore bylo z mega wsparciem i najlepsze ever pod tym katem i zawartosci to MWIII, ktore wyprowadzilo na dobry tor inne studio jak SHG ;) 

3 minuty temu, Kadajo napisał(a):

ale mi się tam w niego spoko grało i miał fajny SP

Fajnie sie moze grac w nawet najgorsze multi, tu nie zaprzecze ale ja nie oceniam czegos na podstawie tego czy komus sie fajnie gralo tylko po prostu po konkretach ;)  

Opublikowano
7 minut temu, Kadajo napisał(a):

Dlatego nie zaprzeczam temu co napisałeś, nie wiedziałem ze środowisko COD'a uważa 19 za lipę.

Ale SP był fajny ? :D

Kazdy cod na premiere ma za uszami i wiele skopanych rzeczy tylko pozniej albo je poprawiaja albo nie, kampania MW2019 to byla topka kampani i dlugo dlugo nic. Taki obecny BO7 multi pod wzgledem gameplay to jest perelka tylko wsadzona w zla otoczke :D  MWII mialo jeszcze fajna kampanie bo liniowa i pozniej poszli juz w otwarte mapy co wszystko zepsulo. 

• Like 1
Opublikowano

MW 2019 to najlepsze co się tej serii przytrafiło od lat. Pamiętam do dziś wersję beta, filmy na yt gdzie developerzy opowiadali z pasją o grze czy broni, odświeżenie grafiki i mechanik - to było coś. Ostatni raz tak dobrze czułem się z okazji CoD 4 w 2007 roku, to byli czasy.

Pojawił się Warzone wraz ze skinami i MW 2019 zaczęło zdychać.

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Kadajo napisał(a):

W klasycznych MW tez raczej tylko 1 i 2 sie dobrze wspomina.

MW2 w 2009r. to był sztos totalny. Do dziś pamiętam nocną premierę w GAME, gdzie od. 22 stałem w kosmicznej kolejce, żeby zdobyć płytę na PS3. Jacyś kolesie łazili i nas liczyli, pytali się o platformy, bo wiedzieli ile mają kopii na stanie. Do domu wróciłem gdzieś ok. 2 w nocy i położyłem się spać może ok. 9 rano xDxDxD 

Tak to wyglądało w zasadzie w każdym dużym mieście w US/UK, w Europie podobnie.

Spoiler

image.png.259dd1b715ec6f62c0c47f430f38975e.png

image.png.a85e66588b02452a15b3d29f743056dd.png

image.png.f7b6d9cbcc8c7f17bccec7970a042761.png

A potem w niecałe 6 miesięcy miałem na liczniku ponad 1000h... tyle że tam gra wyrywała z butów, a tutaj człowiek patrzy na gameplay i co najwyżej się pośmieje. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Upvote 2