szymon43 0 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Który z niżej podanych monitorów wybrać? Oraz kto ma lepszą kontrolę jakości? Szukam 27cali 2K do 800zł do gier. Samsung Odyssey G5 S27DG500EUX Gigabyte GS27QA AOC Q27G4XN LG UltraGear 27GS75Q-B Gigabyte M27Q Rev 2.0
Send1N 4 162 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Mogę polecić tą nową rewizję odysseya G5 którą wymieniłeś, mam ten monitor od niedawna tylko że w wersji 32" i jestem bardzo zadowolony, jak za takie pieniądze świetny ekran, dodatkowo pierwszy raz mi się zdarzyło że za pierwszym razem trafiłem sztukę bez żadnych bad pixeli i nie trzeba było robić losowania kolejny plus to topowy czas reakcji jak na monitory lcd, z minusów to fatalne wręcz kolory na ustawieniach fabrycznych ale wystarczy zmienić kilka opcji i jest git. Tu masz test tego monitora i pokazane co przestawić po wyjęciu z pudełka: 1
Spindender 4 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada (edytowane) Odświeżam trochę wątek, gdyż właśnie jestem w trakcie składania części pod kompa no i brakuje również monitora. Czy możecie doradzić co najlepiej wybrać w obecnym czasie? Karta: Zotac GeForce RTX 5070 Solid OC 12GB GDDR7 DLSS4 Budżet: 900zł i ani grosza więcej (na razie) Głównie pod gry, ale edycja grafiki też. Monitor 27", IPS, regulowana wysokość. Wypatrzyłem ten: Samsung Odyssey G5 S27DG500EUX G50D Dzięki i pozdrawiam! Edit: Doszukałem się jeszcze: Samsung 27" Odyssey G5 S27G50 (LS27DG500EUXEN) Dell 27" G2724D (210BHTK) - lekko ponad budżet ale może przejdzie Edytowane 17 Listopada przez Spindender
Pan Mateoo 447 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada ten odysej jest dobry. opcjonalnie uzyj loopki i poczytaj jakie inne monitory polecalem 1
Spindender 4 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada Który z dwóch odysejów lepszy, będzie? Bo one są tak do siebie podobne, że to czym się różnią, mało mi mówi. Przeszukałem, już dość dużą część forum pod cenę i wielkość, ale w sumie w tej cenie bardzo mało polecajek znalazłem. Czy to twoich czy innych Kilka które były polecane jakiś czas temu już jest niedostępnych więc się okraja lista.
Send1N 4 162 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada (edytowane) Z dwóch wersji G5 ten który podałeś czyli: "LS27DG500EUXEN" + zmiana fabrycznych ustawień na takie lub podobne z filmu który wrzuciłem wyżej bo ten monitor po wyjęciu z pudełka ma fatalny preset Edytowane 18 Listopada przez Send1N 1
Spindender 4 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada (edytowane) Kurde, właśnie sobie zdałem sprawę, że chyba to jest ten sam monitor, a tylko różni się nazwą podawaną na stronie/sklepie? Odnalazłem teraz, że są: LS27 FG510 EUXEN LS27 FG530 EUXEN LS27 DG500 EUXEN Coś wam może o nich wiadomo i jesteście w stanie polecić jeden bardziej od drugiego? Z góry dzięki! Edytowane 19 Listopada przez Spindender
Send1N 4 162 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Ten sam to tylko ten po środku z tych trzech które wrzuciłeś najlepszy wariant G5.
Rekomendowane odpowiedzi