Upgrade karty z 6950
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tomcug · Opublikowano
Sam zauważyłeś, test NUC-a z danym procesorem, a nie stricte tego procesora. Dawno już nie robiłem testów mobilnych CPU, ale jak robiłem, to zawsze z dostosowaniem PL do TDP ze specyfikacji, a nie wg widzimisię producenta danego laptopa, bo wtedy to jest test laptopów, a nie procesorów. -
Przez hubio · Opublikowano
To właśnie dość ciekawe i pokazuje jak tak naprawdę ideowo podzielony jest obóz konfy i szerzej razem z korwinem. Bo korwin na 100% opowiadał się za legalizacją marihuany. Mentzen chyba też, ale bossak całkowicie przeciwny. Zresztą cała konfa ideowo jest bardzo podzielona co np było widać w wyborach prez. jak Mentzen zaprosił na piwo Trzaska, a bossak go potem ustawiał do pionu. Prawdopodobnie obecnie PiS wysuwaniem czarnka, Jakiego i im podobnych chce przejąć właśnie cały elektorat katolandowo-narodowy z konfy, a zostawić im wolnościowy. Ja na miejscu konfy mocno bym skręcił w stronę liberalną i w stronę Mentzena aby przejąć część elektoratu hołowni (w abdykacji ), PSL a nawet część z KO i Lewicy. M. in. hasła dotyczące legalizacji zioła mogłyby pomóc Sam jestem zadeklarowanym przeciwnikiem wszelkich używek typu alko, papierosy itp, ale uważam, że metodą walki powinny być mocne i szerokie kampanie społeczne i obszarowe zakazy, a nie karanie. A do tego są liczne badania naukowe stwierdzające, że marycha jest mniej szkodliwa niż alko. -
Przez MaxxGroo · Opublikowano
Niczego jeszcze nie pokazali. Robią kilka projektów na raz, zamiast skupić się na FH6 rozdzielili się by jednocześnie wydać Fable. Nie może nie mieć to żadnego wpływu na Forze, mam nadzieję że utną zawartość gry, ale dodadzą nowe funkcje i rozbudują silnik gry o nowe możliwości. W innym wypadku kolejny raz dostaniemy dokładnie to samo, ale w innej lokacji. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Taki 7800x3d kręcący się wydajnościowo w okolicy tego "TOP" (w grach ) realnie wciąga max 90W w syntetykach, także nie jest źle -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
dysk jak najbardziej bedzie ok. kupujac ramy z osobnego sklepu mozesz (o ile chcesz) dorzucic do lepszego dysku: https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/dyski-i-pamieci/dyski-wewnetrzne/dysk-wd-black-sn850x-1tb-ssd ma dram, co uczyni go jeszcze lepszym dyskiem systemowym. ofc nie musisz, roznica niewielka.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi