huudyy 2 855 Opublikowano 11 Lipca Opublikowano 11 Lipca Godzinę temu, Dimazz napisał(a): bo wygrywam tony aut których nawet nie sprawdzam bo nie che mi się user error to jest gra dedykowana fanatykom motoryzacji, którzy po prostu chcą sprawdzić fury ze swoich marzeń. To nie jest zła mechanika, po prostu nie Twój rodzaj gry.
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 11 Lipca Opublikowano 11 Lipca Fanie się kiedyś w FH bodajże 3 farmiło, puszczało się mixera robiło się co innego i spiny i kasa leciała jak ta lala, co nie zmienia faktu że tych aut tzn wersji było nawalone że aż głowa mała. Fanatycy motoryzacji to raczej w simy grają niż w arcadówki
Dimazz 569 Opublikowano 11 Lipca Opublikowano 11 Lipca w forzy 3 auta ciężej się zdobywało i pod koniec rozwoju było około 400 aut a w forzy 5 teraz jest 800 aut i losowania lecą jak woda
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 11 Lipca Opublikowano 11 Lipca W FH 4 i dalej nie grałem, ale w FH3 farmienie przez mixera to się same auta zdobywały co nie zmienia faktu że i tak głównie śmigałem lambo lub subaru
Rekomendowane odpowiedzi