pabloone 0 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Dzień dobry, zakupiłem pendriva z pakietem Office 2021 wraz z kluczem po instalacji, i wpisaniu klucza wyświetla komunikat błędu "system error 0x80070057". Wcześniejszy pakiet odinstalowałem, wyczyściłem pozostałości. Czego może dotyczyć ten błąd może ktoś spotkał się z takim problemem, bądź wie jak go rozwiązać. Na załączonym obrazku pełen komunikat błędu.
LeBomB 2 059 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Na jakim systemie próbujesz zainstalować tego office? W sensie na jakiej wersji systemu?
pabloone 0 Opublikowano 1 Lipca Autor Opublikowano 1 Lipca (edytowane) Na Windows 10 Home (19044.2006), udało mi się zainstalować po wielu próbach i aktywować, ale znowu po otwarciu programu komunikat o błędzie, że Microsoft Office nie może zweryfikować tej licencji. załączam komunikaty. Może macie jakieś pomysły. Edytowane 1 Lipca przez pabloone
LeBomB 2 059 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca Pierwsze co bym zrobił to zainstalował dostępne aktualizacje do widnowsa, bo korzystasz z kompilacji z 2022 roku.
pabloone 0 Opublikowano 4 Lipca Autor Opublikowano 4 Lipca nie wiem teraz problem z aktualizacją nie pójdzie automatycznie błąd jak niżej, nie wiem co z tym systemem mam, próbowałem ręcznie te aktualizacje pobrać ale nie można ręcznie tylko w automacie. Nie wiem format ? Masz jeszcze jakieś pomysły LeBomB, dzięki za zainteresowanie.
LeBomB 2 059 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca A 22H2 pobrało normalnie i zainstalowało, czy też nie pobiera? Jak też nie pobiera to uruchom CMD jako administrator i wpisz polecenie SFC /scannow sprawdź czy przechodzi bez problemu, czy wyrzuca jakiś błąd, jak tak, to napisz jaki.
pabloone 0 Opublikowano 8 Lipca Autor Opublikowano 8 Lipca 22H2 pobrało zainstalowało ale jak po chwili daje sprawdź aktualizacje to dalej wyszukuje to 22H2. A komenda sfc /scannow wyrzuca komunikat jak niżej.
LeBomB 2 059 Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca To na moje masz ten problem co tu: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/finally-an-actual-solution-to-0x800703f1-and/69b358b5-bdbf-4cd5-8af1-395c10394c6f Tylko nie wiem czy to jedyne rozwiązanie i wymaga pobrania plików za które nie ręczę. Jak to dla Ciebie nie problem to chyba prościej będzie zainstalować system na czysto. Jeżeli problem to kombinuj, ale na własną odpowiedzialność. 1
Rekomendowane odpowiedzi