Project Helix - Nowa konsola microsoftu, nastepca series s/x - Oficjalny Temat
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Bardzo bym prosił, żebyś sobie darował takie bzdury, gdy odpisujesz na mój post. Sporo osób nie czyta co piszę, ale przeczyta odpowiedź. I co wyniosą? Że posądzam moderację o bycie ruskimi trolami. Nigdy tego nie robiłem. Żarty żartami - to mi nie przeszkadza, luz. Ale potem muszę marnować czas na tłumaczenie się z nieposiadania garba i czterech nóg. Inaczej co chwila ktoś myśli, że jestem wielbłądem - bo tak wynika z czytania czyichś postów, które to sugerowały. -
Przez Dominix · Opublikowano
Dzisiaj doszedl, jednym slowem WoW BF V wyglada niesamowicie, a jakis film na yt w hdr to juz jest naprawde niezly efekt, jak za te 212 funtow, to sie oplacalo. -
Przez 209458 · Opublikowano
Dokładnie to, choć przyznam, że z ciekawości na deweloperucha zajrzałem ostatnio. Tylko tu dodam małą gwiazdgkę. Bo gdzieś tam z tyłu głowy jest życiowy plan C lub D, gdyby coś się strasznie popsuło, jakaś choroba, wypadek, kosztowne leczenie, brak możliwości pracy... To jest ta opcja wrócić do rodziców i kasę za mieszkanie wykorzystać. Ale i tak pewnie wcześniej jak by się dalo to lepiej wynająć i mieć dodatkowy przychód. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
https://videocardz.com/newz/amd-reveals-fsr-diamond-for-next-gen-xbox-but-is-it-rdna5-exclusive -
Przez bourne2008 · Opublikowano
https://www.sadol.pl/ukraina-2022-temat-zbiorczy-tylko-zdjecia-i-filmy-vt555566,11040.htm Nie idzie tu zalinkować ale jak ktoś wejdzie to bardzo dobry filmik. Spadające na miasto rakiety i coraz większy strach u nagrywającej kobity. Zero obrony przeciwlotniczej. Piękny widok.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi