Undervolting GPU zwiększa input lag?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
@Cappucinopo co mają obniżać, jeśli nadal leją do wszystkiego co mają? U mnie w pracy jest stacja paliw, to chłopaki się śmieją że zaraz do foliowych reklamówek będą lać -
Przez some1 · Opublikowano
Oho, a jaki input lag bez FG jest "naturalny", ten z włączonym Reflex, czy bez, a może z Vsync? Będzie i 100% różnicy w lagu przy tym samym FPS, bez włączania generatora. Masz jakiś wzór kiedy przekraczamy granicę nienaturalności? Może to właśnie z Vsync jest naturalnie wysoki lag a z Reflex jest nienaturalnie niski, hmm? Toż przecież dlatego cytuję testy z Ithardware żebyś miał pomiar czarno na białym a nie czyjeś odczucia mało/dużo. Jeden napisze tak, drugi siak. Pisałeś, że nvidia manipuluje testami, to przejrzyj sobie testy niezależne. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Oczywiście ze tak. Wystarczy pograć w jakiś leciwy tytuł, np. UT3 gdzie bez problemu możemy zrobić bardzo wysoki FPS i responsywność jest ultra wysoka. Pograjta tak z tydzień a potem odplata sobie FG w jakimś FPS. Nawet bez FG z niższym FPS będzie nam się już gorzej grało. No ale do wszystkiego można się przyzwyczaić. Nawet do Cinematic 30 FPS -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Dlatego wlansie tka bardzo mnie bawi zdanie „mechaników” o nowoczesnych silników do których brakuje im wiedzy technicznej aby je choćby zdiagnozować A próbują polemizować z inżynierami -
Przez Cappucino · Opublikowano
Ropa pędzi w dół, baryłka spadła już do 82$, czyli tylko 15$ więcej niż przed atakiem na Iran. Na stacjach obniżek nie widać tak jak błyskawicznych podwyżek. U mnie dzisiaj znowu paliwo poszło w górę.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi