Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zakładam wątek, bo jestem zaskoczony ile zabawy mi daje oglądanie tego typu filmików.

Widziałeś jakiś śmieszny albo imponujący technicznie? Wrzucaj śmiało!

Ja zacznę:

Na razie obejrzałem 4 i te dwa są całkiem spoko. W obu jest kilka naprawdę świetnych pomysłów, które są śmieszne mimo że wykonane przez AI.

Zaczynam widzieć w tym nadzieję na powrót naprawdę fajnych komedii typu "parodie". Jeśli w Hollywood nie zostało wystarczająco dużo ludzi umiejących robić nowe żarty, to może dzięki AI utalentowani twórcy dadzą światu to, czego brakowało od lat.

W filmiku z Ghostbusters scena, która byłaby o Marshmallow man (piankowym ludziku) jest genialnie wymyślona. Czapki z głów, naprawdę.

Jak macie jakieś swoje videa zrobione przez AI i uważacie że są obiektywnie śmieszne, albo interesujące technicznie, to śmiało wrzucać. :)

Przez interesujące technicznie rozumiem np. połączenie sceny w filmie z contentem AI tak, że pasuje i prawie nie widać, że to AI nałożone na film. Takich scen jest kilka w filmiku o Piratach.

Edytowane przez VRman
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Uuuu...

będą "poprawki" bo politycznie się niektórym nie spodobają nowe zawody olimpijskie dla kobiet i dla mężczyzn. No i Steve Irvin łapiący gościa z Antify.

Ludzie to mają pomysły :lol2:

Nie wiem jak oni przechodzą zabezpieczenia. Mi nie pozwala zrobić filmiku ze znanymi ludźmi. No dobra, nie ludźmi. Politykami.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...