WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Ja kiedyś lubiłem sobie pokopać taka odskocznia, poszperać, znaleźć jakąś jaskinię, lapis lazuli czy diament, już o jakiś świątyniach nie wspominam czy kombinacjach z red stonem ale co mnie w tym chyba najbardziej trzymało, to robione przez ludzi mapy jak escape roomy, z zagadkami itp to było akurat świetne no ale to też jakieś dobre 15 lat temu.
Czy uważacie że 12600k + b760m + spratan 5 + 32gb DDR4 3600 cl18 W okolicach 1500zł to dobra oferta? Wydaje się być rozsądna, wiadomo rynek wtórny rządzi się swoimi prawami i trzeba uważać.
AORUS Z690 Elite AX v. 1.x Czyli ta gorsza zdaje się
Nie mam gotowych XMP na 6200, musiałbym zczytać z np 6000, albo ustawic na pałę multiple 6200 i kombinować... Obecnie mam 6000 cl28 i po tych nastu minutach MT5 ustawiony na anta777, nie sypie błędami.
Potencjalny powód takiej sytuacji? Zarejestrowałem kartę dzisiaj na stronce ASUS i patrzę sobie ile zostało gwarancji. Kupione tydzien temu na outlecie w ME.
Edit: chyba trzeba im podesłać fakturę i to zaktualizują... ale i tak
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź