dawidoxx 976 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja (edytowane) Godzinę temu, Tomek1623 napisał(a): Tak, co testy o których się słyszy, trzeba się rejestrować oddzielnie. Często w sumie to robię. To że tego nie widzisz, może świadczyć o tym, że już jesteś zarejestrowany do alphy (jeśli tego nie robiłeś to nie wiem). Ja wczoraj późnym wieczorem klepnąłem, i rano mail. Zapisałem się ale u mnie pokazuje tylko dostęp do skate i apex.. Może później da radę się dostać EDIT: Przejrzałem reddita i znalzlem post ze osoby, które w ankiecie podają ze mają doswiadczenie w strzelankach/bfach nie są czesto wybierane. Na koncie na którym miałem praktycznie w każdej odsłonie bfa rozegrane po 1000h+ nie widziałem nawet opcji dołączenia do testów.. Z ciekawości zalogowałem się na inne konto EA na którym nigdy nie grałem w zadnego bfa i proszę - jest opcja zapisu Edytowane 21 Maja przez dawidoxx 1
caleb59 1 635 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Jeśli to prawda to już można olać nowego Battlefielda. Skoro wybierają takie podejście i wolą zbierać feedback od ludzi, którzy nie mieli styczności z Battlefieldami to jakim cudem nowa część ma być lepsza niż poprzednie? Tu chyba bardziej chodzi o to by zbierać jak najwięcej pozytywnych opinii i podbudować nadszarpnięte ego EA/DICE. Może w ich pokrętnej logice uważają, że im więcej ludzi bez doświadczenia z tą serią gier tym świeższy punkt widzenia? To tak niestety nie działa w większości przypadków. 1
Dominix 408 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Moze byc tez ze zapisales sie wczesniej (kiedy wyszly pierwsze zapisy, ja tak zrobilem i tez nic teraz nie mam)wiec juz cie maja jako zainteresowanego a na tym innym koncie sie wczesniej nie zapisywales i dlatego teraz tam jest.
dawidoxx 976 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Też tego nie rozumiem.. konto na którym gram od lat i w ostatnich odsłonach miałem KD na poziomie 4+i ponad tysiak godzin w każdej części nie dostaje nawet mozliwości zapisu do testów.. Jakieś inne konto na którym miałem tylko fife i dead space taka opcje posiada.. gdyby nie post na reddicie w życiu bym nie pomyslał że coś takeigo robią Stare konto: Nowe z fifa: 2 minuty temu, Dominix napisał(a): Moze byc tez ze zapisales sie wczesniej (kiedy wyszly pierwsze zapisy, ja tak zrobilem i tez nic teraz nie mam)wiec juz cie maja jako zainteresowanego a na tym innym koncie sie wczesniej nie zapisywales i dlatego teraz tam jest. Nawet na pierwszych zapisach nie miałem widocznych testów bfa w ogole.
Dominix 408 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Ja mialem na tych pierwszych zapisach dokladnie to co masz na tym 2 koncie, a to jest moje jedyne konto na ktorym gralem w bc2, bf3,4,1 i 5, troche w 2 i 2042
Reddzik 2 777 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Sprawdziłem, nigdy się nie rejestrowałem, i zarejestrowałem się, zapewne marne szanse, bo mało grywam online, ale co mi tam.
ghostdog 906 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Popatrzyłem na te ostatnie filmiki i szału nie ma, oczywiście jest lepiej niż w przypadku 2042.
Phoenix. 4 731 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja https://www.ppe.pl/news/370303/nowy-battlefield-zredefiniuje-system-klas-deweloperzy-zapowiedzieli-spore-zmiany.html
skypan 1 758 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Były pewne rzeczy, które określały czy też wyróżniały Battlefield-a. Dla mnie to był "arcadowy" symulator pola walki z wyraźnym podziałem klas itp. Trudno teraz napisać co wyniknie z tego co dał @Phoenix. no ale patrząc na wyczyny ĘĄ/DICE mam pewne obawy. Z serii jak na razie została tylko nazwa. Szkoda mi tej gierki bo była to moja ulubiona seria z wszystkich FPS-ów.
ket_rab 227 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja (edytowane) W jakich godzinach będzie można pobrać pliki gry? W app EA wyświetli się do pobrania czy będzie jakiś mail z linkiem? Edytowane 23 Maja przez ket_rab
Phoenix. 4 731 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Ja dostałem zaproszenie ale na PS5 to nawet się tego nie chce odpalać.
Reddzik 2 777 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Siostra zadzwoniła i mówi, że jej chłopak dostał zaproszenie i może popykać przez weekend. On ma rozegrane tysiące godzin w Battlefieldy. Więc na niedzielnego nie trafiło. Jestem ciekaw co tam zmajstrowali trzeba będzie się zapytać.
galakty 3 346 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja W dniu 22.05.2025 o 10:25, skypan napisał(a): Dla mnie to był "arcadowy" symulator pola walki z wyraźnym podziałem klas itp. O to to. Każda klasa miała zadanie i trzeba było się wspierać. A nie każdy może wszystko robić, a medyk biega z amunicją...
Fenrir_14 827 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja W dniu 21.05.2025 o 11:00, dawidoxx napisał(a): Też tego nie rozumiem.. konto na którym gram od lat i w ostatnich odsłonach miałem KD na poziomie 4+i ponad tysiak godzin w każdej części nie dostaje nawet mozliwości zapisu do testów.. Jakieś inne konto na którym miałem tylko fife i dead space taka opcje posiada.. gdyby nie post na reddicie w życiu bym nie pomyslał że coś takeigo robią Nawet na pierwszych zapisach nie miałem widocznych testów bfa w ogole. Hmmm .... przed chwilą się zalogowałem żeby sprawdzić czy mogę się zapisać i u mnie była opcja. Na koncie nabite grubo ponad 1.5K godzin, w samego BF2042 z 700hrs
Tomek1623 266 Opublikowano 25 Maja Autor Opublikowano 25 Maja Po kilku h, ja dla mnie Battlefield is back. Może być z tego dobra gra jak nie skrecą w złą stronę. Klimat BF3 i 4 siedzi mocno, nawet muzycznie.
Phoenix. 4 731 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja Ilosc godzin przegranych nie ma znaczenia, przeciez po to sa ankiety zeby dobrac kazda grupe ludzi i wyciagnac srednia. 1
Tomek_ITH 318 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Jak wygląda dostępność żołnierzy? Mamy wybór chłop/baba czy są narzuceni i z góry jak w bf1?
Phoenix. 4 731 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Warto ogladnac bo troche tego jest Ale wszystko ladnie opisane.
Tomek_ITH 318 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Ciekawie to wygląda na tych gamepleyach na reddicie. Oby tylko kampanii nie olali i dowieźli nie gorszą niż w bf1
wQrwiony 45 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Przegrałem z 20h przez weekend w pre-alfe i nie mogłem się oderwać a to już coś znaczy. Mapy to niebo a ziemia w porównaniu do Bf2042. Jest sporo do poprawy ale kierunek i zamysł jest z grubsza ok. Zgłosiłem dwa konta i na każdym przegrane grube tys godzin 1
Phoenix. 4 731 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Gorzej jak 2042 nie bedzie a wiele rzeczy bdzie poprawionych. 2042 po naprawie to nie jest wcale zla gra pomijajac jakies skorki, skiny itp 1
galakty 3 346 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 55 minut temu, wQrwiony napisał(a): Mapy to niebo a ziemia w porównaniu do Bf2042 BF2042 miało chyba najgorsze mapy z całej serii więc ten...
Phoenix. 4 731 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Dzis te mapy nie sa tymi mapami co na premiere ale niesmak pozostal.
Kadajo 7 426 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Jak mając w portfolio 14 części BF'a oni nie wiedza jak mają "to zrobić"... Znowu coś kombinują i zmieniają.
Phoenix. 4 731 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Bo gra jest robiona dla kazdego, a nie dla jakiejs czesci ludzi Bawic sie musza weterani i nowe casuale co kupia skiny. Nie da sie zrobic jednej gry dla kazdego. Nie da sie tez wymyslec koła na nowo. Lata mijaja i ekipa tez sie zmienia, ktora tworzy gry. Zreszta ten system jest testowy i zdania sa jak zwykle podzielone, oba maja plusy i minusy.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź