galakty 3 333 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) W polskiej terminologii RPG to granatnik, ale w angielskiej to rocket launcher. Po rosyjsku to też ręczna wyrzutnia granatów przeciwpancernych i zresztą skrót RPG wywodzi się właśnie od niego. Coś podobnego jest w terminologii okrętowej, klasa oraz typ z angielskiego nie przekłada się 1:1 na polski. Edytowane 2 Czerwca przez galakty
luk21pl 42 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) 4 godziny temu, Kadajo napisał(a): Podobnie to wygląda jak w BC2 i BF3/4 Co? Podobnie? Te oskryptowane modele zniszczę bądź ich brak na wieżowcach (Bf3,4) Edytowane 2 Czerwca przez luk21pl
Kadajo 7 416 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca No tak, przecież tu widać tez oskrytptowane zniszczenia. Przyjrzyj się
luk21pl 42 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 38 minut temu, Kadajo napisał(a): No tak, przecież tu widać tez oskrytptowane zniszczenia. Przyjrzyj się To jest bardziej rozwinięty BF V który zachwycał
Kadajo 7 416 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Nie no wiadomo ze bardziej rozwinięte ale z grubsza widzę to co widziałem już w BC2. Ale dobrze ze do tego wracają. No i Ja absolutnie tego nie krytykuje tylko pisze z czym mi się kojarzy.
galakty 3 333 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Ciekawe że tak nagle wracają do destrukcji, dobrze to wróży bo nic tak nie cieszy jak przywalenie w ścianę i ubicie campera
GordonLameman 8 469 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Kurde. Chętnie spróbuję, bo po postatniej akcji nie gram już w COD-a
raul_ole 155 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) Liczę że będzie to gra która przyciągnie mnie na dłużej. Ostatnio najwięcej online grałem w siege na premierę... Kiedy to było Edytowane 8 Czerwca przez raul_ole
Phoenix. 4 730 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca https://www.ppe.pl/news/372858/nowy-battlefield-ze-wsparciem-dlss-4-powstajaca-gra-jest-juz-wyposazona-w-technologie-nvidii.html
Dominix 405 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Congratulations, you've been hand-selected by our team! We're thrilled to invite you to test concepts and mechanics with us. Yay 2
Dominix 405 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Wczoraj pograłem trochę to tak meh. Jeszcze sporo do roboty mają.
Slayer 253 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Poczytalem trochę o tej dramie z aim assistem i od razu mi się odechciało tej gry. Znowu mamy sytację gdzie konsolowcom się wchodzi w dupe, byle się nie spłakali, że im słabo idzie więc będzie wyśrubowany AA. Oby tylko dało się wyłączyć crossplay....
dawidoxx 976 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca W dniu 23.06.2025 o 22:44, Dominix napisał(a): Congratulations, you've been hand-selected by our team! We're thrilled to invite you to test concepts and mechanics with us. Yay To są stałe testy czy jakiś określony termin?
Dominix 405 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca 9 minut temu, dawidoxx napisał(a): To są stałe testy czy jakiś określony termin? Nie mam pojęcia. Dostałem dostęp i dzień wcześniej kod, pobrałem grę i niby ten "test" miał być od 19 w piątek, a jak odpaliłem grę w południe to mogłem grać. Zobaczę może jutro czy poniedziałek czy mogę dalej grać.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca 4 godziny temu, dawidoxx napisał(a): To są stałe testy czy jakiś określony termin? Okreslone fragmenty kodu, okreslone rzeczy do oceniania i ramy czasowe Dostajesz wycinke tego nt czego chca uzyskac opinie. Buildy w testach nie maja nic wspolnego z tym co maja programisci.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca Tu chodzi tylko o kampanie Pewnie jedni chca wisnac kulturowe g... a inni nie. Samo Mutli bedzie bardzo dobre. 1
galakty 3 333 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca Kampania zapewne będzie słaba więc mi to powiewa.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź