Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Let's Gooooo :D

commando-arnold.gif

2 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Kadajo szykuj pieniążki na ramy i nowy cpu 💁‍♂️

Plan mam taki, jak BF6 będzie śmigał jako tako kupuje najpierw nowe GPU, jak będzie czapa to najpierw 9800x3D :Crash:

• Upvote 1
Opublikowano
9 minut temu, Kadajo napisał(a):

Ja nic na maila nie dostałem... :(

Jak się dokładniej wczytałem tutaj chodzi o tych co się rejestrowali do Battlefield Labs do 31 lipca. Rejestrowałem się ale nigdy nie dostałem dostępu do alphy więc chociaż przydało się w tym wypadku i jest dostęp do bety.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Na tej ruskiej stronie to trzeba chyba szpagat i fikolka przy kasie zrobić żeby za coś zapłacić... ani revolut ani alior nie przechodzi :)

Z linku jaki podałem bez problemu zapłacisz PayPalem.

3 minuty temu, caleb59 napisał(a):

Specyficzny sklep dla specyficznych ludzi. :hihot:

To prawda od 20 lat kupuję tam gry za ułamek ceny w dniu premiery. ;)

Niech stracę tą złotówkę i kto pierwszy ten lepszy...

5SSF-QPQ7-HU3R-8BF7

Edytowane przez userKAMIL
  • Upvote 1
Opublikowano
6 minut temu, caleb59 napisał(a):

Specyficzny sklep dla specyficznych ludzi. :hihot:

Nie ma to jak wspierać ruski mir :hihot:

Oczywiście niech tam sobie każdy kupuje gdzie chce żeby nie było tutaj zaraz jakieś wojny :E

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano

Ja kupie gierkę na STEAM nawet jak będzie po klasycznej cenie, mam dość EA App i bardzo chętnie się od niej uwolnię, chociaż w jednej grze.

No chyba ze różnice w cenach keyshopw będą bardzo duże. Ale wątpię.

Opublikowano
5 minut temu, Kadajo napisał(a):

Nie ma to jak wspierać ruski mir :hihot:

Oczywiście niech tam sobie każdy kupuje gdzie chce żeby nie było tutaj zaraz jakieś wojny :E

Szkoda że tutaj filmiki z sadola nie działają, bo jakbyś zobaczył jak 88 letni rusek skonstruował helikopter i próbę startu to :E 

Opublikowano
3 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Ja kupie gierkę na STEAM nawet jak będzie po klasycznej cenie, mam dość EA App i bardzo chętnie się od niej uwolnię, chociaż w jednej grze.

No chyba ze różnice w cenach keyshopw będą bardzo duże. Ale wątpię.

Standardowa wersja na steam masz za 39€ nie wiem czy taniej znajdziesz. 
https://plati.market/itm/battlefield-6-standard-edition-steam-gift/5330561

• Like 1
Opublikowano

Ja testowałem grę w maju. Bo zaprosili mnie do alpha-testów. Powiem tylko tyle że feeling strzelania był mimo licznych innych błędów świetny. Samo poruszanie żołnierzem było inne niż do tej pory jakieś takie bardziej responsywne. Zobaczę sobie teraz co poprawili od czasu alphy i zdecyduję czy kupić. w BF-a gram od pierwszej cześci czyli 1942. BF2 uważam za najlepszą odsłonę serii, ale bardzo mocno się zestarzała już.

obraz.thumb.png.2054a06637018e7977be771292d22581.png

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, Strilok napisał(a):

Ja testowałem grę w maju. Bo zaprosili mnie do alpha-testów. Powiem tylko tyle że feeling strzelania był mimo licznych innych błędów świetny. Samo poruszanie żołnierzem było inne niż do tej pory jakieś takie bardziej responsywne. Zobaczę sobie teraz co poprawili od czasu alphy i zdecyduję czy kupić. w BF-a gram od pierwszej cześci czyli 1942. BF2 uważam za najlepszą odsłonę serii, ale bardzo mocno się zestarzała już.

obraz.thumb.png.2054a06637018e7977be771292d22581.png

O kurde jak ci się udało dodać BF2 ? Mam na płytach, ale nigdy te kluczy nie udało mi się aktywować na EA...

1 minutę temu, luk21pl napisał(a):

Oznaczenie na r0adarze przeciwników. Odeszli od tego debilizmu w V a teraz powracają bo dzieci płaczą

Przecież spooting od zawsze był obecny w BF'ie.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, luk21pl napisał(a):

Oznaczenie na r0adarze przeciwników. Odeszli od tego debilizmu w V a teraz powracają bo dzieci płaczą

Przecież to masz tylko w momencie strzelania i jak ktoś Cię oznaczył i jest tak od dawna w bf. 

Edytowane przez dawidoxx
  • Upvote 4
Opublikowano
6 minut temu, Kadajo napisał(a):

O kurde jak ci się udało dodać BF2 ? Mam na płytach, ale nigdy te kluczy nie udało mi się aktywować na EA...

Rozmawiałem kiedyś przez LiveChat EA z jednym z konsultantów. Prosiłem żeby dodał mi BF2 do Origin (jeszcze wtedy był zamiast EA Apps). Pokazałem zdjęcie płytki i numeru seryjnego i dodał od ręki :)

• Like 1