Nigher92 54 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia 19 minut temu, Kadajo napisał(a): to testy z bf 6?
galakty 3 354 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia 3 minuty temu, Nigher92 napisał(a): snajperzy do wora dor do jeziora. Dobrze ze luneta sie sie swieci tym kampiącym botom w bf 6 bedzie ich mozna sciagac z polowy mapy czolgiem jak zawsze. Snajperzy są ok, ale powinny być sensowne limity. Dlatego tęsknię za dedykowanymi serwerami, dajesz 5 max na drużynę i spokój.
skypan 1 758 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia 4 minuty temu, VRman napisał(a): Macie jakieś swoje fajne akcje z BFów wrzucone w internety? Mam ale ze Squad-a
Dominix 408 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia (edytowane) @Nigher92 testu z bfa nie ma bo nie ma singla, multi za bardzo testowac sie nie da bo nie zrobisz powtarzalnych testow. Ja dzisiaj odpalilem 2042 z ciekawosci jak to teraz dziala i biarac pod uwage ze jest to chyba najblizsza wersja frostbite do tego co bedzie w 6 to sprawdzilem jak moze mniej wiecej 6 chodzic. Na premiere pamietam ze nie bylem w stanie jakis stabilnych 144fps utrzymac, gdzie V dzialala elegancko, ale teraz to nie powiem jest juz dobrze. Proc przy odblokowanym fps idzie pod korek na niemal kazdym watku ale wypluwa tam 200-300fps. Przy blokadzie na 150 trzyma je dosc dobrze wiec licze ze 6 da rade te 150 tez utrzymac bo zapas jeszcze byl. Nie oczekuje ze na premiere tak bedzie, ale chyba ja nie bede mial problemu zeby moc plynnie pograc. Edytowane 4 Sierpnia przez Dominix
Kadajo 7 426 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia 9 minut temu, Nigher92 napisał(a): to testy z bf 6? Niestety nie
Slayer 253 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia jak mi siądzie beta to chyba w końcu będzie trzeba rozejrzeć się za nowym gpu
Reddzik 2 777 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia 4 minuty temu, Slayer napisał(a): w końcu będzie trzeba rozejrzeć się za nowym gpu Patrząc że masz taki sam proc jak ja, to nie powinno być problemu z nowym GPU, wrzucałem screeny jak wygląda w BF 2042, proc ponad 70% użycia, a FPSy to spokojnie 140/150+, oczywiście zależy od mapy i ilości aktualnego luda w około, ale nie widziałem problemów. Trzeba by obniżyć detale i wtedy byłoby dużo lepiej. Nie włączałem RT ani DLSS, tylko natywne 1440p ultra. Więc jak się spodoba to szykuj wymianę 1
Kadajo 7 426 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia 10 minut temu, Slayer napisał(a): jak mi siądzie beta to chyba w końcu będzie trzeba rozejrzeć się za nowym gpu Nareszcie będzie jakaś gra tego warta ? 1
Slayer 253 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia (edytowane) 21 minut temu, Reddzik napisał(a): Patrząc że masz taki sam proc jak ja, to nie powinno być problemu z nowym GPU, wrzucałem screeny jak wygląda w BF 2042, proc ponad 70% użycia, a FPSy to spokojnie 140/150+, oczywiście zależy od mapy i ilości aktualnego luda w około, ale nie widziałem problemów. Trzeba by obniżyć detale i wtedy byłoby dużo lepiej. Nie włączałem RT ani DLSS, tylko natywne 1440p ultra. Więc jak się spodoba to szykuj wymianę wystarczy mi 120fps stałe ; D @Kadajo może nie tyle warta co wymagająca pod tym względem bo to jednak FPS sieciowy i tutaj tych klatek potrzeba więcej żeby grało się sensownie. Single to ja na tym rtx 2070 super przeszedlem takie tytuły jaka alan wake 2, bg3, the last of us itp. ale w single player to 60-70fps lajtowo starcza Edytowane 4 Sierpnia przez Slayer 1
Kadajo 7 426 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia Ja tam się zadowolę 90 FPS ale będę grał i w 60 jak będzie trzeba a co mi tam
skypan 1 758 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia Znowu coś pogmerali z MSI Afterburner. Znaczy antyczit w BF42 i te jego "jondra". Był okres, że nie działał. Później przywrócili możliwość włączenia nakładki a teraz znowu nie wyświetla parametrów. Nie wiem co oni dodali w samym menu BF42 ale komp szaleje. CPU kręci się i grzeje jak by nie wiem co tam było
Dominix 408 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia U mnie afterburner, a raczej RTSS dziala bez problemu 1
Reddzik 2 777 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia U mnie działa msi afterburner, nie ma problemu. 1
galakty 3 354 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia 14 minut temu, dawidoxx napisał(a): Dla mnie 90 to za mało 120 minimum, powyżej już nie dbam o to, ale 90 w takim FPS to mizeria. 1
ODIN85 3 509 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia 49 minut temu, Kadajo napisał(a): Ja tam się zadowolę 90 FPS ale będę grał i w 60 jak będzie trzeba a co mi tam 120 musi być minimum
KaszaWspraju 57 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia (edytowane) Dziś będzie można pobrać open betę? Cytat Ready to Preload Battlefield on August 4th? Visit your platform's store on your console or PC (Xbox, PlayStation, Steam, or EA App) In the search bar, type Battlefield 6 Open Beta Once located, download Battlefield 6 Open Beta Edytowane 4 Sierpnia przez KaszaWspraju
ODIN85 3 509 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia (edytowane) @Kadajo Jakoś te 720p przebolejesz Edytowane 4 Sierpnia przez ODIN85
Kadajo 7 426 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia Teraz, KaszaWspraju napisał(a): Dziś będzie można pobrać open betę? Tak, za 13 minut.
ODIN85 3 509 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia Teraz, KaszaWspraju napisał(a): Dziś będzie można pobrać open betę? Tak.
Kadajo 7 426 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia Teraz, ODIN85 napisał(a): Jakoś te 720p przebolejesz I się stara i7 stopi jak reaktor ruski
Strilok 342 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia Pobieram, ale idzie jak krew z nosa Można było się tego spodziewać w sumie
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź