skypan 1 758 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Fajnie, że będzie można pobrać to co się chce osobno. Szkoda, że nie można kupić tylko multi w mniejszej cenie
ghostdog 906 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 2 minuty temu, Strilok napisał(a): Mnie zawsze zastanawia co musi siedzieć w głowie takiego cheatera. Jaki mają w tym cel że uprzykrzają komuś grę? To jest ten sam mechanizm, co u trolli internetowych, żywią się negatywnymi emocjami, lubią psuć zabawę innym. Pewnie jest też bardzo mały procent osób, które myślą że są "pro graczami" i nikt się nie kapnie, że oszukują.
Marcusfff 274 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia A ja uważam odwrotnie, że sposób myślenia czitera jest przeważnie "pozytywny". Czyli nie innym zepsuć rozgrywkę, ale polepszyć sobie. Chęć spełnienia ambicji, dowartościowanie się, wyrównanie szans z lepszymi, przekonanie, że wszyscy czitują, to ja też mogę, przekonanie, że najlepsi w jakichkolwiek dziedzinach są oszustami, usprawiedliwianie się, że skoro świat oszukuje mnie na innych płaszczyznach, to ja mogę chociaż tutaj. Generalnie skrótowo: przegrywy z małymi.
VRman 2 642 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Tak sobie myślę. A jakby tak przyłapanych na cheatach w grze (ale nie 5 minut, bo ktoś z ciekawości sobie wgrał) kierować na przymusowe badania psychiatryczne... ciekawe czy nie trafiłoby się w gniazdo socjopatów i osób potencjalnie niebezpiecznych dla społeczeństwa. Bo że coś z głową nie tak, to jest pewne. 1
Kadajo 7 426 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Godzinę temu, Strilok napisał(a): Mnie zawsze zastanawia co musi siedzieć w głowie takiego cheatera. Jaki mają w tym cel że uprzykrzają komuś grę? To tam uj, co musi siedzieć w głowie takiej ameby która nie rozumie ze jakiś program za nią gra w grę. To jest dopiero wywalenie na orbitę intelektu Level Unreal.
Slayer 253 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Przy odpalonym daemon tools lite też nie pozwoliło uruchomić BFa
Phoenix. 4 732 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Wczoraj pobralem bete, a teraz znowu 35gb sciaga lol
dawidoxx 976 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 1 minutę temu, Phoenix. napisał(a): Wczoraj pobralem bete, a teraz znowu 35gb sciaga lol Jakiś patch wlecial czy co?
dawidoxx 976 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Może już można grac Prsy becie 5 byl szybszy start
caleb59 1 635 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 13 minut temu, Phoenix. napisał(a): Wczoraj pobralem bete, a teraz znowu 35gb sciaga lol Na Steam niczego nowego nie pobiera. Jest jak było.
Phoenix. 4 732 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 6 minut temu, caleb59 napisał(a): Na Steam niczego nowego nie pobiera. Jest jak było. Nie wiem czemu mi pobralo ponownie ale ustawienia pamietalo
caleb59 1 635 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Nowy antyczit wykrył podejrzanego osobnika i usunął mu grę. 5
dawidoxx 976 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Koniecznie trzeba sprawdzić windowsowy dziennik zdarzeń 1
ODIN85 3 507 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 6 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Wczoraj pobralem bete, a teraz znowu 35gb sciaga lol Ta apka to g... Gierki kiedyś dwa tygodnie nie mogłem pobrać.
Phoenix. 4 732 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia No no odważne słowa w stronę Steam Ale już przyczynę znalazłem.
ODIN85 3 507 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia (edytowane) O Ea app chodziło ale na Steamie też miałem akcję że trzeba było drugi raz pobierać. Edytowane 6 Sierpnia przez ODIN85
Dziarson 311 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Biznes by zrobili robiąc prywatne serwery
Dominix 408 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Zrobili by, ale teraz wielu graczy na taką mentalność że to za bardzo nie przejdzie. Zrobisz sobie serwer jak w BF3 że nie można używać noobluncherow. Ktoś wejdzie i będzie chciał ich używać, dostanie kopa z serwera czy bana, pójdzie się pożalić że kupił grę i nie może grać, mimo że ma pełno oficjalnych serwerów ale on chce grać na tym i chce robić co chce. Co mu taki wydawca/dev powie? Idź graj na inny i nie pierdol? Przeprosi i powie że to się już nie zdarzy bo dla nich taka uwaga wpływa negatywnie. Więc teraz już nie mamy prywatnych serwerów przez takich ludzi.
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Piękne czasy były jak ludzie stawiali serwery, dużo ludzi się poznawało, czasem nawet na żywo później, taka rodzinna atmosfera panowała, można było pogadać o wsyztskim i o niczym, wyrzucić czitera czy jakiegoś nooba co tylko przeszkadzał, nie wiem jak to w BF-ie kiedyś było, ale chyba podobnie jak w CS-ie 1
caleb59 1 635 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Pół biedy jak będzie tych samych ludzi przenosiło z meczu na mecz - gorzej jak będzie nowy matchmaking co każdy mecz jak to było w 2042. Znając życie będzie to niestety druga opcja.
krukkpl 221 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia (edytowane) 12 godzin temu, Strilok napisał(a): Mnie zawsze zastanawia co musi siedzieć w głowie takiego cheatera. Jaki mają w tym cel że uprzykrzają komuś grę? To jak wandal, co wybija szybę w przystank, albo gnojek co rysuje kluczem auto sąsiada – żadnej korzyści, tylko frajda z tego, że komuś spieprzył dzień. Taki sam typ człowieka jak troll w necie - żyje tylko z tego, że kogoś wkurzy. Ogólnie... dla osób "niezaburzonych" nie do pojęcia. 2 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): Piękne czasy były jak ludzie stawiali serwery, dużo ludzi się poznawało, czasem nawet na żywo później, taka rodzinna atmosfera panowała, można było pogadać o wsyztskim i o niczym, wyrzucić czitera czy jakiegoś nooba co tylko przeszkadzał, nie wiem jak to w BF-ie kiedyś było, ale chyba podobnie jak w CS-ie Przecież teraz też są, trzeba tylko olać te masówki dla młodzieży z ADHD typu COD i BF Edytowane 6 Sierpnia przez krukkpl 1
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 5 minut temu, krukkpl napisał(a): Przecież teraz też są, trzeba tylko olać te masówki dla młodzieży z ADHD typu COD i BF Możliwe, ja już się dawno przestałem MP interesować, jeszcze w CS GO grałem, gdzie nawet globala wybiłem, ale później się ekipa posypała, komp został postawiony koło TV, więc granie online w strzelanki umarło we mnie całkowicie nie mówiąc już o czasie.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź