maxmaster027 891 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Potrafisz zepusc magie gry Fakt w battlefield 4 i chinskiej mapie Shangai czy jakos tak budynek tez oskrypowanie sie zapadal, ale bylo to super dodatkiem.
Kadajo 7 418 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 35 minut temu, sniper76 napisał(a): @Kadajo Masz na myśli ten szmelc o którym wspomniałem, czy na myśli BF6 BF6, pograłem znowu chwilkę i jest grubo. Ale niestety mam taki alergiczny atak na ryju ze praktycznie nie jestem w stanie nic robić dziś. Czekam aż to gówno zejdzie i się już chyba dziś nie doczekam. 35 minut temu, maxmaster027 napisał(a): Poziom zniszczen w tej grze to jest bajka, ja tam tylko z ładunkami chodzilem i rozwalałem Jest Community Challenge 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) Edytowane 7 Sierpnia przez Phoenix. 2
Kadajo 7 418 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia https://ithardware.pl/aktualnosci/battlefield_6_beta_kolejki_na_200_tysiecy_graczy-44047.html
Kadajo 7 418 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Gierka rozwaliła system. Mają hicior. Miny w Activision muszą być srogie
userKAMIL 857 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Godzinę temu, sniper76 napisał(a): W CODa grają tylko dzieciaki dla mnie to dno totalne i nic wiecej Argument naprawdę na poziomie dorosłej osoby. 👌
Phoenix. 4 730 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia A w coda gra wiecej doroslych niz dzieciakow
zozolek 313 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Imo nie rozumiem jak nożna coda do bfa porównywać .... Do csa albo rainbow może jeszcze 😁
Phoenix. 4 730 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Ale nikt nie porownuje, przeciez odp tycyzla sie tylk wieku grajacych
userKAMIL 857 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 7 minut temu, Phoenix. napisał(a): A w coda gra wiecej doroslych niz dzieciakow Nie wiem i Ty tego też nie wiesz chyba, że jakieś oficjalne statystyki masz. XD
nozownikzberlina 501 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia ten playercount to faktycznie jest świetny wynik, ale ciekawe ile będzie mieć graczy jak zostanie oficjalnie wydana
Kadajo 7 418 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Gra jest dostępna od prawie 12 H i trzyma ilość graczy, już to coś powinno nam mówić
userKAMIL 857 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) 9 minut temu, Kadajo napisał(a): Gra jest dostępna od prawie 12 H i trzyma ilość graczy, już to coś powinno nam mówić Mówi tylko tyle, że ludzie rzucili się aby sprawdzić. Ile realnie tego zostanie po premierze to dopiero się okaże. 🤷 Na plus napewno to, że ogarnęli serwery. Zero problemów miałem na te kilka godzin grania. Edytowane 7 Sierpnia przez userKAMIL
Kadajo 7 418 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Gra utrzymuje prawie 300 tys. graczy przez 12H to nie jest pierdniecie. A przypominam ze to nawet nie jest jeszcze otwarta beta, tylko wczesny dostęp. Ta gra już praktycznie jest sukcesem. Chyba ze cos odwala na premiere. Gra w nią 2x więcej graczy niż kiedykolwiek grało w betę 2042.
userKAMIL 857 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): Gra utrzymuje prawie 300 tys. graczy przez 12H to nie jest pierdniecie. Zapiszę sobie ten komentarz i przypomnę się miesiąc po premierze. 1
zozolek 313 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) ok pograłem chwilę, pierwsze spostrzeżenia ? - nie czuje tego rozmachu map co w 2042. Graficznie jest dobrze, szału nie ma . Presety kolorystycznie map nie moja bajka, dźwięki broni przytłumione (?) Nie ma ADHD, postać dość powolna, strzelanie przyjemne - choć brakuje mi jakiegoś charakterystycznego "kliku" po fragowaniu. 2 minuty temu, Phoenix. napisał(a): pycha kroczy przed upadkiem . . . Edytowane 7 Sierpnia przez zozolek
Kadajo 7 418 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia No, pewnie za miesiąc wszystkim przejdzie. Przecież to nie może być dobra gra jak gra w nią tylu graczy
Kadajo 7 418 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 2 minuty temu, zozolek napisał(a): pycha kroczy prze upadkiem . . . Dokładnie tak było... z BF2042 który był tak samo szumnie zapowiadany a rozbił się już na becie. Tutaj mamy dokładnie odwrotna sytuacje i widać to w liczbie graczy.
Dominix 406 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia chyba sie pierwszy odpal trafil w gierce, na szturmie sobie skakal, nawalil 70+ fragow, dosc dziwnie to wygladalo.
Slayer 253 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia @zozolek aj no fakt, przydał by się ten klik ; )
Doamdor 1 795 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 23 minuty temu, Kadajo napisał(a): No, pewnie za miesiąc wszystkim przejdzie. Przecież to nie może być dobra gra jak gra w nią tylu graczy Przypomina BF3, w lepszej oprawie graficznej, więc raczej graczy w tej grze nie zabraknie.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź