Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

• Zhao odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Po ograniu szturmu i przełamania na mapie Empire State dochodzę do wniosku, że jest to COD na sterydach bez Nicki Minaj :D W COD są małe mapy ale graczy znacznie mniej, tutaj nawet punkty odrodzenia są bardzo blisko celu. Taka wesoła rozwałka, właściwie to najlepiej leżeć tak aby nikt nie zaszedł od tyłu i walić przed siebie.

Opublikowano

Wystarczyło by przy podskoku zmienić dwa parametry: dodać zmęczenie i zwiększyć skupienie. Czy to przy strzale z biodra czy też z celownika. Podobnie przy kucaniu i problem skaczących cymbałów został by znacząco ograniczony.

Dla mnie gostek z filmu co dał @Dominix do zgłoszenia za: Nękanie graczy :E

• Upvote 1
Opublikowano

Kij z -10% bardziej to wartosciowe bo bedzie pewnie 10h trial, wiec wystarczajaco by obczaic gre na premiere czy troche pozniej i dopiero zdecydowac sie na zakup.

Ale promo zeby mialo opcje musi byc przed premiera bfa a nie teraz :D

• Upvote 1
Opublikowano

I teraz weź im zaufaj w kwestii dłuższego wsparcia gry po premierze. :E Jeden raz byłem świadkiem czegoś takiego i więcej do tego bajora nie będę wchodził - CoD MW 2019, przełom i odświeżenie dla całej serii a porzucone i skopane jak pies po roku czasu, support bezczelnie urwany kiedy gra dopiero rozwijała skrzydła. Mam totalne deja vu, że to samo może spotkać BF 6 przy tak agresywnej polityce EA.

• Upvote 3
Opublikowano
8 minut temu, Dominix napisał(a):

Ale promo zeby mialo opcje musi byc przed premiera bfa a nie teraz

Masz rację, szczególnie, że ta cała oszczędność może odbić się czkawką na premierę gdy się okaże, że wyjdzie lipa. Ja spokojnie czekam, tu nie ma co ryzykować, za duże ryzyko. 

Opublikowano
26 minut temu, Reddzik napisał(a):

Jest promo na Steamie/EA App na EA Play 5zł, można wziąć i powinno dać -10% na zakup BF6. 

Gdyby były gdzieś w mojej okolicy szlugi na sztuki to wolałbym tą kasę tam zainwestować :E

• Haha 2
Opublikowano

Kurde mam  chyba dość ...  masa jakiś lewych  kamperów na dachach   ,    3 minuty meczy a  gość ma już +50 killi :E   . Te mapy serio za małe  totalny chaos i ADHD  . Nie wiem czy to uroki bety(oby )   ale 95%  ludzi to biega tylko za kilem  jak tak ma to wyglądać po premierze to ja podziękuję za gierkę .

Jak  pierwszy weekend bety   rozpalił jakiś  żar tak  obecny  weekend stonował i przytłumił ten optymizm :) 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Jest jeszcze jakaś tam mikro szansa, że zaczną im się dupy pocić po tych aferach i wyskoczą nagle z 3 tygodniem testów, gdzie pokażą więcej świeżego contentu, w tym większe mapy, przemyślany tryb Szturmu, jakieś poprawki w balansie gry by zatkać mordy niedowiarkom.

sure-air-quotes.gif

Edytowane przez caleb59
Opublikowano
5 minut temu, caleb59 napisał(a):

Jest jeszcze jakaś tam mikro szansa, że zaczną im się dupy pocić po tych aferach i wyskoczą nagle z 3 tygodniem testów, gdzie pokażą więcej świeżego contentu, w tym większe mapy, przemyślany tryb Szturmu, jakieś poprawki w balansie gry by zatkać mordy niedowiarkom.

Fakt, mikro szansa. ;) Preordery wleciały jak wściekłe, a beta ma generalnie pozytywny odbiór. A tak duże korporacje są mistrzami w ignorowaniu narzekań graczy, nawet jeśli przemyca się tam sensowną krytykę. Na jakiś rebalans jest jeszcze czas, ale map przecież nie ruszą. 

Widzę ankietę. U mnie sprawa jest jasna, od wczoraj nie gram już w betę, zmęczyła mnie. Na pewno preordera nie kupię, zastanawiam się jeszcze nad abo na miesiąc. Idealnie aby sprawdzić ile gra jest warta. Na razie mam spore obawy co do wielkości map i tego ile będzie Battlefielda w Battlefieldzie. Natomiast nie mam zamiaru być hipokrytą - gra nie odbiega od poprzednich odsłon, w których spędziłem sporo czasu. Oczywiście mam na myśli te nowożytne.

Opublikowano (edytowane)

Co do ankiety:
Chciałbym zakupić po premierze o ile będzie warto, ale nie mam ustalonego terminu, czy kilka miesięcy czy nawet rok. Zresztą na premierę to chyba nadal będę w Niemczech, to spokojnie poczytam wasze wypociny. 

Edytowane przez Reddzik
  • Upvote 1
Opublikowano
19 minut temu, Sobtainer napisał(a):

Generalnie im dłużej ta beta jest, tym co raz bardziej mi się odechciewa. Aktualnie to jest kompletna rzeźnia, męczę się po 30 minutach w każdym trybie. 

Mi tam pasuje taka dynamika, w sam raz aby zagrać mape dwie zrobić przerwe i za jakiś czas znowu zagrać :D Mam nabitych łacznie kilka tysięcy godzin w wcześniejszych battlefieldach,  a w COD nie grałem praktycznie wcale - tylko kampanie i w 6 gra mi sie spoko.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Mi tez ten BF podchodzi, nie jest to powrot do korzeni ale nie oszukujmy sie, takiego nigdy nie bedzie. Za to zdecydowanie lepsza forma niz 2042.

Jak z kazdym BF, zaczne rozgrywke od premiery.

• Like 2
  • Upvote 1