Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, galakty napisał(a):

Jeśli da się ominąć Ea APP to nawet za 100 zł więcej kupię na Steam, gardzę nimi

Ja tam bardziej gardzę Steam za ich przelicznik na złotówki.

Edytowane przez skypan
  • Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, galakty napisał(a):

No jak lądują tylko na Steam to trudno porównać do innych platform nie? :E 

Tylko dlaczego mam tam kupować jak cena gry w Polsce jest droższa niż np. w Anglii ? Nie odnoszę się tu do BF-a tylko do ogólnej polityki steam. I w tym przypadku wybiorę mniejsze zło - Ea App :)

Opublikowano
6 minut temu, skypan napisał(a):

Tylko dlaczego mam tam kupować jak cena gry w Polsce jest droższa niż np. w Anglii ? Nie odnoszę się tu do BF-a tylko do ogólnej polityki steam. I w tym przypadku wybiorę mniejsze zło - Ea App :)

Kupujesz key w necie, wrzucasz w steam.
Masz najnizsza cene zawsze.

Nie wiem jakim trzeba byc masochista zeby wybierac ea app. 

• Like 1
  • Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

@galakty Jak nie ma poza stem to zawsze jest kluczykolandia :) Przy takiej polityce steam to wręcz patriotyczny obowiązek :E

5 minut temu, oldfashioned napisał(a):

Nie wiem jakim trzeba byc masochista zeby wybierac ea app. 

No w przypadku gdzie BF6 nie wymaga EA App to "jeszcze ma sens". Jednak gdy takiej opcji nie ma to kupowanie na steam a gra i tak uruchamia zewnętrzną aplikację to to jest dopiero masochizm ;)

Edytowane przez skypan
Opublikowano
9 minut temu, sniper76 napisał(a):

Po jaką cholerę kupować na Steam ?? jak i tak rozgrywka rozbija się na serwerach EA ;) nie jest wymagane EAapp

A po jaką cholerę kupować na EAapp jak nie jest wymagany.

Jest to dla mnie najgorszy klient z jakiego korzystam (no jest jeszcze MS Store ale wyparł go xbox app czy jak to się nazywa).

Czasami jak uruchomię to nie widzi zainstalowanych gier, pokazuje ze mam zainstalowanego apexa czy simsy.

Czasami uruchomi się w języku angielskim (ustawiony polski).

Czasami nie zauważy, że był patch i w B2042 mam głupoty w zadaniach czy nagrodach.

Czasami ma problemy z aktualizacją samego siebie.

Na steam się szybciej ściąga i do tego ma lepszą kompresje co dalej prowadzi do jeszcze szybszego ściągania.

Bo mam uraz do tego launchera już od wcześniejszej edycji czyli origina. Myślało się, że nie da się zrobić gorszego a Ci przyjęli wyzwanie i zrobili EAAPP.

• Upvote 7
Opublikowano
24 minuty temu, sniper76 napisał(a):

Po jaką cholerę kupować na Steam ?? jak i tak rozgrywka rozbija się na serwerach EA ;) nie jest wymagane EAapp

Co ma wspolnego platforma EA Play i serwery gry XYZ? Nic. 
Korzystanie z EA Play nie ma zadnych benefitow nad korzystanie ze Steama, jest po prostu gorsza platforma. Co potwierdzilo samo EA, wycofujac sie ze swojej proby opuszczenia Steama. Teraz ich najnowsza gra nawet nie potrzebuje tego badziewia w tle. :)

Opublikowano
11 minut temu, Kabor napisał(a):

A po jaką cholerę kupować na EAapp jak nie jest wymagany.

Jest to dla mnie najgorszy klient z jakiego korzystam (no jest jeszcze MS Store ale wyparł go xbox app czy jak to się nazywa).

Czasami jak uruchomię to nie widzi zainstalowanych gier, pokazuje ze mam zainstalowanego apexa czy simsy.

Czasami uruchomi się w języku angielskim (ustawiony polski).

Czasami nie zauważy, że był patch i w B2042 mam głupoty w zadaniach czy nagrodach.

Czasami ma problemy z aktualizacją samego siebie.

Na steam się szybciej ściąga i do tego ma lepszą kompresje co dalej prowadzi do jeszcze szybszego ściągania.

Bo mam uraz do tego launchera już od wcześniejszej edycji czyli origina. Myślało się, że nie da się zrobić gorszego a Ci przyjęli wyzwanie i zrobili EAAPP.

Bo  tam jest w abo więc biorę tam:red:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@prystek

To czekam na login i hasło:banana:

1 minutę temu, Kadajo napisał(a):

Ty nic w abo nie bierzesz tylko wypożyczasz. Jeśli ktoś już coś tu bierze to EA twoją kasę 🤭

Steam działa tak samo. Gra nie jest Twoja;D

Edytowane przez ODIN85