Tomek_ITH 317 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Inżynierem w NATO może być tylko baba. Słabo, pierwszy poważny minus. 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 2 minuty temu, Faflucy napisał(a): Na PC nie jest lepiej, jak dla mnie gra ma ogólnie przeciętna grafikę. Grasz w 4k na Zabójczym z hdr? Masz pobrane lepsze teksury?
Dominix 403 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Eh, liczylem ze bedzie trial w EA play a tu dupa.
Faflucy 312 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Tak @ODIN85 mam i jak dla mnie grafika jest przeciętna. 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października To może w singlu lepsza. Multi nie odpalałem jeszcze.
Tomek_ITH 317 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) Mapka w NY graficznie wygląda bardzo przeciętnie. Coś z oświetleniem jest nie tak i kolorystyką Edytowane 10 Października przez Tomek_ITH
zlotnik 54 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 21 minut temu, noah napisał(a): Ja kupiłem w EA bez zniżki preorder. Instaluje jeszcze raz ,ale piszecie ,że to nie pomaga. naprawa czy ponowna instalacja nic nie daje
noah 45 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Wiem skończyłem instalowanie na nowo i nic z tego.
Marcusfff 274 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Jak sytuacja na serwerach? Da się wbić przez Steama?
maaaguuu 3 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 2 minuty temu, Marcusfff napisał(a): Jak sytuacja na serwerach? Da się wbić przez Steama? Da sie przez steam!
SylwesterI. 865 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października przez steama gram już ponad 1,5h
Kadajo 7 406 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Kolega mi ogarną wersje Steam, jednak pogram 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Wbiłem do gry, pograłem dałem na chwilę menu w czasie bitki i crash do pulpitu 1
Auberon 33 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 43 minuty temu, tgolik napisał(a): A dobra książka gdzie? Może coś z Tołstoja. Wojna i pokój? Unreal Engine w 24 godziny. Nauka tworzenia gier 16 minut temu, ODIN85 napisał(a): Z 50 chyba. Warto. 5h czystej akcji. 5h? Całe 5h gry? 60min/h? 10GB/h ...
ket_rab 227 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) Mi EA normalnie odpala a koledze już nie odpala... Hmm on ma AMD a ja Intela i tu coś się gryzie? Ale te gry na premierę są.... Edytowane 10 Października przez ket_rab
zlotnik 54 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 3 minuty temu, ket_rab napisał(a): Mi EA normalnie odpala a koledze już nie odpala... Hmm on ma AMD a ja Intela i tu coś się gryzie? Ale te gry na premierę są.... mam wszystko amd i nie działa
Kadajo 7 406 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Miałem Intela i EA app mi nie odpalał, mam teraz AMD i tez mi nie odpala. 2
Auberon 33 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) Godzinę temu, caleb59 napisał(a): Mówią że jak raz zapłacisz haracz to będziesz płacił całe życie. Podobno 50% graczy gra tylko w F2P i nie ma tego problemu. Edytowane 10 Października przez Auberon
skypan 1 752 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) EA i problem z obciążeniem serwerów rozwiązany Edytowane 10 Października przez skypan 1
Sheenek 330 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 39 minut temu, Element Wojny napisał(a): Wy to chociaż kupić możecie, ja nawet nie mogę gry do konta przypisać A widzisz, trzeba bylo "Yes, Preorder"
Reddzik 2 762 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Miałem Intela i EA app mi nie odpalał, mam teraz AMD i tez mi nie odpala. Nie chcę być nie miły ale widocznie problemem jest osoba w postaci Kadajo? Może ktoś zgłosił Ciebie i zostałeś oznaczony jako mod pclaba/ith który komuś zaszedł za skórę? Na serio to jakiś cyrk. U mnie niby działa, ale gra mi wywaliła w menu w czasie bitki, crash. 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) 1 minutę temu, Sheenek napisał(a): A widzisz, trzeba bylo "Yes, Preorder" To nie to, nie mogę przypisać gry do konta EA bo pokazuje że jest jakieś stare przypisanie do konta, do którego już dawno nie mam dostępu. A najlepsze jest to, że 15 minut później mam... Ten doradca to z Wietnamu jedzie czy co? Edytowane 10 Października przez Element Wojny 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź