Sheenek 330 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października (edytowane) 2 godziny temu, dawidoxx napisał(a): Myślisz że nie próbuje tak robić nie wiem czy to jakiś błąd czy nie ale nie zalicza mi tego Rob tak jak robisz, adrenalinka zaraz przed strzelaniem do wroga. Ja zrobilem po 50 zabitych🤣 Za to mi sie zbugowal ten czasowy na naprawe, naliczanie naprawy zablokowalo sie na 733/3000 i za cholere nie idzie jak naprawiam. Jak narazie wyszedlem z domu i mam nadzieje ze.jak wroce wieczorem bedzie dzialac jak trzeba. W sumie moze cos sie popitolilo u nich i dlatego tobie tez nie nalicza? 36 minut temu, krukkpl napisał(a): Też wam nie nalicza punktów za naprawianie pojazdów? Jakiś bug? No wlasnie cos sie spsulo, mi do 733 doszlo I stanelo. Edytowane 12 Października przez Sheenek 1
caleb59 1 620 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Jakby co to tutaj można stworzyć bezpośredni ticket w sprawie problemów z grą: https://help.ea.com/en/customer-care/ Mała uwaga - po wypełnieniu formularza najpierw sugerują nam przeszukanie ich bazy danych ale wystarczy wybrać kontakt e-mailowy i zgłoszenie leci poprawnie tam gdzie trzeba.
skypan 1 752 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 45 minut temu, krukkpl napisał(a): Też wam nie nalicza punktów za naprawianie pojazdów? Jakiś bug? Stoi w miejscu od początku. A może to jest jakoś źle przetłumaczone (o ile grasz w j.polskim) i po prostu robimy to co nie potrzeba ? Nadal nie wiem co robi czołganie w czołgu ? 3
Nigher92 54 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października jak z airridem czolg to schodzi na glebe
Joloxx9 941 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 59 minut temu, Pentium D napisał(a): Przecież możesz wybrać mapy i tryby które chcesz grać. I jak to się ma do tego, że mapy sa małe? Lubiłem close quarters w BF4 ale kurde, jakbym chcial mapy z coda to bym grał w coda. Nawet te pseudo otwarte sa "tunelowe". Jak w 2042 tobyla tragedia z wielkimi pustymi przestrzeniami tak tutaj polecieli w drugą stronę. Plus przeciwnicy to gąbki na pociski. 10 minut temu, skypan napisał(a): Stoi w miejscu od początku. A może to jest jakoś źle przetłumaczone (o ile grasz w j.polskim) i po prostu robimy to co nie potrzeba ? Nadal nie wiem co robi czołganie w czołgu ? Crawl czyli chodzi o jakieś terenowe biegi/wyjeżdżanie na cos stromego? 1
Kadajo 7 396 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Co wy gadacie jest zajebiście... 1
Marcusfff 274 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października (edytowane) 6 minut temu, Joloxx9 napisał(a): Crawl czyli chodzi o jakieś terenowe biegi/wyjeżdżanie na cos stromego? Powolna jazda. Dobrze, że wróciła. Ale czołganie w czołgu brzmi dobrze Edytowane 12 Października przez Marcusfff
dawidoxx 974 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 49 minut temu, Sheenek napisał(a): Rob tak jak robisz, adrenalinka zaraz przed strzelaniem do wroga. Ja zrobilem po 50 zabitych🤣 Za to mi sie zbugowal ten czasowy na naprawe, naliczanie naprawy zablokowalo sie na 733/3000 i za cholere nie idzie jak naprawiam. Jak narazie wyszedlem z domu i mam nadzieje ze.jak wroce wieczorem bedzie dzialac jak trzeba. W sumie moze cos sie popitolilo u nich i dlatego tobie tez nie nalicza? No wlasnie cos sie spsulo, mi do 733 doszlo I stanelo. Jednak to był bug i po restarcie gry nabijalo się normalnie, ogólnie to zauważyłem że często czegoś nie zalicza 1 1
MarcoSimone 665 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Kozak giera. Podbój mój ulubiony mam tylko odchaczony a reszta won. 152 kl/s lock przy 155Hz i trzyma ładnie na predefiniowanym Ultra bez DLSS w 3440x1440. 9800X3D na 5Ghz/max pobór 88W/max tempy 60C/GPU na 3000Mhz z mem OC +2000 oraz UV na 0.95v. 2 2
krukkpl 221 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Najazd codziarzy ma swoje dobre/złe* strony - zupełnie nie ogarniają pojazdów * w zależności po której stronie grają 2
galakty 3 303 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Jakiś problem ze strzelaniem do czołgów, albo nie rejestruje trafień na dalsze odległości albo nie renderuje przeszkód i po prostu nie trafiam.
VoitTec 30 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Jest jakaś grupa forumowa do wspólnej gry?
oldfashioned 459 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Niektore challenge sa niezle odjechane. Nabicie 30 hs'ow w jednej rundzie. 😅 29 lvli wbilem (bez botow zeby nie bylo) i wiecej niz 17 nie zrobilem jeszcze.
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Szkoda, ze nikt nie wpadł na to, by za jakis 50 pln sprzedawać samego singla bf lub cod. Wzialbym oba. Multi mnie nie interesuje.
oldfashioned 459 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Ja gdy odpalam gierke i mam 3 reconow w skladzie. 7
skypan 1 752 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Ja mam podobnie ale jak jeszcze gra na padzie to już wiem, że to totalne kombo. Tu akurat jeden snajper z padem 1
galakty 3 303 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października U mnie 11 lvl ale mało gram, jakoś nie mam weny na PC w ten weekend, kolejny mam totalnie pusty bez planów i wtedy przycisnę Helką szturmową lata się bardzo przyjemnie, sterowanie klasyczne.
noah 45 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października U mnie syn przyjechał i powiedział ,że grałem w multi bo bo statystykach widać ,że mu spadły.Ale idzie co raz lepiej mam 10lv ale widzę już co mieli 28 level. 2
VoitTec 30 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października W miarę odblokowywania nowych rzeczy gra mi się co raz lepiej. Z początku biegałem z M416 i to był błąd. Wydaje mi się, że lepiej grać broniami dedykowanymi dla danej klasy, dużo lepiej siadają fragi.
galakty 3 303 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października KOTH nawet fajne żeby brońki wbić
ODIN85 3 500 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 1 godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a): Szkoda, ze nikt nie wpadł na to, by za jakis 50 pln sprzedawać samego singla bf lub cod. Wzialbym oba. Multi mnie nie interesuje. Wapadli na to w obu przypadkach od dobrych kilku lat...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź