Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Nie nie byla, tez bylk taki burdel na premiere ;) 

Jeszcze raz, BF4 leżał tylko technicznie, chociaż sam tego nie odczułem, bo pamiętam jaki rant był, że gra się sypie co chwile.

Ale jakość rozgrywki i mapy były nieporównywalnie lepsze od 6.

Nie pisze ze BF6 to zła gra za to napisze kolejny raz MAŁO BF'a w BF'ie.

Na szczęście coraz więcej osób zaczyna to zauważać.

Honeymoon powoli dobiega końca, gracze się budzą i zaczynają zauważać jakie problemy ma ta gra.

• Upvote 2
Opublikowano
14 minut temu, Strilok napisał(a):

Czasem miałem wrażenie zaraz po respie że przeciwnik śledzi moje poczynania bo od razu dostawałem bombę na łeb.

To jest wina respów. Miałem tak na drużynowym DM i nie wierzyłem że można tak to skopać. Przeciwnicy respili się 5 metrów ode mnie ;) 

Opublikowano
14 minut temu, Kabor napisał(a):

Co do podboju. Wejdźcie sobie na steam w achievementy. Jest tam taki jeden przejmij 128 celów w trybie podbój. Jak wczoraj patrzyłem zdobyło go tylko 6,8% (nie mogę wkleić bo w pracy jest blokowane na apka nie pokazuje procentów). To jest śmiech na sali. Jak widać nikt w ten tryb nie gra :E.

Świat się zmienił, gracze się zmienili i jak widać takie dinozaury jak my powinny już zakopać się pod ziemię i robić za węgiel dla przyszłych pokoleń :rotfl:

A to akurat żadne zdziwienie ze tryby które się wyrodziły z "Rush" są bardziej popularne.

Tak naprawdę od BC2 Rush i jego wariacje zaczynały powoli dominować.

Pamiętam te kłótnie jeszcze na team speku, "co gramy" ? Rush... znowu ? No bo tam szybko się wszytko dzieje, a nie to bieganie pomiędzy flagami. :E

W BF6 nie ma co się dziwić ze większość gra inne tryby niż Conquest jak Conquest w tej grze praktycznie nie istnieje.

Może faktycznie jest przesuniecie w szybsze tryby nowego pokolenia które nie ogarnia lub nie chce ogarniać Conquesta.

No ale to mamy problem, bo BF to jest Conquest.

Ta gra w innych trybach to już nie jest BF, tylko kolejna hybryda niczym się niewyróżniająca.

JA tego nie rozumiem, po jaka cholerę zmieniać grę i grac to samo ciągle... :rotfl2:

Opublikowano (edytowane)

Za chwilkę czyli 24 skończy się drugi tydzień jak wyszedł BF6 a tymczasem DICE...ja się chciałbym zapytać gdzie jest patch? Albo robią wielki patch tak jak pisałem zmieniający rozgrywkę o 180 stopni, albo lecą w kule.

Edytowane przez Strilok
Opublikowano

Jak to będzie tak że patch wydadzą 28 a kolejny 18 przy uruchamianych kolejnych sezonach to ogólnie uj im w dupsko. Oni powinni teraz siedzieć cały czas i zbierać feedback graczy i sami testować aby grę w jakimś stopniu uporządkować. Ale jak widzę tych Community Managerów to krew mnie zalewa. Ich ulubionym zajęciem jest odpisywanie na tematy dotyczące brakującej zawartości z Phantom Edition. Jak tak ma wyglądać zbieranie opinii to w moich oczach powinni zająć się czymś innym. 

Opublikowano
5 minut temu, skypan napisał(a):

Nie będzie normalne granie bo BF6 nie jest normalnym BF-em :) @Kadajo już wspomniał

Czasy się zmieniają, to że to będzie inny BF było wiadomo od początku.

Co nie zmienia faktu że balans/sens niektórych trybów oraz map jest skopany. Ale BF3 z tego nigdy nie zrobią. 

Opublikowano

W ogóle wczoraj gram a tu seryjnie aimbot w czołgu mam na karabienie. :E

NA MYSZCE :E

Ta gra to kpina z graczy FPS.

I na bank aimbot działa też na serwerach nawet podczas zwyklej rozgrywki i czasem to tak widać ze mam wrażenie ze myszka mi przestaje reagować na mój input.

Pamiętam jak się kłóciłem z którymś z userow ze bzdury gada o tym aimbocie na myszce.

Nie pamiętam kim byłeś, ale cię przepraszam, bo maiłeś racje.

Komedia.

Opublikowano
33 minuty temu, Strilok napisał(a):

Za chwilkę czyli 24 skończy się drugi tydzień jak wyszedł BF6 a tymczasem DICE...ja się chciałbym zapytać gdzie jest patch? Albo robią wielki patch tak jak pisałem zmieniający rozgrywkę o 180 stopni, albo lecą w kule.

Nie bedzie wielkich patchy przed sezonem 1 bo na sezon ma byc po prostu jeden wiekszy ;) 

Opublikowano

A i żeby była jasność, wyłączenie aimbota w opcjach nic wam nie da.

Bo mam wszytko ustawione na zero i na off a i tak aimbotuje.

Tylko wyłączenie aimbota od strony serwera go dezaktywuje całkowicie i różnica jest od razu widoczna podczas gry.

Nie wiem, czy to bug, czy co. Ale jeśli nie to ta gra nadaje się tylko do grania z botami :rotfl2:

I to się dzieje na oficjalnych serwerach nie tylko na Portalu.

Chyba wracam do BF4, bo grac mam ochotę, ale coraz mniej w 6 :E

Opublikowano
54 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Ale jakość rozgrywki i mapy były nieporównywalnie lepsze od 6.

Tak to inna gra bo minelo juz sporo lat wiec po prostu czas odrzucic dawne nawyki bo to juz nie wroci ;) Ciagle porownywanie gry jadac na sentymencie nic dobrego z tego nie bedzie. 

Opublikowano
37 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Nabijają K/D na botach.. wszedłem przypadkiem na jakiś serwer społeczności większość boty i jeden typ staty 850/3

Abstrachując... ktoś musi mieć bardzo nudne życie, że mu się chce tyle razy w boty klikac.

Opublikowano
2 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Nie bedzie wielkich patchy przed sezonem 1 bo na sezon ma byc po prostu jeden wiekszy

No to ich polityka wydawnicza jest do dupy. Bo oni już w tym momencie powinni wydać parę patchy łatający najbardziej palące problemy. A ten jeden duży powinien być wydany faktycznie na sezon.

• Upvote 1