oldfashioned 476 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 5 godzin temu, bluebart napisał(a): https://forums.ea.com/idea/battlefield-6-bug-reports-en/fire-rate-changing-randomly/12754843?after=MjUuOXwyLjF8aXwxMHwzOToxfGludCwxMjc1NTk1OSwxMjc4NzM5Nw Nie tyko ja mam z tym problem. Potwierdzam, kilkanaście razy mi tez sie zdarzyło, to bug i raczej nie da się tego samemu naprawić.
oldfashioned 476 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Hmm? Chodzi o to ze ponad 2h? Bo nie ma tutaj wiecej contextu. Ogolnie na steamie nie robia problemow ze zwrotami powyzej 2h, jezeli sa udokumentowane problemy z gra (servery - kolejki/crashe etc).
dawidoxx 976 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Mi zwrócili kiedyś siano za grę gdzie miałem ponad 6-8h pograne 🙂
krukkpl 221 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Cieszycie się na nowy tryb 4 vs. 4? 1
bluebart 21 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 1 godzinę temu, oldfashioned napisał(a): Potwierdzam, kilkanaście razy mi tez sie zdarzyło, to bug i raczej nie da się tego samemu naprawić. Sam naprawiłem Wyczyściłem zaznaczone pozycje i teraz nic samo się nie zmienia
dawidoxx 976 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Teraz, krukkpl napisał(a): Cieszycie się na nowy tryb 4 vs. 4? Czy ja wiem...tylko granie ze znajomymi w drużynie ma sens w tym trybie.. Jakoś nie widzę grania z debilami z coda z IQ pomidora w bardziej taktycznej formie 1
galakty 3 343 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Dokładnie, nie lubię żadnych BR z randomami bo 2-4 osoby to za mało żeby coś ugrać. To już wolę sam vs 4 zagrać
Pentium D 1 167 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Pierwsza gierka dzisiaj i całkiem ok Druga i mnie głowa rozbolała po zjedzeniu czterech batonów Mars Probowałem też nowych broni więc golasy.
SylwesterI. 865 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października (edytowane) 21 minut temu, krukkpl napisał(a): Cieszycie się na nowy tryb 4 vs. 4? Bardzo, ale to bardzo, gram z drużyną, zaproszenie dostałem od naszego forumowego kolegi, ten tryb bedzie idealny, przynajmniej mam taką nadzieję. Dobry może być również dla ludzi jak my, na tym forum, gdzie są narzekania na grę z randomami, chyba nie będzie problemu z uzbieraniem 4 os. ekipy Edytowane 23 Października przez SylwesterI.
Pentium D 1 167 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października O kurna, małe siurki w tym EA mają skoro ban bo ktoś sobie kontenery jak w CoD ustawił https://ithardware.pl/aktualnosci/ea_call_of_duty_zakazane_battlefield_6-46100.html 1
Phoenix. 4 731 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 4 minuty temu, Pentium D napisał(a): O kurna, małe siurki w tym EA mają skoro ban bo ktoś sobie kontenery jak w CoD ustawił https://ithardware.pl/aktualnosci/ea_call_of_duty_zakazane_battlefield_6-46100.html Przecież to normalne jest i w żadnej grze nie można takich map robić. W Fortnite było to samo bo narusza prawa autorskie Activision. Zresztą to trzeba być debilem żeby tworzyć mapy z coda w innej grze. A ban jest po ostrzeżeniu czyli informacji zwrotnej, jak się ktoś nie dostosuje to jego problem
SylwesterI. 865 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Były by osoby chętne do forumowego grania w bf, np. w te tryby 4 na 4?
Pentium D 1 167 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 2 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Przecież to normalne jest i w żadnej grze nie można takich map robić. W Fortnite było to samo bo narusza prawa autorskie Activision. Zresztą to trzeba być debilem żeby tworzyć mapy z coda w innej grze. A ban jest po ostrzeżeniu czyli informacji zwrotnej, jak się ktoś nie dostosuje to jego problem Prawa autorskie do sposobu ustawienia kontenerów? Przecież tego się nie da odtworzyć w 100%. Co najwyżej taka mapa może być inspirowana tą z coda i ją przypominać i to tyle.
Phoenix. 4 731 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 17 minut temu, Pentium D napisał(a): Prawa autorskie do sposobu ustawienia kontenerów? Przecież tego się nie da odtworzyć w 100%. Co najwyżej taka mapa może być inspirowana tą z coda i ją przypominać i to tyle. Masz napisane czarno na białym powod wiec nie wiem co co Ciebie nie dociera To nie musi być 1:1 odtworzone.
Pentium D 1 167 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 5 minut temu, Phoenix. napisał(a): Masz napisane czarno na białym powod wiec nie wiem co co Ciebie nie dociera To nie musi być 1:1 odtworzone. Czytać jeszcze umiem, nawet między wierszami. Zamiast się cieszyć, że codziaże przyszli to ban i poraz na cs-a
Kadajo 7 424 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Akurat codziaże to niech od BF'a trzymają się jak najdalej. 1 1 1
skypan 1 756 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Tryb 4x4 Żegnam się lewą ręką 1
VRman 2 642 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Niech jeszcze tryb stealth zrobią, bez pojazdów, bez broni. Same noże. i miecze samurajskie, oczywiście. To też ostatnio modne.
oldfashioned 476 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 2 godziny temu, krukkpl napisał(a): Cieszycie się na nowy tryb 4 vs. 4? Ja bym chetnie pogral competitive 6v6 / 8v8 tkoth / conquest infra only. 4x4 tez jest spoko, tak sie kiedys gralo ESL, ale dla mnie to ma sens jedynie ze starymi trybami (tkoth wiem ze jest nowy, ale na tym sie wyhowalem w innych gierkach). Wymyslanie kola na nowo... to nie dla mnie.
galakty 3 343 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 13 minut temu, VRman napisał(a): Niech jeszcze tryb stealth zrobią, bez pojazdów, bez broni. Same noże. Ej ale to by miało więcej sensu Robiło się w starych BF takie serwery
sniper76 155 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Zaczynają powoli Nas przyzwyczajać do malowanych 1
ODIN85 3 504 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Musi być podobne do Fortnite żeby wzbudzić zainteresowanie nowego pokolenia 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź