Kadajo 7 418 Opublikowano 26 Października Opublikowano 26 Października 26 minut temu, KaszaWspraju napisał(a): Po zresetowaniu wszystkich ustawień, dosłownie wszystko, mam nadal tak. Skill się nie aktywuje po naciśnięciu 6. Hmm, teraz tak sobie przypominam ze faktycznie u mnie jednak tez tak się dzieje, bo parę razy zerknąłem ze wszytko naładowane a tez włączyć nie mogłem. To chyba faktycznie jakiś bug, albo to się aktywuje tylko w określonych momentach.
galakty 3 340 Opublikowano 26 Października Opublikowano 26 Października 8 minut temu, oldfashioned napisał(a): 4 razy tylko odpalalem HC, ale to wlasnie o takich godzinach gdzie juz nie moglem nic zabic na normalnym servie (+/- 3am) i za kazdym razem mialem serva pelnego. Ja zazwyczaj HC odpalam do wbijania broni, jak mam się męczyć np. wyborowym na normalu gdzie jest ADHD to wolę HC i pyk chwila moment zrobione.
Kadajo 7 418 Opublikowano 26 Października Opublikowano 26 Października 29 minut temu, galakty napisał(a): Eeeee ja gram tylko full auto, kwestia jaka broń. M4 się nie nadaje na dalsze dystanse, to laser na bliski zasięg. Już PMy lepiej sobie radzą na daleko. To zacznij walić seriami, gwarantuje ci mniejsze marnowanie amunicji i więcej kili.
KaszaWspraju 57 Opublikowano 26 Października Opublikowano 26 Października (edytowane) 8 minut temu, Sawyer1916 napisał(a): Te ikonki po prawej - to są jakieś rzeczy do aktywowania w czasie meczu? Edytowane 26 Października przez KaszaWspraju
galakty 3 340 Opublikowano 26 Października Opublikowano 26 Października 3 minuty temu, Kadajo napisał(a): To zacznij walić seriami, gwarantuje ci mniejsze marnowanie amunicji i więcej kili. Chyba jak grasz na dużych mapach... Sorry ale ja na full auto jednym magazynkiem nieraz 3 fragi na M4 robię.
Kadajo 7 418 Opublikowano 26 Października Opublikowano 26 Października Chyba jak ci pod lufe podbiegną. 1
oldfashioned 474 Opublikowano 26 Października Opublikowano 26 Października @KaszaWspraju U mnie to sie nazywa squad progression/class gadget (press), nvg (hold) > 7 1
galakty 3 340 Opublikowano 26 Października Opublikowano 26 Października 16 minut temu, Kadajo napisał(a): Chyba jak ci pod lufe podbiegną. Przecież sam narzekałeś że to CoD i chaos? Tak naprawdę 1 góra 2 mapy wymagają strzelania seriami, w 99% przypadków walisz na 2-5 metrów.
sniper76 155 Opublikowano 26 Października Opublikowano 26 Października (edytowane) Tak wygląda ścieżka bezpośrednio do jednej z map 162.247.243.29 widać delikatny problem u mojego dostawcy Netia... w listopadzie biorę Orange 1Gps/300Mbps Edytowane 26 Października przez sniper76
SylwesterI. 865 Opublikowano 26 Października Opublikowano 26 Października Najlepiej na filmiku widać jak kitra się na leżąco i w 4 literach ma podnoszenie innych, czy team gameplay.
oldfashioned 474 Opublikowano 26 Października Opublikowano 26 Października 2 banki chcialem ugrac i sa 2 banki. next cel to 15k killi :p
krukkpl 221 Opublikowano 26 Października Opublikowano 26 Października Pograłem sobie wczoraj pierwszy raz w tryb HC. Od razu lepiej. Od razu jakiś teamplay. I spotkałem pierwsze osoby używające mikrofonu do komunikacji. (trollującej dzieciarni i chrząkających konsolowców nieświadomych włączonego mikrofonu nie liczę)
Sheenek 330 Opublikowano 26 Października Opublikowano 26 Października (edytowane) Godzinę temu, sniper76 napisał(a): Tak wygląda ścieżka bezpośrednio do jednej z map 162.247.243.29 widać delikatny problem u mojego dostawcy Netia... w listopadzie biorę Orange 1Gps/300Mbps Chodzi ci o nr 7? Zdajesz sobie sprawe ze ten router poprostu nie odpowiada na ping. Czy o to ile hopow masz po interii? Edytowane 26 Października przez Sheenek
Phoenix. 4 730 Opublikowano 26 Października Opublikowano 26 Października 41 minut temu, Kadajo napisał(a): Dobrze podsumowal ale lepiej nie bedzie
skypan 1 753 Opublikowano 26 Października Opublikowano 26 Października Najgorszy Battlefield. Nawet Hardline miał więcej Battlefielda 1 1
caleb59 1 633 Opublikowano 26 Października Opublikowano 26 Października Podziwiam, że Wy w to nadal gracie. Ja tam czekam i wracam dopiero z okazji patcha 1.1.1.0. 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 26 Października Opublikowano 26 Października Odpalilem dzis kampanie i mialem 3 glicze skryptow w jednej misji nie mowiac o innych bledach tepego AI i roznych baboli. Kampania to jest takie dno, ze ja nie wiem jak oni mogli to wydac. Moze 2-3misje max pociagne Graficznie slabo, to najgorsza kampania w najgorszym cod to jest 10/10 w porownaniu do tego
sniper76 155 Opublikowano 26 Października Opublikowano 26 Października (edytowane) Z takimi przygwizdami nie da się normalni grać... Ciekawe jako to będzie latać w ISP Orange PLA_Micron_PL Edytowane 26 Października przez sniper76 1
galakty 3 340 Opublikowano 26 Października Opublikowano 26 Października 1 godzinę temu, krukkpl napisał(a): Pograłem sobie wczoraj pierwszy raz w tryb HC. Od razu lepiej. Od razu jakiś teamplay. I spotkałem pierwsze osoby używające mikrofonu do komunikacji. (trollującej dzieciarni i chrząkających konsolowców nieświadomych włączonego mikrofonu nie liczę) HC jest super, szkoda tylko że Szturm grany jest 12vs12...
Funky Koval 125 Opublikowano 26 Października Opublikowano 26 Października Godzinę temu, Phoenix. napisał(a): najgorsza kampania w najgorszym cod to jest 10/10 w porownaniu do tego Tyś chyba w Modern Warfare 3 (2023) nie grał. Syf jakich mało.
Kadajo 7 418 Opublikowano 26 Października Opublikowano 26 Października Ten sam poziom co COD'y, nawet lepszy, bo kampanie Black OPS to dramat. Ale dobrą kampanię BF w ostatnich latach miała w BF1.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź