Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Funky Koval napisał(a):

Tyś chyba w Modern Warfare 3 (2023) nie grał. Syf jakich mało.

Gralem i stanowczo jest lepsza, i nie ma bugow ;D

5 minut temu, Kadajo napisał(a):

Ten sam poziom co COD'y, nawet lepszy, bo kampanie Black OPS to dramat.

Ale dobrą kampanię BF w ostatnich latach miała w BF1.

To nawet nie chodzi o kampanie tylko o ilosc bugow, 3 skrypty zbugowane w jednej misji i pelno gliczy, to sie odechciewa po prostu grac niezaleznie jak super jest kampania :D  

Opublikowano
26 minut temu, Phoenix. napisał(a):

To nawet nie chodzi o kampanie tylko o ilosc bugow, 3 skrypty zbugowane w jednej misji i pelno gliczy, to sie odechciewa po prostu grac niezaleznie jak super jest kampania :D  

A to racja ilość błędów jest spora, widać ze team robiący SP był zbyt mały i brakło im czasu.

• Upvote 1
Opublikowano

Nie wiem, czy robię coś nie tak, czy jest to bug  .

Pytanie o ten "złocisty" blueprint - schemat  broni  jak zwał .

Nie jest to moje ulubione militarne camo :D  i może to placebo, ale jakoś mi się nim lepiej gra  %-)

Problem jest w dodatkach .Zmiana 1-2 dodatków w tym schemacie "złotym" nie jest zapamiętywana.

Albo jeszcze inaczej: 

Lufę i celownik zmieniłem i zapamiętuje wybór . Natomiast wywalenie latarki i zmianę magazynka nie zapamiętuje . 

Co mecz i co uruchomienie na nowo gry trzeba te dodatki na nowo zmieniać .  

Opublikowano
Godzinę temu, Funky Koval napisał(a):

A jesteś w stanie zbindowac inny rzycisk pod to i działa?

No ja przebindowalem na 7 i tak mi dziala.
Nie sprawdzalem z innymi.

29 minut temu, VRil napisał(a):

Co mecz i co uruchomienie na nowo gry trzeba te dodatki na nowo zmieniać .  

Mam to samo, dlatego w ogole z nimi nie gram

Opublikowano

@Kadajo

PING prawie zawsze mam taki sam (22-24), czy gram w BF2042 czy BF6 ale znacznik opóźnienia i problemów z siecią odbiera całą przyjemność z gry... bardzo trudno ubić przeciwnika w bezpośrednim kontakcie :kwasny: z zaskoczenia mam większe szanse 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, sniper76 napisał(a):

PING prawie zawsze mam taki sam (22-24), czy gram w BF2042 czy BF6 ale znacznik opóźnienia i problemów z siecią odbiera całą przyjemność z gry

Widzę że nie tylko ja ma taki problem z lagfildem. Ping też ma w okolicach 20-30 a znaczniki opóźnienia się pojawiają i czasami jest szarpniecie.

Edytowane przez Faflucy
  • Upvote 1
Opublikowano
11 godzin temu, sniper76 napisał(a):

ale znacznik opóźnienia i problemów z siecią odbiera całą przyjemność z gry...

Znacznik można wyłączyć. Nie będziesz widział znacznika, nie będziesz się stresował, nie będzie problemu. :E

• Haha 1
Opublikowano
12 godzin temu, oldfashioned napisał(a):

No i to sie nazywa squad progression. Dokladnie ten bind ktory Ci podalem

Wcisniecie tego guzika powoduje u mnie to, ze zwiadowca rozklada beacon, inzynier wyjmuje palnik. Podany guzik nie wzywa UAV zwiadowcy po napelnieniu paska w trakcie meczu. Tak ma byc?

12 godzin temu, Kadajo napisał(a):

:rotfl2:

Pedofil i idiota widze ze znowu probuje sie przebic z filmikami. Wstretna kreatura.

Opublikowano
10 godzin temu, Faflucy napisał(a):

Widzę że nie tylko ja ma taki problem z lagfildem. Ping też ma w okolicach 20-30 a znaczniki opóźnienia się pojawiają i czasami jest szarpniecie.

Ja czasami przed zgonem trafiam kogoś bo są hitmarkery, ale na podglądzie zgonu już przeciwnik ma 100% HP xD 

Opublikowano
4 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

W ta gre nie da sie grac jak sie nie ma zespolu, po prostu kazdy lata jak chce i robi co chce, dramat :hahaha:

Jest z 6? discordow open samej polskiej, aktualnej (casualowej) sceny. Zawsze sie znajdzie ktos do gry jak ktos chce bardziej zespolowo pograc. Dla chcacego nic trudnego. Ja sam gram 80% solo i moze nie jest to top tier experience, to da sie tak grac, a mam juz troche tych godzin przebieganych.

Opublikowano

6-ka to pierwszy BF w którym zlewamy PTFO. Nie ma sensu samemu a nawet z ekipą robić celów. To jest tępa napierdzielankab. Jak przejmą cele to przejmą, jak nie to nie. Wygram czy przegram "mecz" - nie ma znaczenia. Se "poszczylałem".

• Like 2
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, skypan napisał(a):

6-ka to pierwszy BF w którym zlewamy PTFO. Nie ma sensu samemu a nawet z ekipą robić celów. To jest tępa napierdzielankab. Jak przejmą cele to przejmą, jak nie to nie. Wygram czy przegram "mecz" - nie ma znaczenia. Se "poszczylałem".

Dodatkowo skompresowane mapy i mała odległość od siebie poszczególnych punktów przejęcia również temu nie sprzyjają. Dokładając do tego bazę graczy, która porzuciła CoD na rzecz BF 6 mamy to co mamy.

oxfuSfN.jpeg

Edytowane przez caleb59
  • Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano

Może na HC ma to sens, bo odrodzić da się tylko przy dowódcy drużyny, a nie każdym członku załogi, szturm jest 12 vs 12 więc 4 osoby zgrane już mogą mecz wygrać.

Zwykłe tryby na tych mapach to dramat, ja po prostu biegam i robię to co mi sprawia frajdę, ale oczekiwań do pracy drużynowej to nie miałem :D