Pentium D 1 159 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Godzinę temu, dawidoxx napisał(a): łoooo panie ale wyniki kręcisz Czasem jest lajtowo i sobie klepię boty a czasem trafisz na spoceńca w przeciwnym teamie i się robi ciekawiej, 1 na 1, 3 na 3 itp. Na początku było 3 na 3 i przegrywaliśmy. W przeciwnym teamie było dwóch kolesi z konsoli z jakimś dziwnym pingiem bo strzałów z 5 metrów z m1014 nierejestrowało. Jak zaczeliśmy wygrywać to się przeciwny team zaczął wykruszać i wygrana. Życie sobie utrudniałem bo blisko 50 minut z pompką i pistoletem ganiałem.
raiders 117 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Nie macie czasami takiego wrażenia ze podłączeniu do gry jesteście jak by krok z tyłu za wszystkimi w grze ... ja mam to dość często jak by lag ,ale nie lag . Ping mam zazwyczaj w granicach 20-26 to chyba nieźle ,a mimo to mam gry takie jak choćby dzisiaj ze .ładuje gościa z 1-2 metrów w plecy z m1014 i pada typ dopiero po 3 strzale , to samo z KORD ,MP5 trzeba z pół magazynka zeby padł nawet jak dostaje HS . Przeciwnicy jak by mnie wcześniej widzieli ,bo ja jeszcze nie wszedłem do budynku a dostaje HS od gościa który siedzi w tym budynku na schodach itp sytuacje No i same moje zgony ja mam wrażenie ze ginę dosłownie od jednej kuli
caleb59 1 621 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) No detekcja trafień i netcode czasami świruje pawiana, trzeba dać im czas, w poprzednich częściach było to samo. Edytowane 10 Listopada przez caleb59
skypan 1 752 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Jakieś mity krążą po necie, że osoby z wyłączonym crossplay-em na PC mają mniejsze problemy z tym netcodem i detekcją trafień. Nie mogę teraz znaleźć tego "news-a".
Pentium D 1 159 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Czasem nie idzie wkleić w dystansie na noże, ale taki urok grania przez neta. Ja nawet nie skaczę w tej grze a inni skaczą jak małpy, wślizgi jakieś robią i inne cuda na kiju. Dla mnie pro ruchy kończą się na położeniu się gdy do mnie strzelają
dawidoxx 974 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Nie grałem smg praktycznie w ogóle w 6 ale ostatnio zacząłem kv9.. jaką to robi miazge.. na bliski dystans przeciwnik praktycznie bez jakichkolwiek szans 2h gry i 29 poziom broni - ładnie podkręcili odblokowywanie dodatków 1
caleb59 1 621 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Kolejny przykład na to, że PM w tej grze jest niezbalansowane i grają tym tylko same kalafiory.
caleb59 1 621 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Nie gram inżyniorem śmierdziolem. U mnie głównie szturman, ewentualnie wsparcie. 2
Fenrir_14 825 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 17 minut temu, dawidoxx napisał(a): Nie grałem smg praktycznie w ogóle w 6 ale ostatnio zacząłem kv9.. jaką to robi miazge.. na bliski dystans przeciwnik praktycznie bez jakichkolwiek szans 2h gry i 29 poziom broni - ładnie podkręcili odblokowywanie dodatków KV9 i potem SCW10 to chyba najlepsze giwery na bliskim w całej grze. Ja od kilku dni gram bardzo dużo na zmianę MP5 i SL9, no zajebiscie mi się nimi gra, mega użytkowe pukawki. KV9 trochę przymały magazynek dla mnie, dlatego to raczej spluwa dla prosów a ja zwykły random 😀 1
dawidoxx 974 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 2 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a): KV9 trochę przymały magazynek dla mnie, dlatego to raczej spluwa dla prosów a ja zwykły random 😀 To fakt, ale mozna odblokować magazynek z 27 pestkami takze wtedy robi się kosiarka.. na razie latam ze standardowym
caleb59 1 621 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Modlę się do DICE o nerfy jak najszybsze by takim koczkodanom poucierać nosy, PM od premiery ma lepszy zasięg niż nie jedna szturmówka co jest tragikomedią samą w sobie. Zakazuję używania PM pod groźbą kąpieli w mojej beczce. 1 1
dawidoxx 974 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada PMy mają bić szybko i celnie tylko na małym dystansie. obecnie to jest nieporozumienie 2
Vulc 2 191 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) Zasięg to jedno, PM praktycznie nie mają żadnego recoila, przy nich to szturmówką rzuca jak na statku podczas sztormu. Tutaj zdecydowanie przydałaby się korekta. 32 minuty temu, caleb59 napisał(a): Nie gram inżyniorem śmierdziolem. U mnie głównie szturman, ewentualnie wsparcie. Dziwny sposób na podziękowanie za trzymanie w ryzach populacji jeżdżącego i latającego złomu. Do usług. I pamiętaj kolego, zawsze znajdzie się większa beczka. Edytowane 10 Listopada przez Vulc
oldfashioned 459 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Sa tez karabiny / assault rifle, ktore nie maja recoila. Ogolnie dysproporcje miedzy broniami sa znikome, ale tak to jest jak sie dodaje 40 pukawek i chce to jakos zbalansowac. Wczoraj gralem z g36. LASER i ten fixed 20 dmg, przyjemnie sie gra.
Kadajo 7 406 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Godzinę temu, caleb59 napisał(a): Nie gram inżyniorem śmierdziolem. U mnie głównie szturman, ewentualnie wsparcie. Co z ciebie za żołnierz co się do pola walki nie umie dostosować
caleb59 1 621 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) Żołnierz to w Tarkovie, tutaj to fiku miku na patyku i ADHD. Edytowane 10 Listopada przez caleb59 2
raiders 117 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) Co to za gra którą można wymaksować ( klasy ,bronie ... ) w kilka godzin . Przecież EA/Dice powinno zerować takie konta Edytowane 10 Listopada przez raiders
oldfashioned 459 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Gaming w 21 wieku. Na tym to polega i oni sami to promuja (chocby xp weekend x2). To juz nie jest to co kiedys... kiedys sie cieszylismy z kazdego lvla. 3
galakty 3 312 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Godzinę temu, Kadajo napisał(a): Coraz lepiej Czyli skórka to nie skórka, a model przynajmniej zewnętrzny.
oldfashioned 459 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Dokladnie, w grze masz to nawet rozbite na skiny i camo. I to ma sens, bo niektore skiny dodaja dodatkowe elementy.
MarcoSimone 667 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Coś BF mi zaczął wywalać do pulpitu. I okieko o sterowniku GPU
Kadajo 7 406 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada UV/OC robione ? 6 minut temu, galakty napisał(a): Czyli skórka to nie skórka, a model przynajmniej zewnętrzny. To jakiś sabotaż
MarcoSimone 667 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) No wiadomo, że robione. Ale było oki i potestowane ycruncher. A może to ten najnowszys terownik... @Fenrir_14 jaki numerek tych sterów? Edytowane 10 Listopada przez MarcoSimone
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź