Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Geble napisał(a):

Też macie wrażenie, że umiejscowienie postaci zostało przesunięte względem środka ekranu? Trochę to dziwnie wygląda i nawet trochę mnie to denerwuje :E

Tak, pisałem to wyżej :\ Myślałem, że ten nowy tryb tylko tak ma :kwasny: Ogólnie źle to wygląda, powinni przywrócić stary POV, ewentualnie móc to zmienić w opcjach. Teraz wygląda jakbym trzymał broń bardziej przed siebie, pewnie chcieli żeby było widać lepiej te zawieszki... żeby ludzie kupowali :kupa:. Pewnie dzisiaj będzie wysyp na reddicie o tym, oby przywrócili stary POV

23 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Oj spadają powoli z rowerka, spadają.

09ed8af62419e9603484ae6caf6836a3.thumb.png.56ee251a5ea41172919b7282121f8182.png

Jak dalej będą eksperymentować i zmieniać rzeczy które nie było potrzeby zmieniania, to tak będzie wyglądało. 

Edytowane przez Psiak
Opublikowano

Pykło mi 105h z gierką   ,co mogę powiedzieć to fajnie się  gra :P  :D  ,ale  zależy jaki tryb  .

Tłukę  głownie podbój na którym mam 60h  i jakoś ostatnio zrobiło się tam  mniej chaotycznie , nadal jest bałagan i zamieszanie ,ale jakiś mniejszy  ,albo mi się wydaje .

Ale taki Szturm to  burdello totalne  nie dla mnie ,podobnie przełamanie i po 10 snajperów  po przeciwnych stronach pochowanych   na samym skraju mapy i ładują do wszystkiego    ... no ludzie  :P 

Ten nowy tryb sabotaż  ,dobrze ze to czasowe   może i to ma potencjał ale  nie w tej  formie ,punkty ciulowo rozmieszczone na mapach  , naparzać w nie można właściwe z każdego miejsca na mapie z byle czego  , o takie sobie pogranie  dla zrobienia zadań i można zapomnieć .

Dobrze ze jakieś poprawki są wprowadzane  czyli ktoś się jeszcze tą  grą interesuje  oby  to zainteresowanie nie osłabło i  kolejne poprawki były  trafne i  konkretne .

Opublikowano

Ta nowa mapka fajna pod latanie, na eskalacji - 3 rundki zagralem - czuc ze sie cos dzieje.
Strzelac wczoraj nie strzelalem za duzo to sie nie wypowiem, ale tez jestem znowu na lapku wiec mam przesiadke sprzetu i pierwsze pare h to i tak adjusting.

Mam nadzieje ze w ciagu 2ch tygodni bedzie hotfix patcha, zeby nie usuwal juz bindow. %-)

Opublikowano

Czy coś jest popsute czy teraz nie zalicza killi w Casual Breakthrogh? Nie mam problemu z tym, że mi nie zalicza killi botów bo nigdy nie korzystałem z innych serwerów, ale wczoraj standardowo zagrałem 3 rundki Casuala i licznik killi ani drgnął. Wydaje mi się że coś tu jest popsute, bo załóżmy że w meczu uzyskałem staty 50/5, z czego 10 killi nabiłem na graczach to ostatecznie do statow leci 0/5 niezależnie czy zginąłem z rąk bota czy prawdziwego gracza. Czy tylko mi się wydaje czy trochę to bez sensu?

Opublikowano

Z tym spadkiem nic dziwnego. Ni to BF ni to COD. Szczęściem w nieszczęściu jest jeszcze słabszy COD bo (chyba) mogło być jeszcze gorzej. No i wszedł jeszcze ARC gdzie ludzie chwalą za ogólną grywalność. Bf-a to można pochwalić, że w dniu premiery po prostu działał. Z małymi wyjątkami na EA App :E

4 godziny temu, oldfashioned napisał(a):

Ta nowa mapka fajna pod latanie

Z sufitem na 100 m :D

Opublikowano

Masakra.. Myślałem, że po updacie będzie lepiej a tu error teraz Windows.Gaming.GameBar PresenceServer Internal PresenceWriter nie zarejestrował się w modelu DCOM...

Dodatkowo po zainstalowaniu tego bara dalej wyrzuca do pulpitu, dalej niegrywalne... Ostatni raz kupiłem szczerze na premiere grę :/ Syf jak ch...

Opublikowano
13 minut temu, Kriso napisał(a):

Gram na ustawieniach Zabójcze i 1440p  - rtx 5080 i zapycha pamięć karty czy wy też tak macie?

Gram 1440p na rtx 4080 i tez detale overkill. Pamiec zapchana pod korek ale wszystko smiga i jest stabilne

Opublikowano (edytowane)

Ja bana dostałem na expa, nie daje mi już nic xD Odpaliłem sobie portal na boty i nie wiedziałem, że tak szybko można wbijać poziomy... Ja od początku maniaczyłem, wbijałem pokolei 50 na każdej ulubionej broni jak człowiek na normalnych serwerach... Jak widzę ile mnie ominęło z wcześniejszym z przed tygodni expem jeszcze przed nerfami, to zastanawiam się, jaki jest sens grindingu w tej grze broni -.-' Jak można takie coś wypuścić jak portal z expem na boty.. To powinno być wyłączone w pierwszy dzień po premierze. 

ps. SGX od 0-50lvl wbiłem w nie całe pół godziny... na botach. Równie dobrze mogli dać wszystkie odblokowane bronie na start dla każdego, po co to levelowanie i odblokowywanie dodatków.. Grając w cod mw2 to się trzeba było napocić, żeby coś odblokować, a tutaj wszystko za friko

Edytowane przez Psiak
Opublikowano

#BF6 Gracze zgłaszają, że po aktualizacji jest jeszcze gorszy hitreg (poniższy klip ).

Deweloperzy chcą, aby podsyłać dłuższe klipy z problemami hitreg, aby zobaczyć czy wcześniej nie zaszły jakieś czynności, które mogą powodować brak hitreg (np. wyjscie z pojazdu).

To tyle w sprawie update ;D

• Haha 2
Opublikowano
8 godzin temu, bluebart napisał(a):

Czy tylko ja mam problem że wywala mnie co jakiś czas do pulpitu i muszę od nowa uruchamiać BFa  :hmm:

po tej aktualizacji mam to samo juz sam nie wiem czy to wina gry czy mojego komputera