Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, oldfashioned napisał(a):

a topka z kd po kilka tysiecy to stats padding

Widziałem ostatnio na reddicie link do profilu typka, który miał kilkanaście tysięcy fragów i 0 śmierci.

Jak to zrobił?

Otóż gdy pierwszy raz padnie w grze i nie ma szansy na medyka - wychodzi z gry - wtedy nie nalicza mu zgonu.

I tak pewnie kilka tysięcy razy przez jakieś 150h gry.

No cóż, ludzie mają rózne sposoby na życie... :D 

Opublikowano (edytowane)

Przez cały okres developingu był Battlefield Labs. I co to zmieniło? Gra jest jaka jest czyt. gówniana. Znowu zaproszą losowych ludzi do testowania, którzy mają takie pojęcie że wiedzą gdzie myszką kliknąć graj i to by było tyle z testowania ficzerów i jakiegokolwiek raportowania błędów i pomysłów. Ale spoko niech nadal mydlą oczy graczom.

Edytowane przez Strilok
Opublikowano
2 godziny temu, Kabor napisał(a):

Przecież teraz testowali na wszystkich. Wrzucili paczyk na oficjalne serwery i testowaliśmy. Teraz ograniczą liczbę testujących do BF LABS ;-).

Już ja widzę jak to wpłynie realnie na jakość gry. :E WIększość z "testujących" traktuje Labsy jako okno dla nowego contentu przedpremierowego, w dupie tam mają zgłaszanie czegokolwiek. Ludzie są bardzo leniwi jeśli chodzi o błędy w oprogramowaniu/grach, większość po prostu odpala ponownie i udaje, że nic się nie stało.

Opublikowano
22 minuty temu, ghostdog napisał(a):

Nie spodziewałem się pakietu reklam w BF6. Dali jakieś śmieci z logiem Redbulla do odblokowania :boink:

Chyba zapomniales o identycznych promocjach z Intelem, Razerem, Monster Energy czy retailowcami (akurat nie w Polsce). 
To tylko te ktore pamietam, pewnie chatgpt wyrzuci jeszcze z 10 innych %-)

Opublikowano
2 godziny temu, ghostdog napisał(a):

Nie spodziewałem się pakietu reklam w BF6. Dali jakieś śmieci z logiem Redbulla do odblokowania :boink:

Czyli tak jak przeczuwałem trollowanie graczy trwa w najlepsze. Dali wiadomość o patchu 1.1.2.5 z linkiem do strony, na której nie ma patch notes :D Jaja jak berety. Te firmę nie można traktować poważnie, bo ona nie potrafi zachowywać się poważnie.

• Upvote 1