Skocz do zawartości

BF6  

138 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
55 minut temu, Funky Koval napisał(a):

K*rwa ten pacz miał naprawiać a gra dla mnie popsuta. Dostałem stutterów, audio kroków się POGORSZYŁO. Teraz każdy przeciwnik to j*****ny ninja. Dno dna

A kiedys sie smiali, ze latki w cod psuja wiecej niz naprawiaja, a tu jest jeszcze gorzej :hihot:

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Zagrałem 4 mecze, 2 x podbój zlodowacenie, przełamanie szczyt wyzwolenia i eskalacja w Kairze. Na strzelnicy jak sprawdzałem jeszcze przed właściwą rozgrywką kilka broni to jakiś taki ni to stutter ni to lag, po prostu nie było takiego masełka jak wcześniej. Na szczycie wyzwolenia testowany Mini Scout - jak dla mnie bez różnicy, ale na tej mapie 2 x ewidentnie 100% nie weszło co MUSI wchodzić więc netcode IMHO dalej leży. Pierwsza sytuacja na 2gim sektorze z pozycji leżącej strzelałem w gościa który również leżał przy głazie - celownik (x10) idealnie na głowie i nie weszło - u gościa brak jakiejkolwiek reakcji więc nie wiem czy w ogóle ten strzał był zarejestrowany, za drugim razem weszło tak jak powinno. Tak jak było wcześniej, że w będąc na niektórych pozycjach terenu teoretycznie czysty strzał w ogóle nie wchodzi, tak jest dalej to samo. Druga sytuacja - przedostatni sektor - ewidentnie nie weszły 2 strzały w głowę z M44 (broń na poziomie 27) z odległości 20m - kucałem na skale na górze, koleś był na dole pode mną też w przysiadzie, z tej odległości przy strzale w głowę ta broń kładzie klienta na pełnym zdrowiu po 1szym strzale. Strzelanie z bocznej generalnie imho jest ciągle zbugowane. Kolejny kwiatek to fakt że po rozegranym meczyku w dowolnym trybie, nie mam możliwości odpalenia Zlodowacenia - podboju, eskalacji, czegokolwiek z tego trybu LOL. Po prostu te kafelki są jakby nieaktywne, muszę wyłączyć grę i odpalić jeszcze raz - słabe bardzo. Największy plus tego update'u ? Działa Defibrylator :D

Edytowane przez Fenrir_14
Opublikowano

obraz.png.ef34f049f69d8962257a694f27f0ce36.png

Odpływa graczy jest ogromny. Z każdym kolejnym patchem jest ich coraz mniej ;)

Mi nawet nie pomaga jak gram z dobrymi kolegami. Zero funu, tylko i wyłącznie frustracja. Szkoda bo był potencjał. Naprawdę był, ale zostało to wszystko zaprzepaszczone przez devów.

Dla mnie BF6 w tej chwili RIP :(

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Pentium D napisał(a):

@Psiak Ty sypiasz w ogóle? 427 lvl

image.thumb.png.62d1c647d34d9674e5cd556c89f818d8.png

Ja to wszystko na portalach wbijałem, po tym patchu co KDA zresetowali na botach jeszcze nie odpalałem portalu, nawet nie czaiłem o co chodzi z tymi portalami... kilka dni potem odpaliłem i mi się znudziło po części granie jak zobaczyłem jak bez trudu można wbijać wszystko... Skończyłem grę na 144lvl podajrze, od 3 tyg portal na afku... Cały czar prysł jak wbijałem pierwsze 4 bronie na 50lvl, gdzie na portalu w 10 minut to się wbija na podwójnym expie... Były mapki, gdzie wchodziłem do czołgu, kładłem coś ciężkiego na spację i walił mi 2h ciągle expa, praktycznie co 1,5h 25-30lvl

Z 200h max mam takiego prawdziwego grania razem z betą

sss.png

Edytowane przez Psiak
Opublikowano
38 minut temu, Psiak napisał(a):

Były mapki, gdzie wchodziłem do czołgu, kładłem coś ciężkiego na spację i walił mi 2h ciągle expa

Jaki jest sens tego? W sensie bronie rozumiem, exploitujesz bo sie nie chce grać, ale czołg?

Opublikowano

Ja nie kumam zupełnie po co tracić na to czas ale co kto lubi heh. W tej grze level nie daje kompletnie NIC a wbicie pierwszych 60-70 leveli idzie chwila moment. Na tym levelu masz dostęp do wszystkich broni.

Przy okazji, tylko mi się wydaje czy po aktualizacji SGX jest lepszy od MP5 ? Kurde SGX to mega fajna PM-ka ale odnoszę wrażenie że dostała boost'a, zagrałem dwa meczyki i kosi niesamowicie :D 

Opublikowano (edytowane)

U mnie lata  gierka płynie i bez jakiś frezów ,scin ,wywalania do pulpitu o których piszecie . 

Co do samej rozgrywki ... trzeba pograć trochę dłużej aby ocenić  ,ale tak na szybko to  ten zimowa mapa ..... dramat jak dla mnie ,mikro papka  w i dali tam podbój  na 64  ludzi .... 48 może by to lepiej wyglądało , zrobię zadania i do zapomnienia .

Co do dzwięku coś mi tu nie pasuje bo mam wrażenie ze dużo wyraźniej słyszę kroki swojej drużyny  niż przeciwnika  ,może to kwestia jakiś ustawień lub przyzwyczajenia . 

Rejestracja trafień według mnie bez  zmian po tym co zagrałem  ,dalej  zalicza trafienia jak już jestem/przeciwnik jest za osłoną  , nie zalicza wymiany 1 vs1    ,LKM jak by z opóźnieniem jakimś  kule leciały  

Defibrylator   dalej działa jak chce  ,  raz załapie za pierwszym razem  ,  kolejnym 2-3    i nie mogę gościa podnieść

Także po 2 h grania  patch bez historii jak  na razie dla mnie  :)

Edytowane przez raiders
  • Upvote 2
Opublikowano

Reasumując wasze odczucia i wrażenia. Patch jest tylko z nazwy. Bo nic nie poprawia, a do tego jeszcze nie wiemy ile innych rzeczy psuje po drodze. Fajne te DICE.

A wprowadzili chociaż coś nowego w sklepiku? Pytam bo nie chcę mi się tracić czasu na odpalanie tego gniota nawet do poziomu menu. A chciałbym przynajmniej się pośmiać :P

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, oldfashioned napisał(a):

Jaki jest sens tego? W sensie bronie rozumiem, exploitujesz bo sie nie chce grać, ale czołg?

Nie wiem, po prostu odpalam grę żeby coś się działo za to 430zł wydane xD Nawet mi się ostatnio nie chcę odpalać normalnej gry, a jak mam blokadę na expa to tym bardziej się z tego cieszę 

42 minuty temu, raiders napisał(a):

U mnie lata  gierka płynie i bez jakiś frezów ,scin ,wywalania do pulpitu o których piszecie . 

Co do samej rozgrywki ... trzeba pograć trochę dłużej aby ocenić  ,ale tak na szybko to  ten zimowa mapa ..... dramat jak dla mnie ,mikro papka  w i dali tam podbój  na 64  ludzi .... 48 może by to lepiej wyglądało , zrobię zadania i do zapomnienia .

Co do dzwięku coś mi tu nie pasuje bo mam wrażenie ze dużo wyraźniej słyszę kroki swojej drużyny  niż przeciwnika  ,może to kwestia jakiś ustawień lub przyzwyczajenia . 

Rejestracja trafień według mnie bez  zmian po tym co zagrałem  ,dalej  zalicza trafienia jak już jestem/przeciwnik jest za osłoną  , nie zalicza wymiany 1 vs1    ,LKM jak by z opóźnieniem jakimś  kule leciały  

Defibrylator   dalej działa jak chce  ,  raz załapie za pierwszym razem  ,  kolejnym 2-3    i nie mogę gościa podnieść

Także po 2 h grania  patch bez historii jak  na razie dla mnie  :)

Czekaj czekaj, Oni nic nie mówili, że naprawią tą rejestrację trafień czy jak to tam się nazywa XD Czytałem cały patch note i na samym końcu było, że wiedzą o tym i planują się temu głębiej przyjrzeć w 2026 %-) Nawet tutaj cytowałem odnośnik do tego. Nawet nie liczyłem, że coś mocniejszego naprawią, obudzą się po nowym roku jak nie będzie sensu już nic łatać bo graczy nie będzie. Skupią się może wtedy na AI botów, żeby garstka graczy miała do czego strzelać xD

Edytowane przez Psiak
Opublikowano

A ktoś  grał w kampanię  po patchu ? bo jestem w zbugowanej misji gdzie trzeba uwolnić prezydenta  z remizy  ,oczyszczam ulicę  ,remizę wchodzę  na górę do drzwi i dupa   nie da się nic zrobić .

Ogólnie w całej misji od samego początku nie mogę podnieść zadnej amunicji ani broni  :E 

• Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, raiders napisał(a):

A ktoś  grał w kampanię  po patchu ? bo jestem w zbugowanej misji gdzie trzeba uwolnić prezydenta  z remizy  ,oczyszczam ulicę  ,remizę wchodzę  na górę do drzwi i dupa   nie da się nic zrobić .

Ogólnie w całej misji od samego początku nie mogę podnieść zadnej amunicji ani broni  :E 

OOO może sobie odpalę na weekend, zapomniałem, że jest coś takiego jak kampania w tej grze single player :boink: 

Opublikowano

No niezłe asy. Pomijając kwestie patchowania- trzeba mieć łeb, żeby tak zaplanować wydarzenie. Sama mechanika zimna spoko, ale nie pasuje do tak szybkiej rozgrywki na tak małej mapie. No właśnie! Mapa... zdecydowanie zły wybór. Manhattan Bridge byłby zdecydowanie ciekawszy bo tak mamy conquest i domination, które na tej mapie nie różnią się niczym poza wielkością. Zagrałem cztery rundy po dwie z każdego trybu i mi się znudziło. Niezły grind po czekan zaplanowali, sadyści :E

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano

No to odnawianie życia przy koksownikach działa ślamazarnie i psuje cały flow rozgrywki. Mogli już z tego zrezygnować i dać samą zimową kosmetykę.

Wk****a mnie współczesny gaming. Kupujesz grę, działa gra się fajnie. Po pół roku paczowania i balansowania musisz się jej nauczyć od nowa, poza tym nie działa/kraszuje a ulubiona spluwa już nie kosi tylko żałośnie popierduje groszkiem.

Co Arrowhead zrobiło z moim kochanym Helldivers 2 to bania mała. Live service my ass

W BFie widzę robi się podobnie - każdy pacz to dwa kroki w przód trzy w tył. I do tego psuje grę pod kątem technicznym. Serio? To tak musi już zawsze wyglądać? Czy może developerzy to po prostu fleje i patałachy?

Niech ktoś mi to wyjaśni prostymi słowami bo ja naprawdę tego nie rozumiem

Screenshot_20251209_235839_Chrome.thumb.jpg.a7a879d70d2ff2e2627b758acfbd5f33.jpg

• Haha 4
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Psiak napisał(a):

Nie bawię się już dobrze w tej grze. paa 

Co  konto złapało  bana ?    ;) 

u mnie skromny  lvl 154  i też  jestem już trochę  znudzony , trzeba  chyba kilka dni po górach pochodzić, się zrelaksować od komputera  

Edytowane przez BEM.22