Skocz do zawartości

BF6  

138 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem w tle odpalonego BF6. Zamykałem hwinfo i chciałem odpalić core temp i mi kompa zawiesiło, ale w tle cały czas leciała muzyka z BF6 a teraz po restarcie kompa odpalam grę i wali błędem. Ja już nie wiem czy ta gra jest zrypana czy ja mam coś z kompem. Proc na stock, RAM stock, GPU po UV.

image.thumb.png.81abe67b580a8a830463b173fccaec00.png

Opublikowano
23 minuty temu, skypan napisał(a):

Czy to już jest ten czas ? Te moment na takie filmiki ?

Przesłuchałem jego 3-4 filmiki.

Kopiuj wklej to co mówią przed nim angielsko jezyczni streamerzy/gajmerzy.

Skrypt to on ma taki: nagrywa background (gre). Odsłuchuje co powiedzieli za granica, odpala nagrywanie voice overa i ogien. 

Dobry content, nie ma co 🤣

Co do bf6...

Mam z 210h na steamie, strzelam ze grubo ponad 100 w 1 miesiac, a z 10 przez ostatnie 2 tyg. Także ten ;)

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, Pentium D napisał(a):

Miałem w tle odpalonego BF6. Zamykałem hwinfo i chciałem odpalić core temp i mi kompa zawiesiło, ale w tle cały czas leciała muzyka z BF6 a teraz po restarcie kompa odpalam grę i wali błędem. Ja już nie wiem czy ta gra jest zrypana czy ja mam coś z kompem. Proc na stock, RAM stock, GPU po UV.

Ja myślę że z kolegą @j4z powinniście założyć jakieś Pogotowie Komputerowe 😀

Edytowane przez Fenrir_14
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Kadajo napisał(a):

Może z gra SP, ale nie MP... jesli jest dobra.

Gra szybko umrze, tragiczny stan, rujnujace aktualizacje, sezony, ktore maja za malo kontentu i sa zbyt rozwleczone w czasie, dzis chyba maja nawet odwolac turniej redsec sponsorowany przez EA gdzie miliony wchodza w gre ;) 

• Confused 1
  • Upvote 3
Opublikowano

Mieli ratować a jeszcze bardziej popsuli. Jedyny plus, że czułość myszki wrócili do stanu rzeź tym ostatnim atchem. KDA mam znów podbite na botach.. usunęli, wrócili, taka ich metodyka działania. Coś przywrócić, coś zepsuć,coś wprowadzić nowego - nie do końca sprawdzonego.  Gracze live są testerami, za chwilę nie będzie ich za wielu :hihot:

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Fenrir_14 napisał(a):

A które znerfili? 

M250 — patch zmniejszył “magnitude recoil”, ale jednocześnie zwiększono “recoil variation”. W praktyce: odrzut może być bardziej losowy. 

NVO-228E — podobnie jak M250: mniejszy “magnitude”, ale większa losowość odrzutu. 

RPKM — także objęta zmianą: gracze donoszą, że recoil jest teraz trudniejszy do kontrolowania, szczególnie na większe dystanse. 

SG 553R — to broń najdotkliwiej “ukarana”: patch zwiększył losowość odrzutu i zmniejszył skuteczność na długim zasięgu. 

SOR-300SC — również nerf: większa losowość odrzutu, co czyni ją mniej przewidywalną, szczególnie przy ciągłym ognie. 

Przysiągłbym, że Kord 67 ma też gorszy odrzut

• Thanks 1
Opublikowano

Wreszcie nie widzę problemów z siecią w czasie rozgrywki co mnie bardzo cieszy :P dźwięki w moim odczuciu jeszcze bardziej są nieprecyzyjne, a rejestrację trefień chyba bardzo delikatnie naprawili po za tym zauważyłem większy vertical recoil (karabinek KV-9) sama rozgrywka zdecydowanie płynniejsza :D

Opublikowano

Dali za darmo skórkę dla m433 z kilkoma ulepszeniami odblokowanymi dla tej broni. Przy strzelaniu rzuca tym że aż niemożliwe ze ja czymś podobnym grałem na początku i byłem zadowolony z tego. Coś musieli grzebać bo 205 nadal fajnie się strzela nawet na 100 metrów.