WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
@VRman
Wartość RTX 5090 jest nadal mniejsza od straty wartości nowego samochodu po upływie pierwszego roku.
Wczoraj u dentysty zostawiłem równowartość RTX 5070, to znaczy, że RTX są drogie?
Rozumiem, że wygodniej jest narzekać i nic nie robić, ale nie ma nic za darmo.
Jak już pisałem. Remake to nowy kanon, bo powstały nie jako dodatek, ale po to żeby zastąpić fabułę i postacie ze starych gier RE. Dlatego nie ma żadnego logicznego powodu żeby po wyjściu Remake grać w stare wersje.
Dlatego właśnie wspomniałem o najlepszym bossie czyli Ramonie. Nie pamiętam żeby inny boss na poziomie Standardowym miał atak który od razu zabijał. Przynajmniej mnie takim atakiem żaden nie trafił a Ramon tak.
No cóż twoja opinia : ) Może ktoś inny by miał więcej czasu i cierpliwości na dłuższą dyskusję z tobą.
Należysz do kilkunastu procent graczy którzy nie rozumieją, nie widzą, albo nie chcą widzieć mnóstwa pozytywnych zmian jakie oferuje RE4 Remake w porównaniu ze starą wersją. Również odnośnie fabuły i postaci.
Nie zbudujesz w ten sposób żadnego klimatu gry, bo nie poznasz postaci, ich emocji, zachowań, celów i fabuły. Sposób rozgrywki to tylko mała część Resident Evil.
A po co? Pokazali jedynie (w notatkach) że zabił córkę burmistrza i zrobił z niej eksponat . To już było wystarczająco okrutne. Uważam że nawet to mogli sobie darować.
Pewne uproszczenia i zmiany, które nastąpiły w Remake to nie są wady jak próbujesz wmówić innym. Remake to nie miała być kopia starych wersji z dobrą grafiką. To miało być coś nowego i wyraźnie zmienionego, żeby również ci którzy grali w oryginał chcieli zagrać w Remake. Gdyby wszystko było tak samo to mogłoby to wielu zniechęcić.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź