Skocz do zawartości

BF6  

142 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, raiders napisał(a):

Dzisiaj z takim  jego  jegomościem grałem .... LVL2108 :D   ...  gość tak dziwnie gał że nie wiem co  o tym myśleć HS  pakował w absurdalnych  sytuacjach . 

LVL 120  na M16A4 ...

BF6.jpg

BF6_1.jpg

Wbijane na glitchu z tankiem, sam w tamtym okresie wbilem na kazdej broni 50-300 poziom. Na jednej mi sie przyafkowalo dluzej i wbilo 644, brzydko to wyglada, ale coz xd. Obecnie jest afk farm od 1 sezonu, prwnie jakbym codziennie expil z limitem to bym mial z 4000, albo i wyzszy xd. Od 500 juz nic sie nie zmienia, dochodza tylko gwiazdki podajrze na 1000-1500-2000, ja tylko raz na sezon ustawiam afka na 8h zeby zrobic resety i wbic caly karnet w jeden dzien

• Haha 2
Opublikowano

Na 7700 i rx9070Xt   łapie zwiechy  po śmierci jak jestem  na ekranie wyboru miejsca odrodzenia FPS  leci z 270  do 13-25 .

Podczas gry zdarzają się  jakieś  frezy ,scinki ... :/ 

Nie było tego wcześniej 

Opublikowano

U mnie takich fikołków nie zauważyłem by FPS-y jakoś drastycznie spadały. Sprzęt też już swoje lata ma R7 5700x i 4070 Ti. Podczas rozgrywki są tam jakieś przycinki ale (chyba) jakoś nie różni się od tego co było wcześniej. A może po prostu się przyzwyczaiłem :E

Opublikowano
31 minut temu, raiders napisał(a):

Na 7700 i rx9070Xt   łapie zwiechy  po śmierci jak jestem  na ekranie wyboru miejsca odrodzenia FPS  leci z 270  do 13-25 .

Podczas gry zdarzają się  jakieś  frezy ,scinki ... :/ 

Nie było tego wcześniej 

to jest kpina a nie optymalizacja. Wszystko jest w porządku dopiero na low

Opublikowano

Gra już była śmietnikiem ale po tej aktualizacji jest już takim bardzo dużym. W sumie to i lepiej. Nie sądziłem że dożyje momentu w którym w codzie masz więcej czasu na reakcję niż tutaj XD. Ten ostatni update już całkowicie zepsuł wszystko co mógł i teraz będąc za ścianą normalnie gościu ładuje jak w poduszkę. Uninstall i bron Boże aby komuś przyszło kupić karnet za 110zł

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, luk21pl napisał(a):

to jest kpina a nie optymalizacja. Wszystko jest w porządku dopiero na low

No właśnie widziałem  na YT jak gość  pokazywał ustawienia  graficzne do sezonu 3  i tam wszystko na LOW :mad:

Opublikowano

Pograłem dziś po raz pierwszy dłużej od wyjścia Sezonu 3. Mam wrażenie, że poprawili audio, a konkretnie lokalizowanie wrogów po tupaniu. 

Dotychczas nie byłem w stanie tego zrobić podczas rozmowy na Discordzie, a tu nagle w S3 słyszę wszystek. 

Opublikowano (edytowane)

EA chyba coś przekombinowało, albo jakiś limit mam bo nie mogę dobić przepustki ostatni szczebel na 200 PKT %-)

snp.png

5 godzin temu, oldfashioned napisał(a):

XD 

Inaczej nie moge ;)

To ĘĄ wielka korporacja, szanujmy ich pracę %-)

Edytowane przez Psiak
Opublikowano

Jak Wy możecie w ten zapierdziany karłowaty wypierd i klon Call of Duty grać i czerpać z tego hehe przyjemność. Proszę tą imitację Battlefielda tylko z nazwy natychmiast odinstalować dla dobra ludzkości oraz spoliczkować się po gębach za wydanie pieniędzy na tą zakałę ludzkości w formie gry komputerowej.

• Haha 1
Opublikowano
13 godzin temu, caleb59 napisał(a):

Jak Wy możecie w ten zapierdziany karłowaty wypierd i klon Call of Duty grać i czerpać z tego hehe przyjemność. Proszę tą imitację Battlefielda tylko z nazwy natychmiast odinstalować dla dobra ludzkości oraz spoliczkować się po gębach za wydanie pieniędzy na tą zakałę ludzkości w formie gry komputerowej.

Ja mogę i gram i co? Nawet battlepassa kupiłem i co?

• Haha 1
  • Upvote 1