Phoenix. 7 022 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca 51 minut temu, Sheenek napisał(a): Jak to nie ma? Mozesz przeciez wybrac jaki tryb na jakiej mapie chesz i wio Nie widzialem tego w tym trialu, a nawet jak przeoczylem to i tak nie chce mi sie tego ponownie instalowac i w to grac
Sheenek 445 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Aa moze w trialu nie ma w takim razie. Normalnie wchodzisz w multiplayer i sobie wybierasz.
Dominix 618 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca dice triala to potrafi, zamiast dac normalnie wszystko dostepne, to ograniczaja tylko kilka opcji i elo
Phoenix. 7 022 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Godzinę temu, Sheenek napisał(a): Aa moze w trialu nie ma w takim razie. Normalnie wchodzisz w multiplayer i sobie wybierasz. Kiedys jak instalowalem jakiegos trial to bylo niestandardowe wybieranie, kiedys
raiders 165 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Nowa aktualizacja nowe atrakcje ..wiadomo Ktoś ma takie udogodnienia ze na ekranie odrodzenia wszystko " skacze " np jak wybieramy odrodzenie na punkcie bo to telepie ta mapą w prawo i w lewo . Kolejna sprawa to jakieś babole graficzne typu ze przy celowaniu z przyrządów jakieś kwadraty wyskakują ,czarne plamy .... nie jest to nagminne ale lubi się zdarzyć kilka kilkanaście razy co kilka meczy
skypan 2 070 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Te błędy to normalka. Flagi dodali. Trochę lipa, że obecnie nie ma wszystkich. Nie chce mi się sprawdzać ale czy czasami nie są to kraje co biorą udział w mistrzostwach w piłce ? Flagi BF.mp4
raiders 165 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Godzinę temu, skypan napisał(a): Te błędy to normalka. Nie wiem czy normalka bo wcześniej tego nie uświadczyłem . Godzinę temu, skypan napisał(a): kraje co biorą udział w mistrzostwach w piłce ? tak tylko z MS
skypan 2 070 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca @raiders No wcześniej nie było a teraz są. Only in Battlefield
Sawyer1916 172 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) Tak, mapa się telepie przy wyborze punktu odrodzenia. Myślałem, że mi dualsense złapał dryf 😎 Edytowane 12 Czerwca przez Sawyer1916
Above 23 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Też mam te problemy.To jest masakra że po prawie roku od premiery takie coś ma miejsce.
Sawyer1916 172 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca To nie jest problem od roku tylko od ostatniej aktualizacji 🤪
sniper76 179 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca (edytowane) @raiders @Sawyer1916 @Above Przegrałem ponad 8 godzin na bazarze (w losowaniu tylko tę mapę ustawiłem) i nie doświadczyłem nowych efektów specjalnych, które opisujecie Rozgrywka nadzwyczaj płynna, aż miło patrzeć na animację wolną od mikro przycięć obrazu. Wcześniej miewałem stuttering, jakieś dziwne opóźnienia, które niesamowicie mnie drażniły Zastanawiam się co wpłynęło na tak płynną rozgrywkę ?? usunąłem Nvidia Panel + nowe stery z NVapp, BIOS z AGESA 1.3.0.1, 1.3.0.1b, dwie aktualizacje windy poprawiające wydajność i opóźnienia, a może w samym BF6 coś naprawili co u mnie "zaskoczyło" Edytowane 13 Czerwca przez sniper76
raiders 165 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca @sniper76 Cieszymy się ze Ty nie masz takich efektów ,ale to problem nie tylko na PC ale na każdej platformie I nie dotyczy to tylko nowej mapy ale każdej innej bo gram sporo na Kairze ,Mirak vlley ,Liberation Peak i czasami Hangar . Na identyczne problemy skarzą się ludzie z 2 x lepszym sprzętem niż mój jak i 2 x gorszym
sniper76 179 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca A panie to zmienia postać samej rzeczy, bo ja gram przeważnie 99% DM a to co pokazałeś to muszę sprawdzić, gdyż nie przypominam sobie takiej akcji z przeskakiwaniem. Przypomniał mnie się inny błąd, który w bądź razie u mnie pozostał... jestem w menu i grzebię w ustawieniach broni, a w między czasie respi mnie na mapę po chwili dostaję w łeb załącza się animacja i tak zostaje, aż do wciśnięcia Alt+F4 chyba 3 sezon wniósł ten błąd. Lidki z którymi gram nie doświadczają tego problemu.
bluebart 27 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca 47 minut temu, raiders napisał(a): @sniper76 Cieszymy się ze Ty nie masz takich efektów ,ale to problem nie tylko na PC ale na każdej platformie I nie dotyczy to tylko nowej mapy ale każdej innej bo gram sporo na Kairze ,Mirak vlley ,Liberation Peak i czasami Hangar . Na identyczne problemy skarzą się ludzie z 2 x lepszym sprzętem niż mój jak i 2 x gorszym Mam tak samo. Ciezko wybrac punkt odrodzenia. Przynajmniej naprawili wnerwiajaca kropke informujaca o nowych odblokowaniach przy broniach ktorej nie da sie usunac, usuneli ja calkowicie 1
Dominix 618 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca https://www.reddit.com/r/Battlefield/s/D8J20BUwsx Nowe i stare mapy na horyzoncie;)
skypan 2 070 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca 16 map + 2 są w drodze. To ile będzie tych sezonów ?
luk21pl 51 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca W dniu 10.06.2026 o 19:00, skypan napisał(a): A sprawdzałeś jaki parametr z ustawień grafiki powoduje te przycięcia ? Trochę mało tych nowych map
skypan 2 070 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca 7 godzin temu, Dominix napisał(a): 16 Na sezon wchodzą dwie mapy
Sawyer1916 172 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Ogólnie to ja obecnie na nic w tej grze chyba nie mogę narzekać. Przysiadam na 1,5-2 h i dużo frajdy z grania jest. Przez kilkanaście dni grałem tylko Golmud, teraz Bazarek bardzo przyjemnie wchodzi. W ogóle nowe mapki mi się podobają, każda kolejna raczej na plus. Co do stabilności gry, to na ps5 wszystko chodzi jak masełko, więc i tu nie mam zarzutów.
SylwesterI. 1 345 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Pierw spartolili kompletnie tryb punkt uderzenia, więc, zamiast naprawić, wyłączyli kompletnie
Phoenix. 7 022 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Glicze graficzne sa do dzis, w redsec np na kamerze obserwatora jest na srodku jakas poswiata jasna Dzwiek tez jest mega zepsuty, gosc podszedl do mnie normalnie w bunkrze na odleglosc metra i strzelil do mnie, nie slyszalem go wgl.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź