Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nastąpi przejęcie EA no to te całe zapewnienia o "normalnych" skórkach mogą iść w piach. Wytłumaczenie będzie proste. "Stare" EA nie chciało tego ale nowy właściciel już tak. Więc. Witaj Święty Mikołaju. Kasa musi się zgadzać.

Opublikowano

Tutaj nie ma się co łudzić. Jeśli BF6 okaże się sukcesem, a na to wszytko wskazuje to stanie się festem ufoludków i innych dziwactw wcześniej czy później.

Pół biedy będzie jeśli da się to wszytko wyłączyć.

I tak jak piszesz @skypan to nawet nie musi wyjść od twórców, przyjdzie "EA" powie MBIH i tyle w temacie.

Opublikowano

Skisnę jak ogór w słoiku jeśli będzie powtórka z CoD MW 2019. Nie wiem dlaczego ale od początku mam takie dziwne przeczucie, jakby w powietrzu unosiło się coś co znam ale nie do końca pamiętam bo minęło sporo czasu jednak negatywne odczucia we mnie zostały mimo wszystko.

Opublikowano (edytowane)

Osobiście mam jakieś przeczucie, że "miesiąc miodowy" skończy się gdzieś w okolicach lutego 2026r. Jeżeli dobrze pamiętam czas na odbiór skórek do BF6 odblokowanych w BF42 mija właśnie wtedy. A później stopniowo będą wprowadzane jakieś dziwactwa. Co do wyłączenia tych skórek to też w to nie wierzę. Może na Portalu będzie taka opcja ale na domyślnych zapomnij.

Edytowane przez skypan
Opublikowano
21 minut temu, babayaga napisał(a):

300zł za parę miesięcy grania to dalej niezły wynik. Ludzie płacą 250zł za single gry na jeden weekend :P.

Ale i tak grasz ciągle te same mapy w multi. Zaraz pojawią się pakiety premium i trza dopłacać bo wszyscy będą mieli lepszy sprzęt i przejdą na nowe mapy ....

Opublikowano (edytowane)

Dobrze, że Netflix tego trailera nie robił bo na 100 % by to spier...lił :E A tak wyszło spoko.

Podsumowanie klipu przez SI :)

💥 Przekaz marketingowy: Trailer jest wyraźnym komentarzem wobec konkurencyjnych gier FPS — z humorem i dystansem nawiązuje do kolorowych skórek z Call of Duty, pokazując ich szybką eliminację w stylu „Battlefield doesn’t do bunny suits”

No proszę. SI skumała :)

Edytowane przez skypan