Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Tomek1623 napisał(a):

Tak, co testy o których się słyszy, trzeba się rejestrować oddzielnie. Często w sumie to robię. To że tego nie widzisz, może świadczyć o tym, że już jesteś zarejestrowany do alphy (jeśli tego nie robiłeś to nie wiem). Ja wczoraj późnym wieczorem klepnąłem, i rano mail.

Zapisałem się ale u mnie pokazuje tylko dostęp do skate i apex.. Może później da radę się dostać :)

EDIT:

Przejrzałem reddita i znalzlem post ze osoby, które w ankiecie podają ze mają doswiadczenie w strzelankach/bfach nie są czesto wybierane.

Na koncie na którym miałem praktycznie w każdej odsłonie bfa  rozegrane po 1000h+ nie widziałem nawet opcji dołączenia do testów.. 

Z ciekawości zalogowałem się na inne konto EA na którym nigdy nie grałem w zadnego bfa i proszę - jest opcja zapisu :E 

image.thumb.png.ac1aeb350f7412c8adef204ed6b4e6e1.png

Edytowane przez dawidoxx
  • Haha 1
Opublikowano

Jeśli to prawda to już można olać nowego Battlefielda. Skoro wybierają takie podejście i wolą zbierać feedback od ludzi, którzy nie mieli styczności z Battlefieldami to jakim cudem nowa część ma być lepsza niż poprzednie? Tu chyba bardziej chodzi o to by zbierać jak najwięcej pozytywnych opinii i podbudować nadszarpnięte ego EA/DICE. Może w ich pokrętnej logice uważają, że im więcej ludzi bez doświadczenia z tą serią gier tym świeższy punkt widzenia? To tak niestety nie działa w większości przypadków.

• Upvote 1
Opublikowano

Moze byc tez ze zapisales sie wczesniej (kiedy wyszly pierwsze zapisy, ja tak zrobilem i tez nic teraz nie mam)wiec juz cie maja jako zainteresowanego a na tym innym koncie sie wczesniej nie zapisywales i dlatego teraz tam jest.

Opublikowano

Też tego nie rozumiem.. konto na którym gram od lat i w ostatnich odsłonach miałem KD na poziomie 4+i ponad tysiak godzin w każdej części nie dostaje nawet mozliwości zapisu do testów.. 

Jakieś inne konto na którym miałem tylko fife i dead space taka opcje posiada.. gdyby nie post na reddicie w życiu bym nie pomyslał że coś takeigo robią :E 

Stare konto:

Zrzutekranu2025-05-21105858.thumb.png.38bd0c0b72e0a2adf2abd7dea6659711.png

Nowe z fifa: 

Zrzutekranu2025-05-21103236.thumb.png.6202567f97287c18f28e7370100d7d2e.png

2 minuty temu, Dominix napisał(a):

Moze byc tez ze zapisales sie wczesniej (kiedy wyszly pierwsze zapisy, ja tak zrobilem i tez nic teraz nie mam)wiec juz cie maja jako zainteresowanego a na tym innym koncie sie wczesniej nie zapisywales i dlatego teraz tam jest.

Nawet na pierwszych zapisach nie miałem widocznych testów bfa w ogole.

• Tomek1623 zmienił(a) tytuł na Battlefield 6
Opublikowano

Były pewne rzeczy, które określały czy też wyróżniały Battlefield-a. Dla mnie to był "arcadowy" symulator pola walki z wyraźnym podziałem klas itp. Trudno teraz napisać co wyniknie z tego co dał @Phoenix. no ale patrząc na wyczyny ĘĄ/DICE mam pewne obawy. Z serii jak na razie została tylko nazwa. Szkoda mi tej gierki bo była to moja ulubiona seria z wszystkich FPS-ów.

Opublikowano

Siostra zadzwoniła i mówi, że jej chłopak dostał zaproszenie i może popykać przez weekend. On ma rozegrane tysiące godzin w Battlefieldy. Więc na niedzielnego nie trafiło. Jestem ciekaw co tam zmajstrowali trzeba będzie się zapytać.

Opublikowano
W dniu 22.05.2025 o 10:25, skypan napisał(a):

Dla mnie to był "arcadowy" symulator pola walki z wyraźnym podziałem klas itp.

O to to. Każda klasa miała zadanie i trzeba było się wspierać. A nie każdy może wszystko robić, a medyk biega z amunicją...

Opublikowano
W dniu 21.05.2025 o 11:00, dawidoxx napisał(a):

Też tego nie rozumiem.. konto na którym gram od lat i w ostatnich odsłonach miałem KD na poziomie 4+i ponad tysiak godzin w każdej części nie dostaje nawet mozliwości zapisu do testów.. 

Jakieś inne konto na którym miałem tylko fife i dead space taka opcje posiada.. gdyby nie post na reddicie w życiu bym nie pomyslał że coś takeigo robią :E 

Nawet na pierwszych zapisach nie miałem widocznych testów bfa w ogole.

Hmmm .... przed chwilą się zalogowałem żeby sprawdzić czy mogę się zapisać i u mnie była opcja. Na koncie nabite grubo ponad 1.5K godzin, w samego BF2042 z 700hrs

Opublikowano

Przegrałem z 20h przez weekend w pre-alfe i nie mogłem się oderwać a to już coś znaczy. Mapy to niebo a ziemia w porównaniu do  Bf2042. Jest sporo do poprawy ale kierunek i zamysł jest z grubsza ok. Zgłosiłem dwa konta i na każdym przegrane grube tys godzin ;)

• Upvote 1
Opublikowano

Bo gra jest robiona dla kazdego, a nie dla jakiejs czesci ludzi ;) Bawic sie musza weterani i nowe casuale co kupia skiny. Nie da sie zrobic jednej gry dla kazdego. Nie da sie tez wymyslec koła na nowo.

Lata mijaja i ekipa tez sie zmienia, ktora tworzy gry. Zreszta ten system jest testowy i zdania sa jak zwykle podzielone, oba maja plusy i minusy.