Sprzedam grafikę ASROCK 7700XT CHALLENGER
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Petru23 · Opublikowano
Jak to przejąć kierowanie? To co oni, ręce za głową w czasie jazdy trzymają? Czy kolegę za kolano? -
Przez hubio · Opublikowano
Zabrzmię znów kontrowersyjnie jak to ja, ale od zawsze bogaci, wpływowi ludzie sięgali po "zakazany owoc". Epstein nie sprowadzał dzieci tylko 13-18 latki. Najczęściej miały 15+. Zdarzały się młodsze. Przyznaję. W tamtych czasach to była tajemnica poliszynela, że urządzano takie imprezy. Także w środowisku aktorskim. Bywalcy Epsteina to byli ludzie którzy rządzili światem i to bez względu na barwy polityczne. Tam samo może oskarżyć jak Trumpa i Clintona jak mówimy o prezydentach. A dzisiaj czytam, że nawet "nasz" Fibak coś tam miał wspólnego. USA zrobiło nową krucjatę z tego tematu. I to też nie był żaden handel ludźmi tylko płacono dziewczynom z biedniejszych krajów spore pieniądze. Dla nich to też było coś niesamowitego przelecieć się z małej wioski w rosji na wyspy miliarderów. Nikt je do niczego nie zmuszał. No ok. Była presja. Płacono rodzinom itp. W sensie moralnym potępiam. Ale też nie róbmy z tego nie wiadomo czego. Warto może sprawdzić czy część tych dziewczyn dzięki kontaktom wtedy nie zrobiła dzisiaj międzynarodowej kariery w modelingu, aktorstwie czy biznesie. Powtarzam. Najmłodsza miała chyba 14 albo 13 lat i to było bardzo mało przypadków. Głównie były legalne 15latki i 16 latki. Podobne imprezy były także w Hollywood i ciekawe czy za 10 lat nie dowiemy się jak to dzisiaj do ZEA itp krajów nie sprowadza się dziewczyn w tym wieku z Polski i innych krajów Europy Środkowej i Wschodniej. Bo ja myślę, że tak -
Przez azgan · Opublikowano
Jedynka dla mnie nadal lepsza ale Part II też ma swoje momenty -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Gul mu skoczyl jak zobaczyl moja sztuke wczoraj a, ze w loteriach krzemowych raz przegrywa a raz przegrywa to nie ryzykowal -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Omoda 9 i jest systemy “bezpieczeństwa”
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi