Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, djpawelus napisał(a):

mam taki kod jak cos, procek juz wlozony i o co tu chodzi? mam kod od intela do ich strony jesli tam go zweryfikuje to przeciez dostane kod do EA i ten kod do EA sprzedam. Nie tak to dziala?

Ile za kluczyk ?

Opublikowano
16 minut temu, djpawelus napisał(a):

mam taki kod jak cos, procek juz wlozony i o co tu chodzi? mam kod od intela do ich strony jesli tam go zweryfikuje to przeciez dostane kod do EA i ten kod do EA sprzedam. Nie tak to dziala?

nie jest weryfikacja sprzetu za pomoca programu intela 

Opublikowano
7 godzin temu, djpawelus napisał(a):

Zakładasz nowe konto Intela. Tam aktywujesz tylko klucz i takie konto możesz sprzedać a kupujący wtedy może sam aktywować grę na swoim koncie EA.

• Upvote 1
Opublikowano

Czyli jak teraz zaaktywuje kod na stronie Intela to klucz do ea otrzymam 3 października i wtedy albo go wklepie w Ea albo sprzedam tak? Czy to nie będzie klucz a jakaś inna forma przekazania gry do EA? 

Opublikowano

Żadnego klucza nie dostaniesz, po prostu 3 października pojawi się opcja połączenia z kontem EA i gra dopiero wtedy pojawi się w EA App. Obecnie jedyne co robisz to podstawową aktywację połączoną z weryfikacją Intela. Później takie konto możesz sprzedać dalej by ktoś sam sobie 3 października połączył je ze swoim kontem EA, Twoja rola się wtedy kończy.

Opublikowano
22 godziny temu, Kadajo napisał(a):

A konto nie będzie weryfikowało sprzętu ? Przecież to bzdura by była którą łatwo obejść :D

Nie, aktywacja na stronie Intela jest od tego. Później takie konto można sprzedać/czekać aż pojawi się gra i przypiąć ją do swojego konta EA - żadna filozofia, nie dorabiajcie ideologii. :E 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 31.08.2025 o 20:58, Kadajo napisał(a):

A konto nie będzie weryfikowało sprzętu ? Przecież to bzdura by była którą łatwo obejść :D

Weryfikacja podlega kod, który dostajesz, po weryfikacji będziesz mógł skorzystać z oferty jaką jest BF6.  Kod do gry będzie dostępny 3 października.

Tak samo było z grą COD, normalnie dostaje się klucz do gry. 

Edytowane przez Doamdor
Opublikowano (edytowane)
W dniu 2.09.2025 o 19:43, aetern napisał(a):

No dobrze, to kto ma do sprzedania kluczyk? Bo do aktywowania wystarczy jakikolwiek kolega z Intelem 12/13gen., więc to do ogarnięcia bez problemu :D

Chyba 13 i 14. Ja aktywowałem na 13400T :)

Edytowane przez Yedi
  • Upvote 1
Opublikowano
23 godziny temu, Pentium D napisał(a):

Aktywował ktoś na procu 12 generacji? 

sprawdzę, ale dopiero pod koniec tygodnia, bo zamówiłem w ostatni dzień 14600k, czyli może kod będę miał w piątek. Mam wsadzone 12700 aktualnie, to sprawdzę pierwsze bez podmianki. 

• Thanks 1
Opublikowano
W dniu 16.09.2025 o 14:52, Voodoo2 napisał(a):

sprawdzę, ale dopiero pod koniec tygodnia, bo zamówiłem w ostatni dzień 14600k, czyli może kod będę miał w piątek. Mam wsadzone 12700 aktualnie, to sprawdzę pierwsze bez podmianki. 

Na 12 gen nie przejdzie.

5 godzin temu, wallec napisał(a):

Mogę ci to aktywować w sobotę jak chcesz i sobie sprzedaż później 

Już sobie ogarnąłem. Nie wiem czy sprzedam czy sam zagram. Ostatni raz w BF grałem jak BF1 wychodził.

• Upvote 1