Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy (i czy?) powstanie dział dedykowany AI? Wieloma ciekawymi czynnościami związanymi z AI można już lokalnie parać się na swoich komputerach, więc przydałoby się moim zdaniem konkretne miejsce na wymianę doświadczeń/pytania/rady/informacje itp.

Opublikowano

Temat o AI w dziale OFF-TOPIC? Gdybym nie zobaczył, to bym nie uwierzył..... Stworzyłbym nowy niezależny dział AI, tamten wątek przeniósł do nowego działu, a z czasem dział sie zapełni wpisami..., moim zdaniem.

43 minuty temu, Wu70 napisał(a):

Ale prędzej czy później AI powinno dostać jakiś dział i to duży a nie mały sub gdzieś w offtopie. 

Lepiej byłoby prędzej.... bo na co czekać...?

Opublikowano (edytowane)

To już w uwagach do moderacji lub działania forum napisz :) 

Znaczy wróóóć :E 

Za dużo już na dzisiaj. Jeżeli byłaby taka  wola i chęć większej ilości użytkowników, to ja jestem za, bo to bardziej technologiczny wątek, również dla IT mógłby być. Obecnie jest w offtopie, bo tam głównie jakieś ciekawostki szły, generowanie obrazków jak @Wu70 zaimplementował forumowego bota i ogólnie ostatnio mało się tam dzieje. Zatem jak masz jakieś ciekawe propozycje na tematy, to może da się to rozwinąć :) 

Edytowane przez LeBomB
Opublikowano
1 minutę temu, Wu70 napisał(a):

Pewnie najpierw na zwiększony i naturalny ruch w temacie.

Nie wszyscy sa zainteresowani off-topami i tam nie wchodzą...

9 minut temu, Kadajo napisał(a):

Stad siedzi w Off topie.

Żeby nie być konkurencją dla "kart graficznych" ?  ;) Ale to tematy blisko ze sobą związane... (już widzę jak ktoś mi odpowiada "- Tak, to jest spisek" ;)

Opublikowano

+1 że nie ma co robić nowego działu.

Tak to ja też żądam głównego działu o VR. Bo mnie on najbardziej interesuje. :D

Raczej połowa ludzie tutaj ma albo wywalone na AI albo ma go już po dziurki w nosie.

Jak zacznie to być bardzo ruchliwy temat to wtedy spoko, a na razie moim zdaniem robienie wielkiego działu jak w wątku nie ma dużej aktywności, byłoby falstartem.

Opublikowano

Jest taka gra gdzie system apelacji czy zgłaszania jest w ponad 83% zautomatyzowany przez AI (w tym roku może więcej bo to było za 2024 rok) i to jeszcze takie niedopracowane. Nawet Gemini czy ChatGPT potrafią dobrze opisać a w grze to loteria. Gorzej jest w przypadku kiedy dostanie się niesłusznie bana od AI bo wtedy prawie nic się nie da zrobić.

• 2 tygodnie później...