Tablet do neta i filmów 10 - 14 cali
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
@burn 34" będzie ok. @zozolek Do 4K RTX 5090 jak dla mnie jest ok, do 5-6K bez RTX 6090 bym nie podchodził. -
Przez Zas · Opublikowano
U mnie praktyce wygląda to tak samo, ale mam wrażenie, że jednak tracę na tym trochę, czasem widzę w bundlach jakieś pojedyncze, nieznane mi gry, które wyglądają na fajne... tylko że zwykle niespecjalnie jest co do nich dobrać, a i ja nie sprawdzam dogłębniej, czy faktycznie są OK, i do listy też zazwyczaj nie dodaję. Gdy niezależnych małych gier wychodziło mniej, to było chyba jednak lepiej. Łatwiej było trafić na coś fajnego (bo jednak więcej gier w tym wypadku oznacza głównie więcej śmieci), ludzi też to chyba bardziej interesowało, no i wtedy było fajną odskocznią od AAA. Teraz, przy całej te zapaści "triple ej", wolałbym chyba, żeby dobre singlowe duże tytuły się odrodziły, niż żeby nastała era gier indie i AA klepanych hurtowo... -
Przez Send1N · Opublikowano
@Krzysiak a ja miałem taką co nie robiła pełnych 4.2ghz allcore nawet przy 1.35v i skończyłem na 4175mhz przy 1.33v ale ram poszedł na 3800 ciasno (b-die) tylko że ja kupowałem na premierę a po kilku miesiącach właśnie zaczęły wychodzić sztuki co latały na 4.4 / 4.5 poniżej 1.3v @ernorator miał nawet 4.6ghz na r5 3600 Koniec offtopu. -
Przez Marvf · Opublikowano
RR to osobny model skalowania i odszumiania który nie dostał jeszcze aktualizacji, jeśli go aktywujesz to nadpisze ustawienia DLSS i nie ma znaczenia czy używasz presetu L, M czy K Więcej info w temacie o rekonstrukcji obrazu, omijamy offtop
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi