wamak 332 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września (edytowane) 18 minut temu, radzz napisał(a): Doradzi ktoś coś w sprawie tego napięcia soc i 7800x3d? Ustaw to na 1,2V, jeżeli bios ustawił wyższe. Edytowane 26 Września przez wamak
Lameismyname 2 351 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września 30 minut temu, Send1N napisał(a): CS to się skończył na 1.6 cs go czy cs2 to popierdółka w porównaniu do starych wersji i pięknych czasów grania w kafejkach Z jednej strony tak, z drugiej jestem wdzięczny Valve, że nie zepsuli tego co dobre tj. to ciągle te same mapy i zasady, jedynie oprawa wizualna się zmieniła. System płatności też nie zepsuł rozgrywki - jak ktoś lubi wydawać siano na wirtualne rzeczy to kupi sobie jakąś skórkę ale ona mu wcale nie pomoże w gameplayu Są tytuły, które chciałbym aby były kontynuowane w ten sposób. MoH:AA, RTCW, RTCW:ET itd itd.
Send1N 4 199 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września 3 minuty temu, Lameismyname napisał(a): Z jednej strony tak, z drugiej jestem wdzięczny Valve, że nie zepsuli tego co dobre tj. to ciągle te same mapy Te same mapy tylko z nazwy bo z wyjątkiem mirage wszystkie były gorsze już w GO niż w starych cs'ach taki train czy nuke to katastrofa w porównaniu do np 1.6
Lameismyname 2 351 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września @Send1N Ja tam nie marudzę. Grałem w CS 1.0 po drodze do 1.6, CS:CZ, CS:Source, CS:GO, teraz CS2. Wszystko jest dla ludzi. Najgorzej zapadł mi w pamięci CS:CZ
Send1N 4 199 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września CZ to się całkowicie omijało razem z innymi
Rekomendowane odpowiedzi