KONKURS! Weź udział i wygraj zestaw pamięci ADATA XPG Lancer!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lesiu155 · Opublikowano
Ja większość rzeczy mam z adbla, wspieram swoich z Zamościa 😉 -
Przez VRman · Opublikowano
ej, ale może byście ustalili między sobą raz i na stałe co? Bo raz raz, raz siak. Dopiero co moderacja pisała, że ma w dupie i za pierdolety nie będzie nikomu walić kar, że jesteśmy dorośli więc będą kary tylko za pojechanie po bandzie. A teraz znowu inaczej. To już lepiej było wcześniej. Poza tym jak zwykle strona antytrolowa zgłasza - ŹLE! Wpada moderacja i opierdziela zgłaszających. trole zgłaszają - moderacja wpada i znowu opierdziela ale tym razem wszystkich. Ja to piszę jako niezaangażowany bo nikogo nie obraziłem, ale widziałem wyżej określenia, które nie są nawet obraźliwe: kacap. Za nazywanie po imieniu, a nie wyzywanie (istotna różnica) osobą skarpetosceptyczną będzie kara czy nie? Gdzie jest linia? Bo moim zdaniem powinno być tak jak było. Za ostre i wulgarne wyzwiska - tak, ale za pierdoły lżejsze niż lecą w telewizji na żywo przy dyskusjach polityków - nie. W każdym razie, bo zszedłem z tematu - ustalcie jedno i zostawcie, bo jak co 5 minut zmieniacie zasady. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Najlepsze, że pismaki myślą, że unijny Safe to z Niemiec, a jak wiadomo siedziba jest w Belgii, ani ekonomii ani geografii na niczym się nie znają. Tak jak Czarnek kasę wziął z Unii na panele ale sam nimi straszy, cwaniak jeden. -
Przez serwal4 · Opublikowano
Podobnie, jednak ciszej, pracują u mnie drzwi w Renault... czyli tak jakby mam markę premium? -
Przez ibizpl · Opublikowano
@ghostdog dokładnie tak, oni są siebie warci, do niedawna jeszcze razem na wódę śmigali po sejmie, teraz to już nie wiem czy aktualne
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi